24 nov 22, 22:18:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391440 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Hestiana
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #780 Dátum: 11 júl 06, 16:17:28 »

Phantom: Requiem for the Phantom Ezt épp most nézem, elég jó főleg, hogy sikerült kifognom mostanság néhány vacakabb animét. Szomorú
Hogy tetszett Shiro? Szerintem ma elkezdem újranézni, nekem nagyon bejött, főleg a karakterek fejlődése.

CsukiIce: Sajnos épp egy szomorú estém szerettem volna felvidítani egy kis Tengen Toppával, ami balul sült el, így most kicsit elkedvetlenedtem tőle... (gondolom tudod mire célozgatok.) Maradjunk annyiban, hogy sokkal drámaibban éltem meg azt a bizonyos részt, mint az Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai-t.
Az Ano Hanát egy este lezavartam, mivel éppen ki voltam éhezve némi sírós animére, de csalódnom kellett. Lehet, hogy amiatt, mert sokkal szomorúbb történetet/befejezést vártam, nem ütött akkorát. Az első 2-3 rész alatt már mindenre tippelgettem pl. 'Na ennek a Jintan-nak biztos agytumora van' meg hasonló összeesküvés elméleteket gyártottam.  smirksweat Összességében 7/10-et adok neki az egyedi történet, kedves karakterek és szép rajzolás miatt.

Syzygy: Esetleg egy rövid ajánlót tudnál írni a Natsume Yuujinchou első évadjáról? Téged mi fogott meg benne? (természetesen spoilerek nélkül Nyelvesít)
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #781 Dátum: 11 júl 06, 20:21:55 »

A Tengen Toppa Gurren Lagann nagyon bejön még mindig, éljen soká Kamina aniki!!  ikszdé

Gondolom, hogy mi volt a gond ^^^^^^, de megéri folytatni mert ha az eddigi részek tetszettek akkor az ez utániak biztos bejönnek. (Addig a bizonyos esetig engem nem fogott meg az anime, de utána...  Nevet)

A Clannad-ot feladtad? Pedig ha sírós drámát szeretnél akkor ez a legjobb ajánlatom, főleg az After Story, ami már emlékeim szerint a suli után játszódik.

Phantom Spoiler!!!!
többször végignéztem már és így feltűnt néhány apróság, mint pl az hogy Cal és Reiji miért nem beszélték meg a dolgaikat és a lövés a végén, ami után az első végignézéskor jópár percig csak lestem ki a fejemből hogy MI VAN?!?! Ennek ellenére maradt 10/10 és kedvenc mert ezek a dolgok más animében hibák lennének, de itt a történetvezetés miatt szükség volt ezekre a lépésekre SZERINTEM

Ja és ott vannak még a zenék is, amelyek nagyon jók:
Canzone of Death
Haitoku no Gajou
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 20:50:37 írta CsukiIce » Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #782 Dátum: 11 júl 07, 00:27:17 »

Én a múlt héten fejeztem be a kekkaishit, most meg a kibát kínzom. Az előbbi kicsit unalmas volt az elején, de mikor beindultak az események eléggé élvezhető volt, viszont az utóbbi kész kínzás, rég nem láttam ilyen unalmas animét, de már csak 7 rész van hátra, amit ma ki is végzek. Az utóbbi időben mind csak unalmas animéket fogtam ki, azért remélwm, hogy a B gata H kei kicsivel jobb osztályozást dog elérni.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #783 Dátum: 11 júl 07, 07:13:00 »

Kiba?
Emlékszem, hogy végig izgultam az elején a hatalmas potenciálja miatt, amit végülis soha nem tudtak kihozni belőle :/
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Hestiana
Gennin
*

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #784 Dátum: 11 júl 07, 07:42:14 »

A Clannad-ot feladtad?
Nem, eddig 7 részt láttam, de még mindig nem fogott meg, elég unalmas eddig. 2-3 naponta 1-2 részenként nézem, remélem hamarosan beindul, mert eddig még nem sok minden derült, gondolom még a további szereplők bemutatása folytatódik egy darabig...
Természetesen a Tengen Toppa-t is folytatom, mindenképpen megérdemli a sorozat.
A Phantomot terveztem ugyan nézni, de 10 részt sikerült lezavarnom az Ergo Proxyból.  Pojén Még mindig jó kis anime, OP, ED-t meg úgy az egész hangulatát imádom.

Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #785 Dátum: 11 júl 07, 16:50:39 »

Ergo Proxy: Én sírva könyörögtem, hogy legyen már vége az első résznek ergo utáltam ikszdé
Bocsi, a hülye szóviccek nálam kötnek ki :3
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #786 Dátum: 11 júl 09, 08:26:50 »

Megjelent a Blood C első része, tessék nézni  Hümm-hümm

hmm nem tetszett...miért kell minden csajt lebutítani egy 10 éves értelmi szintjére, japánok miért ???
pedig azt hittem jó kis badass csajos kardozós érdekes nyári anime de az első rész annyira sablonos ( kb 100 helyen láttam már ennek a résznek a cselekményét ) és mint ha 12-13 éves gyerek mese lenne Szomorú
hatalmas csalódás....viszont a zongora az anime alatt és a japán hangok színvonalasak.
Ítélet:
NAGYON ROSSZ !!!!!!!!!!!! ne tessék nézni xD
karakterek : értelmi színvonal = 0
sztori: sablonos és unalmas
kialakítás, színek : semmi extra, nem hagy maradandót
wáá de felb*szott ez xD
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 09:01:59 írta Syzygy » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #787 Dátum: 11 júl 09, 10:19:00 »

Egyébként ez a legtöbb ( persze van kivétel ) animében sajnos így van.

2 féle lány van: - visszahúzodó, szégyenlős és általában szerelmes a főszereplőbe + hülye is.
                         - nagyképü, egoista ,és állandóan üti a föszereplőt amikor csak tudja.

Amúgy azt szeretném kérdezni hogy az Ergo Proxyt érdemes elkezdeni? Hallottam már róla jót és rosszat is szóval nemtudom. Mit gondoltok róla milyen témájú stb.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #788 Dátum: 11 júl 09, 10:39:42 »

Lew! Ergo Proxyt nem "érdemes elkezdeni", hanem azonnal végig kell nézni! ikszdé Nagyon jó történet, én szeretem nagyon. (Hiei meg hatalmas fan, ha erre jár biztos ő is ajánlani fogja ikszdé) Am ilyen sötét hangulatú, antiutópia, poszt-apokaliptikus sci-fi cuccra kell számítanod, az elgondolkodtató, filozofikusabb fajtából. Mosolyog Főhős csaj meg jól néz ki ez még egy bónusz.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #789 Dátum: 11 júl 09, 11:11:49 »

Na akkor én meg átmegyek ellenbe Nevet Szerintem unalmas volt, csupa olyan rizsával amibe belebonyolódtam, se füle se farka. Rengeteg időhúzó elem van benne, ami idegesített ikszdé
De igaz a csaj tényleg szép. Nézz meg 1 részt aztán meglátod, van akinek emészthető, nekem (mint fent említettem) nem.
Pedig alapvetően kajálom a poszt-apokaliptikus, sötét hangulatú, sci-fi cuccokat... (ez volt az első ami majdnem sírba vitt)
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #790 Dátum: 11 júl 09, 14:40:06 »

Nekem sem tetszett az Ergo Proxy. Az első 5-6 rész még jó volt de utána szinte semmi sem történt, a vetélkedős epizód pedig hmmm ...
Mivel sokaknak tetszik ezért szerintem egy próbát megér.

Most indult animék közül kettőt ajánlanék, ezeket én is nézni fogom. Az egyik az Ikoku Meiro (Ikoku Meiro no Croisée), a másik pedig az Usagi Drop.
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #791 Dátum: 11 júl 09, 19:18:01 »

sötét hangulatú, antiutópia, poszt-apokaliptikus sci-fi cuccra kell számítanod, az elgondolkodtató, filozofikusabb fajtából. Mosolyog

Kimaradt a felsorolásból a cyberpunk. Nevet Amúgy ja, vitatott anime. Még nem láttam, de már tervezem a megnézését.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #792 Dátum: 11 júl 09, 22:51:29 »

Én ebből a szezonból elég sok animét bevállaltam, nem mindegyik mestermű, de azért végignézem. A Blade, Kamisama no Memochou, Kamisama Dolls és Sacred Seven elég jónak ígérkezik, viszont a No.6, Nurarihyon no Mago 2 meg Blood C kissé rossz benyomást keltett az első rész alapján. A Blood C-től én is többet vártam, kissé morbidabb meg hátborzongatóbb hangulatot, éppen ezért halsztottam éjjelre a megnézését, erre mit kapok? semmi extra, olyan volt mint az Infinite Stratos első része, kissé izgalmas, de alig bírtam végignézni. Ugyanakkor a Sacred Seven nagy meglepetést okozott, első rész alapján nagoyn izgalmas volt, és elég kjváncsivá is tett a múlt meg az speckó erő részleteire.
 Jelenleg is nézem a Steins; Gate nevű animét, valahogy érdekelnek az ilyen időutazgatós meg érthetetlen fizikás dolgok. A történet is jó, kidolgozott, de azért az emberben egy idő után felébred egy kis dezsá vű (vagy hogy írják).
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #793 Dátum: 11 júl 10, 13:29:09 »

Rondár: Most dobálózzunk az ilyen "nagymenő" szavakkal, mint cyberpunk meg darkos? Nevet
Egyébként akkor te is kukkants bele, várom a véleményt!
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #794 Dátum: 11 júl 10, 19:11:27 »

Mert a sci-finek az Ego Proxy a cyberpunk ágába tartozik. Legalábbis én szeretem az ilyen pontos besorolásokat.  Nevet
Az első három részt már megnéztem, eddig azt kaptam amire számítottam. Meglátjuk, milyen lesz a folytatás.   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins