Putir
Vendég
|
|
« Válasz #915 Dátum: 12 máj 31, 15:15:53 » |
|
Van valami listád hogy olyat mondjak amit esetleg még nem láttál? Amúgy Angel Beats!-et nézd meg ha még nem láttad, abba van poén is meg lehet komolyan is venni jópárszor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #916 Dátum: 12 máj 31, 15:27:43 » |
|
Lista? Az azoknak való, akik nem tök trógerek. AZ Angel Beats! jónak táűnik, minth már régebebn szemeztem is volna vele, csak el lett felejtve, köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #917 Dátum: 12 jún 01, 09:17:17 » |
|
Látta valaki már a GTO (Great Teacher Onizuka) élőszereplős változatát? Ha igen, mondana véleményt róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #918 Dátum: 12 jún 03, 19:05:55 » |
|
Valaki nem tudna ajánlani nekem valami vicces animét? Egy dolog fontos hogy ne legyen 12-13 résznél hosszabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #919 Dátum: 12 jún 03, 19:18:04 » |
|
Lovely Complex, vicces és a romantika sincs eltúlozva benne, ha szereted a sulis témát, akkor ez be fog jönni
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #920 Dátum: 12 jún 03, 19:19:07 » |
|
Mayo Chiki. Most kezdtem, nagyon perverz, ecchi, meg minden, de nagyon jókat röhögök rajta Szerintem érdemes megnézni, azt hiszem, 13 részes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #921 Dátum: 12 jún 03, 19:25:27 » |
|
Köszi a tippeket, megpróbálom mindkettő animét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #922 Dátum: 12 jún 03, 21:16:22 » |
|
A Lovely Complex jóval több, mint 12-13 rész. Még csak most kezdtem el nézni, de máris a falra tudnék mászni a poénjaitól, bár furcsa mód ezt jó értelemben kell érteni.. Méz és lóherét láttad már? Az első évad 24, a második tán... 12 részes. Rettentően aranyos, és nem olyan erőltetett poénok vannak benne, mint a Lovely Complex-ben, sokkal könnyebben átjön az a laza, poénos hangulat itt, mint az LC-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #923 Dátum: 12 jún 03, 21:41:14 » |
|
Én egy olyan animét keresek ami vicces és van benne szerelem de ne csak arról szóljon. És persze rövid ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #924 Dátum: 12 jún 03, 21:45:33 » |
|
Nikuccia: LOL, tényleg 24 részes, látszik, hogy már régebben néztem meg Akkor még a Trigunt ajánlom, abból még Movie is készült, az is jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #925 Dátum: 12 jún 03, 22:04:15 » |
|
Én egy olyan animét keresek ami vicces és van benne szerelem de ne csak arról szóljon..
A Nana vicces, de szinte csak a szerelemről szól. Na jó, nem, nagyon sokféle szálat megmozgat; barátság, karrier, család, megcsalás, bűntudat, epekedés. Én nagyon szeretem, évente legalább 2x véginézem újra, meg újra. Bár ez 37 részes, azt hosszúnak tartod? Én kegyetlenül rövidnek. Paradise kiss? Nagyon hasonlít a Nanához, csak ez 12 részes, bár nekem annyira nem jött be, kissé vontatott és a humorizáció se ment benne annyira. Samdav, semmi baj, már este van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #926 Dátum: 12 jún 03, 22:24:37 » |
|
Én egy olyan animét keresek ami vicces és van benne szerelem de ne csak arról szóljon. És persze rövid ^^.
DNA² Ai Yori Aoshi Ah My Goddess Love Hina Angel Batsu Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Special A Ezekből egy rövid a többi 24 részes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #927 Dátum: 12 jún 03, 22:52:07 » |
|
Köszönöm az ajánlatokat . Szerintem 37 az nem is kevés nem is sok. Épp jó .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #928 Dátum: 12 jún 04, 18:09:17 » |
|
Ki tudna nekem ajánlani valamilyen jó kis animét? Shunen,dráma,fantasy érdekelne inkább de jöhet bármi. Az alapműveket már láttam. Fma,Naruto,Gantz stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #929 Dátum: 12 jún 04, 18:25:41 » |
|
Jigoku Shoujo? Mondjuk már a nevében/címében elbuktam a legelső kikötésed, de a következő kettő megvan benne. Drámaian horror és fantasy-san természetfeletti. Elég hosszú, három évadja van, bár értelme igazából csak az elsőnek és a harmadiknak van, a másodikat nem értettem túlságosan. ______ Báár.. most jut eszembe, hogy ismered, mert az Ending/Opening témában kibeszéltük, hogy Nana Kitade milyen dögös és jóhangú énekesnő. ((:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 04, 18:27:04 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|