kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #810 Dátum: 11 júl 29, 22:06:37 » |
|
Jigoku Shoujo úgy hiszem nem kell senkinek se be mutatnom ezt az érdekes 26 részes animét aminek amúgy van még + 2 évada amiből az eggyik az első folytatása és a harmadik egy mellék szálnak el nevezhető valami  Nekem kb fél évbe tellet végig nézni mert meg néztem az első 12 részt ozt el ment tőle a kedvem és csak most jött vissza,úgyhogy be fejeztem.Amit mondhatnék róla,az az hogyha szereted a hosszab műveket és nem zavar hogy lassan indúl be a történet vagyis inkább 1-1 részben egy nagyon kevésnyi adag infót kapsz arról,hogy most mi is akar ez lenni,de a lényeg az hogy egy Enma Ai nevű lányka bosszút ál azokon az embereken akiket te meg jelölsz,azzal hogy egyenesen a pokolba viszi őket,de csakis azzal a fel tétellel hogy ha te meg halsz a te lelked is a pokolban fog égni. Nekem tetszett ez az anime mivel sok féle situációt és történetet mutat be,az animáció 10ből 7 és a zene nekem 10/10.Enma Ai szinkron színészének teljesítménye sem átlagos,mivel nagyon illik ehhez a karakterhez ahogy a többi karakter hangja is nagyon jól el van találva. Ha egy kis agy kikapcsolódásra vágytok bátran ajánlom az MM! vagy a Ichiban Ushiro no Daimaou című ecchi besorolású animéket. Az MM!-ben egy mazochistáról szól aki ki akar gyógyulni ebből a szenvedéjből amiben egy két szép lány is be segítt.Humorból ténleg nem hiányzik hiány,gyakran meg nevettetettúgyhogy ténleg nagyon üdíttő egy mű.A Ichiban Ushiro no Daimaou egy Sai Akuto nevű gyerek ről szól akinek meg lett jósolva hogy ő lessz a nagy démon király,pedig szegény pápa szeretett volna lenni.Ebben az animében harcokat is láthatunk,egy két törött lábat stb...Ebben is jók a poénok,az ecchi kategóriában mind a kettő mű 10/9 számomra. Az Ichiban Ushiro no Daimaou-t most még jobban ajánlanám a figyelmetekbe mivel nem csak egy közönséges ecchi,teli van harcokkal és a története is tetszetős + egy két rendszer elleni fel buzdíttást is lelhetünk benne. Blood-C nekem ez az animé is be jön mert olyan nyugis és a pihent agyúaknak szóll  Harc is van benne itt ott,még nagyon sok vér itt ott,de állítólag az új részben már be indulnak az események. Bunny Drop ezt az animét rendszeresen töltöttem le csak nem volt kedvem bele nézni de ahogy itt előttem dícsérték ténleg nagyon érdekes egy mű,főleg a mai napokban kezdem fel fedezni mennyire sablonosok már az animék,körbe körbe ugyan azt adják elő más fel dolgozásban de ebben az animében valami újat talĺaltam,nagyon tetszik  Van 18 szét nézett animém,ha lessz időm írok több animéről is amit érdemes meg nézni,addig is kedvet csináltatok nekem az Ergo proxy-ra úgyhogy asszem megyek azt nézni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 02, 14:02:44 írta kristian1112 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #811 Dátum: 11 aug 11, 00:28:12 » |
|
Rég volt itt friss Hsz  Mindenesetre kérdeznék valamit. Ezt a Yumekui Merry c. animét látta már valaki? Tudna róla valaki mondani valamit ( Spoiler nemkell ) , érdemes-e megnézni. + Nem tudtok valami jó kis shounent ? Ilyen 20+ részest. Természetesen az alapmüveken már túlvagyok. ( Naruto, Bleach, KHR , FMA stb )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #812 Dátum: 11 aug 12, 10:09:48 » |
|
Yumekui Merry nekem nagyon tetszett,főleg a zene végett,de a történetet se lehet eldobni,vannak benne csaták még minden de a történet még a benyomás inkább olyan komor,szomorú.De nézz bele,ha meg tetszik végig nézet ha meg nem akkor nem  One piece-t nem nézed? 507 része van és amiket le írtál bleach,naruto-a one piece-hez képest semmik szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #813 Dátum: 11 aug 13, 23:42:08 » |
|
Most meg fognak nagyon sokan következni de én azok közé tartozok akik NEM szeretik a One Piece-t. Rengetegszer elkezdtem már nézni de 50 résznél tovább nem tudok jutni. Nem tetszik. A manga sem tetszik. Sajnos ez van.
Ez a Yumekui Merry tényleg jó anime , végignéztem, tetszett.
Most a Natsume - Bokk of friends c. animét nézem és ezis elég szép darab. Megható történetek vannak be és a rajzolása is szép. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen nyugodtabb, lassabb sodrású és érdekes animéket. Nem fog csalódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #814 Dátum: 11 aug 14, 12:22:01 » |
|
Hát akkor a op ténleg nem neked való  Nekem se etszett kb 30adik részig de ahogy el kezdődött az arlong park onnantól végig néztem az animét és a mangát is végig olvastam  Én a working!! című animét néztem nem rég,nekem nagyon be jött  Sienen,comedy,én végig röhögtem az egésszet majdnem. Továbbá el kezdtem nézni a most nyári sesonban lévő dantalian no shoka-t és a Nurarihyon no Mago Sennen Makyou-t.A dantalian no shoka nagyon tetszik már 2rész után,a másik az érdekesen indul,mivel egyből az első részben éveket ugranak,kiváncsi vagyok mi lessz tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #815 Dátum: 11 aug 14, 20:50:37 » |
|
A nurarihyonnak van egy első évada is, amit ha megnézel jóval egyszerűbb lesz megértened a mostani részeket.
Valahogy rászántam magam, hogy megnézzem az Ergo Proxyt, tényleg egy kiváló anime. Kicsit lassan indulnak be az események, de akinek van egy kis türelme az nagyon megszeretheti. Őszintén bevallva az utolsó 4-5 részig majdnem mindenki megérti, hogy mi is folyik, de az utolsó néhány rész számomra olyan volt, mintha csak azokat néztem volna, alig találtam valami kapcsolatot az előző részekkel, habár a végére nagyjából felszállt a köd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #816 Dátum: 11 aug 15, 16:10:46 » |
|
Egy 20+ shounenre én is kíváncsi lennék:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #817 Dátum: 11 aug 15, 16:51:24 » |
|
A klasszikus shouneneken kívül (DB, Naruto, Bleach, OP) érdemes még a History's Strongest Disciple Kenichi is megpróbálni. Jó kis verekedős 50 részes anime, de a mangája is jó. Amiket még nem láttam, de a vélemények alapján elég jók: Gintama, Hajime no Ippo (boxolós) Korábbi üzenet: shounen pl: Angel Batsu, Eureka Seven Shingetsutan Tsukihime.
A nyári szezonról is egy kicsit. 3 animét emelnék ki amelyeket ajánlanék: Usagi Drop, Mayo Chiki és a Kamisama Dolls. Ezek szerintem 9/10-es sorozatok, de egy jó befejezéssel a 10/10 is elérhető. Amit még érdemes nézni az az Ikoku Meiro és a Kamisama no Memochou (8/10-sek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #818 Dátum: 11 aug 22, 18:53:16 » |
|
Hali, nekem kérdésem lenne, Baki the Grappler, hány rész jelent meg eddig animében? Abbahagyták vagy befejezett ez az anime?
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
LightWolf
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #819 Dátum: 11 nov 03, 02:07:02 » |
|
Hmm, végig olvastam az összes commentet, és úgy látszik az ajánlásaim még nem említették(ha igen most verem a fejem a falba) Elsőnek egyszerre 2 animét is ajánlanék, melyek mondjuk úgy egybe jönnek: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1465Unod már a sorrendben történő eseményeket, nem hiszem, na de itt nagyon nem úgy fognak menni a dolgok. Új információkat tudsz meg minden részben, megnézed az eseményeket más szemszögből, és az opening közepe mindig felkészít arra amit fel kell idézned a felfogáshoz. Ez hölgyeim és uraim a Baccano című sorozat. http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2012Tetszett a Baccano? Hát akkor itt van még egy remekmű ugyanattól az írótól. Hasonlóan a Baccanohoz ide oda ugrál eleinte, kisebb időzónán belül, majd amikor minden kiderül, jönnek az új szereplők és minden bebonyolódik a "fő"szereplők körül. A Durarara!! megnézendő! http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2739Tetszett a Death Note? Szeretted a Hikaru no Go rajzait? Death Note alkotóinak legújabb műve. Bár olyanra mint a Death Note ne számítsatok, bár elmebeli csatákban ugyan úgy bővelkedik. Animeként is jó, de én inkább a manga formátumot ajánlanám, az már messzebb tart a történetben. Ez lenne a Bakumanhttp://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2838Na ez mondjuk úgy, különleges egy történet. A neten szajkózták nonstop hogy nézzem meg újra és újra, míg végül belementem és fúúúúúúúúúúú. Először is csak kötélidegzetűeknek ajánlom. Ha az ember túlságosan hozzászokik az elejéhez akkor kiütheti. Ne tévesszen meg az opening(fúúú az az opening...), ne tévesszen meg semmi, türelmesen nézd, és akkor eljuthatsz a megfelelő részhez amikor már tudni akarod a végét. Puella Magi Madoka Magica, még a cím is próbál átverni fúúúúúúúú... Na és az utolsó hoz nem találtam közvetlen leírás linket, szóval kénytelen leszek magam összeütni valamit. Hogy megértsd a történetet tudnod kell pár valódi eseményről. 2000-ret írunk, a neten megjelenik egy John Titor nevű egyén a neten aki váltig állítja hogy 2036-ból érkezett, ahol 2034-ben a CERN feltalálta az első működő időgépet mellyel egy a szervezet által irányított disztópiát hozott létre. John Titor azért érkezett hogy megszerezze az IBM 5100 modellű régi számítógépet mely képes a CERN által használt kódot megfejteni. Persze ez hazugság volt, több állítása nem vált valóra, bár ezek az általa elmagyarázott párhuzamos idősíkok miatt is lehet  . Szóval történetünk e körül az események körül forog egy túlzottan gyerekes egyetemista feltaláló főszereplésével és házi gyártású telefon mikrójával(a név függőben) ebben a sci-fi thrillerben, mely bővelkedik humorban is, míg az események komoly fordulatot nem vesznek. A Chaos;Head-hez hasonlóan egy virtuális novellán alapuló történet ez, nem más mint a Steins;Gate. És hogy a cím mit jelent? Semmit az ég világon semmit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bbeni11
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #820 Dátum: 11 nov 22, 17:37:55 » |
|
megnéztem az Ergo Proxyt és nagyon tetszett. nagyon jó a sztori és szerethetők a karakterek.
tud valaki ajánlani egy hasonló anime-t ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #821 Dátum: 11 nov 22, 17:42:13 » |
|
Ergo Proxy csak egy van<3 Szóval nem:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #822 Dátum: 11 nov 22, 18:00:31 » |
|
Egy párat írok, habár nem tudom mennyire, de szerintem van bennük hasonlóság. - Serial Experiments Lain
- Texhnolyze
- Ghost in the Shell (Az összes.)
- Gilgamesh
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #823 Dátum: 11 dec 05, 17:57:16 » |
|
Valaki tudna írni valami jó kis shonen animét megyek síelni és esténként jó lenne megnézni 1-2 részt.  Amiket én ajánlók mindenkinek aki ezeket még nem látta: Gintama,Katekyo Hitman Reborn, Hunter x Hunter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #824 Dátum: 11 dec 05, 18:07:37 » |
|
Tengen Toppa Gurren Lagann Beelzebub Hajime no Ippo Rave Master/Groove Adventure Rave Ao no Exorcist
Szerintem ezek elég jók lehetnek ilyen célra is vagy csak simán otthon megnézni, egyébként jó szórakozást Putir.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 18:08:11 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|