24 nov 22, 22:28:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391478 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #930 Dátum: 12 jún 04, 18:29:38 »

Ecchi ne legyen benne ugye? Nevet
Sengoku Basara-t láttad?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #931 Dátum: 12 jún 04, 18:36:18 »

Lehet benne ecchi, ha nem viszik túlzásba Mosolyog

Bizony már végigizgultam Ai kalandjait =)

Ebbe a Sengoku basaraba majd belenézek, de mondhatnál még pár animét putir ami neked nagy kedvenced =D A múltkor is jót ajánlottál.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #932 Dátum: 12 jún 04, 18:53:56 »

Egy listát szabad kérnem? Kategóriától függetlenül érdekelne az is, hogy melyek tetszettek, mondjuk egy 10-es skálán a 8 pont felettiek.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #933 Dátum: 12 jún 04, 18:56:36 »

Lyu (Lew kijtés szerint): Shakugan no Shana  (shounen Fantasy, meg némileg dráma is)
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #934 Dátum: 12 jún 04, 19:02:08 »

Nem tudom mennyire tudsz angolul, de egy próbát tehetnél talán a Hajime no Ippo-val. Elég hosszú, de gyönyörű ostokkal rendelkezik, harcok hihetetlen epic-ek, a poénok meg valami félelmetesen jók. Mosolyog Shouneneket figyelembe véve, szerintem ez rendelkezik a legtöbb/legjobb humoros jelenettel. Fantasy-n kívül minden általad keresett elem megtalálható benne, nekem egyik kedvencem összességben is. Talán egyetlen gyengéje a lassabb, kezdés, az első 25-30 rész kicsit erőltetettebb, unalmasabbnak hat, de utána remek animét lehet élvezni.

Ha nem láttad még ajánlom a Kaiji-t is, a grafikája nagyon, de tényleg nagyon egyedi (3-4 rész után simán hozzászoksz, és illik is az animéhez) fanservice-től nem kell tartanod, és nálam ez is 10/10-es anime. Méltatlanul népszerűtlen, rengeteg pszichológiai, és véres/kicsit brutálisabb jelenet is van benne, de ha bírod az ilyeneket biztos hogy tetszeni fog a mű is. (Mondjuk ez se fantasy, meg nem is shounen, de azt mondtad más kategória is jöhet. Nevet) Inkább Seinennek lehet nevezni, drámai jelenet rengeteg van benne, és egyszerűen olyan hangulatváltozások vannak a történetben, hogy az valami hihetetlen.

Ha egyik se tetszik, akkor még a Darker than Black-et tudom ajánlani, amit talán nem láttál, abban minden keresett elem megtalálható. Mosolyog
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #935 Dátum: 12 jún 05, 09:22:52 »

A hajime No Ippot már láttam, de a mangába nem volt erőm belekezdeni =D
A darker Than Blacket is láttam már =D

A kaijit majd meglesem,jónak igérkezik.
A Shakugan No Shana-val már szemezek egy ideje, szóval ha te ajánlod Shiro ( most nem írtam el a neved  Nevet) akkor megnézem.

CsukiIce: Leírom pár kedvencem =)
- Gosick, Fma Brotherhood, Fairy Tail, Mirai Nikki, Usagi Drop, Gantz, Eureka 7, Steins Gate, Accel World, Zero's Familiar, The Tower of Druaga, Broken Blade,
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #936 Dátum: 12 jún 06, 22:48:03 »

Kingdom 1. rész

Ahogy a trailerbe beharangozták a számítógépes animációt úgy estek át  ló túlsó alfele alá.

Néhány grafikai elem külön külön szép is lenne, de nagyon nem passzolnak össze.:/
A karakterek mozgása (harci jelenet) olyan mintha számítógéppel próbálnák imitálni egy marionett bábu mozgását, nem túl nagy sikerrel.

Beszéd és hangok:
Próbáltak valamiféle áhkchrrhtikhulációt adni a karakterek szájmozgásának, ami alapvetően egész jó csak hát a hangokkal nincsenek összhangban.

Ha már egy háborús anime legyen szó a katonákról:

A "kontrolcé kontrolvé" mindent elárul. Jó megértem hogy egyszerű gyors és occó,de még az openingben is benne van néhány arcra is tök egyforma katona. (Vagy a japánok számára is ilyen egyformák a kínaiak).
S hát hogy milyen pasztából kopízták őket. a fröccsöntött műanyag és a textúra hiányos 3D modell keverékéből.

Amikor Evilcsászárka (Cheng Jiao) mellettmögött sétál a nagydarab. akkor olyan mintha  a nagydarab egy futótópadon sétálna.
Ez abból adódik, hogy:
1 egyforma sebességgel haladnak
2 egyforma sebességgel szedik a lábukat
3 a lábaik így a lépéseik mérete jelentősen eltér egymástól.

A történetről

két árva fiú akik szüntelen azzal töltik az idejüket, hogy fakardal vívnak egymással, mivel az az álmuk, hogy majd nagy hadvezérek legyenek, majd felfigyel rájuk valami arra járó nagyúr., aki később látogatás tesz náluk és felajánlja, hogy (gondolom) kiképezteti, de csak az egyik fiút.
(Érdekesen néztek ki ott a fűben, már mint a fű nézett ki érdekesen.)

Amikor a főszereplő srác, kinek hangját Eperke szinkronizálja küzd az útonállókkal:
Ahhoz képest, hogy seinen, hát belerakta jó pár shounen klisét. (pl a srác simán félreadob egyszerre három darab nálánál vagy 4x nagyobb ürgét egy fakardal)

A történetre adnék egy 74-et, ha majd lesz felirat is, akkor valószínűbb, hogy magasabb pontot kap.
A grafika. szép szép, de együtt hülyén néz  ki 43 (a hátterek (tájak) kifejezetten szépek)
Amit tovább ront a animáció 27 pontjával.

Remélem a történet azért jó lesz, ha már az animációs részét így el..ták.  Szomorú

Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #937 Dátum: 12 jún 18, 09:41:07 »

Valaki tudna ajánlani fociról szóló animékat most fejeztem be a Tsubasa kapitányt és még lenne kedvem nézegetni csak nem ismerek többet Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #938 Dátum: 12 jún 18, 11:45:24 »

Izé a Pálya ördögei, az volt régen a retek klubbon amikor a Dragon Ball-t is adták. Szóval megtalálod szinkronosan is. Mosolyog
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #939 Dátum: 12 jún 18, 14:00:46 »

Tényleg ez nem ugrott be Nevet:D  nah akkor neki ülök ennek is és vmi újabb vajon ?
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #940 Dátum: 12 jún 18, 15:46:38 »

Az Inazuma 11 esetleg, de az inkább 12 éveseknek van kitalálva.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #941 Dátum: 12 júl 03, 15:07:02 »

Valaki irja már le a top 10 verekedős animét nekem,  mert néznék valami jó kis akció dús karakter fejlődős verekedős animét Nevet. Nekem ebbe a katba a két kedvencem a Tenjou Tenge, sajna nincs befejezve meg aaaa History`s Strongest Disciple Kenichi ez a kettő nekem nagyon adja! Nevet
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #942 Dátum: 12 júl 03, 15:54:55 »

Ha nem láttad még a Hajime no Ippo-t akkor csak ajánlani tudom. Hosszú, kicsit nehezen indul be, de utána nagyon epic lesz. Más verekedős nem igen ugrik be, de talán még a Gantzot is belehet sorolni ide kis jóindulattal. Nevet Még ha nem is verekedős, hanem mészárlásos inkább.
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #943 Dátum: 12 júl 03, 16:04:54 »

Gantz meggvolt, ez a Hajime no Ippo viszont kimaradt és tetszetősnek tűnik, ha Tai Box lenne még illene is hozzám Nevet.. Am minden évadja jó, vagy inkább ova vagy az a 2009es verzió h csináljam? Nevet Gyanítom h legjobb a 2002essel kezdeni dee, ha meg olyan mint a HxH akkor meg az ujabbik lehet jobb, szal hogy érdemes nézni? Nevet
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #944 Dátum: 12 júl 03, 16:09:07 »

A 2009-es az a 2002-es folytatása, úgyhogy utóbbival ajánlott kezdeni. Nevet Az első évad vége után jönnek az OVA-k, de hogy milyen sorrendben azt meg nem mondom már ikszdé Igazából lényegtelen is, különösebben nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a karakterek 1-1 meccséről van szó.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins