CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #765 Dátum: 11 jún 23, 19:24:08 » |
|
Olyan animét keresek, amiben van szerelmi szál, nem iskolai élet és VAN NORMÁLIS BEFEJEZÉSE! A Tengen Toppa Gurren Lagann talán jó lehet, ha az akció és a mecha nem zavar, cserébe viszont jó a története. Van benne bőven szerelmi száll, be is fejeződnek és drámában sincs hiány. A másik kettő ajánlásban sajnos van iskolai élet, de nem körülötte forog a story (végigmegy a szereplők életén, pl iskola, majd munka). Szóval egyik lenne a Clannad és a Clannad After Story (alap animék, egyben érdemes megnézni). Nagyon szép történet tele rengeteg drámával, szerelmi szálak pedig nem is akárhogy záródnak. Nálam a Phantom és a CG mellett ez a két évad 10/10-es. Zsepi is erősen ajánlott mellé. A másik pedig a Kurokami. Annak ellenére, hogy a Fate/Stay Night nem tetszett, szerintem megér egy próbát. Hasonló, de komolyabb, fordulatos és be is van rendesen fejezve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 19:31:55 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
|
« Válasz #766 Dátum: 11 jún 23, 21:11:42 » |
|
Nagyon szépen köszönöm, mindet "kipróbálom"! A Tengen Toppából láttam már AMV-t és akkor gondolkodtam is rajta, hogy meg kéne lesni, de elfelejtődött. A Clannad meg... eddig azért nem néztem meg, mert ez a fajta grafi nagyon-nagyon nem tetszik, de ha a történet miatt megéri megnézni, akkor nekiveselkedek. A Kurokami ígéretesnek néz ki... most jön a dilemma, hogy melyikkel kezdjek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #767 Dátum: 11 jún 23, 21:20:33 » |
|
Szerintem a Tengen Toppával nyugodtan kezdheted nem fogsz benne csalódni. A 2 Clannadban pedig az a jó, hogy ha nézed, akkor a történetet leszámítva minden háttérbe szorul (nem is kicsit). Nekem is csak ezért tetszett, mert a története az tényleg nagyon jó. Jah és fiúként nem igazán vagyok oda ezekért a "csöpögős" animékért vagy filmekért, de ahhoz képest elég gyorsan, néhány nap alatt ledaráltam a 2 évad Clannad-ot és Specialokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #768 Dátum: 11 jún 24, 21:48:26 » |
|
Jelentem Tengen Toppa bejövős nagyon! Egyenlőre 2 rész alapján, mert még gyorsan bedaráltam a Nura - Rise of the Yokai Clan utolsó 4 részét. A Clannad-ból egy részt néztem, így még nem tudok mit mondani, a grafika és az iskolai élet sem jön be, de adok neki 5 rész esélyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #769 Dátum: 11 jún 26, 21:04:05 » |
|
A végére lezáruló szerelmi szál, + természetfeletti képességekkel vívott harcok? Nos a shounen animékben mind a kettő szokott szerepelni, de többnyire inkább külön külön.
De aszem van néhány kivétel. pl: Angel Batsu, Eureka Seven Shingetsutan Tsukihime.
Köszi az ajánlást ^^ Röpke 4 nap alatt végignéztem az Eureka =-ből az animét és végigolvastam a mangát. Az anime is tetszett ,de a manga szerintem sokkal jobb. A mangának nagyon szép vége van ugyanis azthiszem nyílvánvaló hogy az utolsó oldalon az ott Eureka keze ^^ Amit én ajánlani tudok hm szép hosszú neve van készüljetek: Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai Röviden Ano Hana. Elég érzelemdús és a grafikája is szép. Fiú létemre nekem is tetszett szóval nyugodtan belevághat bárki =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #770 Dátum: 11 jún 26, 21:46:49 » |
|
Nos, nemrég olvastam ki a Gunnm (egyes nyugati országokban Battle Angel Alita) című poszt-apokaliptikus cyberpunk mangát, és azt kell mondjam, minden várakozásomat felülmúlta. A történet végig izgalmas, pörgős, Gally és a többi szereplő konfliktusát remekül átérezhetjük, a rajzok is gyönyörűek. Néhol már undorítóan részletesek is. Ja igen, röviden a történetről.
Egy olyan világban játszódik, ahol az emberek egy sziklás vidéken élnek, a roncsok között, melyek gyártelepekre emlékeztető városok. Az emberek jelentős része gépalkatrészekkel szerelte fel magát a túlélést segítve. Persze itt is van egy hely, ahová sokan vágyódnak. Ez pedig Zalem (Szálem, egyes nyugati területeken Tiphares), a Fellegvár. Azonban oda senki sem mehet, hiszen a madarak sem repülhetnek az égen. A roncstelepen tilos repülni, ez vonatkozik egyaránt állatokra, emberekre és kiborgokra is. Hogy pontosan milyen életkörülmények között élnek a zalemiek, azt nem tudja senki. Annyi viszont bizonyos, hogy a zalemiek lenézik a Roncstelepen élőket, mert az ott élők fele kiborg.
Ido Daisuke - kiborgokkal foglalkozó orvos és másodállásban fejvadász - egyszer az ócskavastelepen turkálva megtalálja Gallyt, a bájos kiborglányt. Asszisztense segítségével életet lehet belé, majd saját lányaként igyekszik nevelni őt. Persze a helyzet változik, mikor kiderül Gallyról, hogy birtokában van a Panzer kunst nevű ősi-kiborg küzdőstílus technikáinak. A lány is fejvadásznak áll, munkája során pedig sok ellenféllel kell megküzdenie. Megtapasztalja a szerelmet, frusztrációi lesznek a gépteste miatt, részt vesz egy, az egész világra kiterjedő polgárháborúban, majdnem világbajnok lesz egy veszélyes sportban stb. Közben pedig ő maga is felnőtté serdül, és szinte teljes jellemváltozáson megy keresztül.
Ha valaki elszánja magát, hogy végignézze, akkor az mindenképp csak a mangával próbálkozzon! OVA-adaptációja létezik, de az csak egy ideig dolgozza fel a mangát, kb. az csak első két kötetet. Van egy "folytatása" is, a Last Order, de véleményem szerint már az alap, kilenc kötetből álló sorozat is kielégítő élményt biztosít, a folytatás szükségtelen volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #771 Dátum: 11 jún 26, 22:55:15 » |
|
Egy olyan animét keresek, ami 100 rész fölött van, és olyan feeling mint a KHR.. Ha valaki tud egy ilyet, ossza meg velem. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #772 Dátum: 11 jún 30, 18:47:12 » |
|
Amit én ajánlani tudok hm szép hosszú neve van készüljetek: Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai Röviden Ano Hana. Elég érzelemdús és a grafikája is szép. Fiú létemre nekem is tetszett szóval nyugodtan belevághat bárki =D
Egy újabb 10/10-es alkotás. A 7. rész után inkább megvártam, amíg leadják az összeset, mert igencsak megviselt a várakozás , és hát nem bántam meg. Mivel eléggé érzelemdús a fiúknak is ajánlott a zsepi, lányoknak viszont kötelező! Hestiana: egy próbát megér, szerintem tetszene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #773 Dátum: 11 jún 30, 20:31:45 » |
|
Hestiana: egy próbát megér, szerintem tetszene Köszi a tippet, éppen ma néztem AA-n. A Tengen Toppa Gurren Lagann nagyon bejön még mindig, éljen soká Kamina aniki!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #774 Dátum: 11 jún 30, 23:08:34 » |
|
Ajánlom a One Piece-t :DD Fiú létemre sírtam benne, röhögem sokat benne, kedvenc zenéim ennek openingjei, bele is nőtt ez a szívem csücskébe Asszem még 1X megnézem Meg is nézem a Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai animét, megpróbálom legyűrni zsepi nélkül aláírásomba raktam listát az animéimről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 23:23:52 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #775 Dátum: 11 júl 01, 00:16:13 » |
|
Phantom: Requiem for the Phantom
Ezt ép most nézem, elég jó főleg, hogy sikerült kifognom mostanság néhány vacakabb animét. A mostanság látottak közül ami még jó volt az a Shinigami no Ballad, valamint az Ef. --- S ha már ennyien említitek, akkor megnézem azt a virágot melyet aznap láttunk de még nem tudjuk a nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #776 Dátum: 11 júl 02, 20:21:27 » |
|
Most nézem a Gosick címet viselő remekmüvet és szerintem nagyon király =D Victorique a legjobb és legviccesebb kis goth loli nyomozó akit eddig láttam =D Annyira fun az a kiscsaj =D a beszédstílusa, ahogy viselkedik meg amiket csinál =D Rég láttam már olyan animét aminek ennyire érdekes és szerethető főszereplője volt. + a történet sem rossz bár elég nehezen indul be a fő szál de addig sem unatkozunk mert nagyon jó kis ügyek vannak addig is.
Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kicsit szeret gondolkodni, nevetni és nem egy megmenteleksasukekun vagy kuroooosakiiii-kun stílusu shounenre vágyik.
Eddig 10/10 pont nállam + az első ending nagyon szépre sikerült.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 20:22:04 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #777 Dátum: 11 júl 02, 20:50:29 » |
|
Tényleg jó anime, de azoknak azért nem ajánlanám, akik nem kedvelik Orihimét, mert Kujou sem csinál többet csak azt kiabálja állandóan, hogy Viktorikaaaaaa! Nálam 8/10, de csak azért mert jó nézni Victorique alázásait. A most futók közül még a Hanasaku Iroha az ami tetszik, annak ellenére, hogy anno a Love Hina-t igencsak nehezemre esett végignézni. Itt is a rajzolás és a humor az ami miatt nagyon tetszik, persze a története is nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #778 Dátum: 11 júl 04, 19:01:27 » |
|
Hétvégén megnéztem az Appleseed mozikat... nekem a 2. jobban bejött, de ahhoz nem árt megnézni az elsőt. Az kissé klisés volt, de nem vészes, ajánlom. Várom az Appleseed XIII-et!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #779 Dátum: 11 júl 06, 09:27:51 » |
|
Végre megjelent a Natsume Yuujinchou harmadik évada megyek is nézem az eső részt xD szóval NAGYON ajánlom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|