22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #900 Dátum: 12 máj 17, 19:29:32 » |
|
Köszönöm szépen a gyors választ! A fairy tail-t is elkezdtem már régebben csak mindig abbahagytam valami miatt. Ezek közül szemezgetek majd szerintem. A vér és a harc nem hátrány. Sőt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #901 Dátum: 12 máj 23, 21:55:57 » |
|
Ez a Hyouka valóan nagyon jó kis anime. Megnéztem az eddig kijött 5 részt, és tetszik egy kicsit nyugodtabb anime a sok shunen után =) A főszereplő lány, chitanda és a fiú magában elviszi a sorozatot, de emellé még gyönyörű grafika és jó story is társul =) epic like
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #902 Dátum: 12 máj 23, 22:45:51 » |
|
Akiknek bejön az Ecchi és a sulis véna, na meg a varázslós cuccok, annak ott a Medaka box, annyira nem kötött le, pár rész jött ki belőle (eddig), mangában már 140 feletti fejezet számmal rendelkezik, de szerintem jó kis sorozat, kikapcsolódásra tökéletes Hyouka érdekel, majd belenézek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 17:23:22 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #903 Dátum: 12 máj 24, 12:20:43 » |
|
Nézz bele =D Nekem nagyon tetszik. Végre egy mainstreambe szánt anime, amelyben nincsenek görögdinnye méretű csöcsök és nincs telenyomva fanservice-el =) Remélem ez így is marad de ha tippelnem kéne azt mondanám hogy egy hőforrás és/vagy tengerpartos rész tuti lesz ... Az egy animéből se maradhat ki. Najó az Ed-ben van egy kis fanservice de türhető... Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=jWNIYQf2pVk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #904 Dátum: 12 máj 28, 20:34:29 » |
|
Valaki estleg nézett Reborn-t... nem tudom eldönteni, hogy elkezdjem-e vagy ne, néhány vélemény róla?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #905 Dátum: 12 máj 28, 21:27:39 » |
|
Ja jó nekem tetszett. Mondjuk az első néhány rész talán nem a legjobb, de utána már jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #906 Dátum: 12 máj 28, 21:38:31 » |
|
Azt amúgy lehet tudni hogy a Reborn mikor folytatódik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #907 Dátum: 12 máj 28, 21:47:18 » |
|
Sosi16: azt nem tudom.
Viszont azt nem tudja valaki, hogy a Beelzebub, Gintama animét folytatják?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #908 Dátum: 12 máj 28, 23:04:57 » |
|
Úristen ez a Queen's Blade mekkora egy igénytelen cucc. Én hülye nem olvastam ismertetőt csak láttam pár képet és azt hittem ez valami Claymore szerű cucc helyenként kis ecchivel... lóf*szt =D Az egész egy akkora ecchi , helyenként már-már szinte hentaiba megy át. A története meg kb nulla =D Dobtam is a fenébe. Edit: Asszem megvan a kedvencem a nyári szezonból =) Az a soundtrack Oo Must see !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 23:21:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #909 Dátum: 12 máj 29, 15:27:22 » |
|
Az AMV tetszetős és FF hangulata van.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #910 Dátum: 12 máj 29, 15:40:48 » |
|
Dió, az nem AMV, hanem az officiál tréler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #911 Dátum: 12 máj 29, 16:31:01 » |
|
De a trailer is össze van vágva, sőt még zene is van alatta ezért lehet AVM is. Nem vitatkozni akarok. Hirtelen nem vágtam a Diót.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #912 Dátum: 12 máj 29, 20:03:50 » |
|
Hiiro no Kakera - Ismeri vagy látta már valaki ezt az animét? Opening alapján bejövős shunen fight. Kíváncsi lennék valaki más véleményére mit szól a tavaszi szezon eme animéjéhez. Itt az op: csajoknak tuti tetszene a sok bishi miatt =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #913 Dátum: 12 máj 29, 22:10:01 » |
|
Sword Art Online az nekem is egy kiszemelt áldozat, ha nem rontják el remek kis anime kerekedhet ki belőle a mangájába bele-bele kukkantgattam és elég meggyőző. Nos, hogy ne legyen off tegnap megnéztem a Towa no Quon-t és mivel a Bones neve csillant fel az összesen 6 részes movie-nál hozzá is kezdtem. Meg kell mondjam nem okozott csalódást van benne minden ami szükséges, hogy kellőképp odaszegezze az embert dráma, akció, szupererő. Meglepő fordulatokban sem szenved hiányt. Nekem nagyon tetszett ajánlom mindenkinek, de aki nem szereti az ilyet egy próbát akkor is megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #914 Dátum: 12 máj 31, 15:14:57 » |
|
Tud nekem ajánlani valaki valami vicces animét? Lehetőleg azért ne csak komédia legyen, nem baj, ha azért helyenként komoylan is lehet venni, de nem feltétlenül követelmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|