Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #360 Dátum: 09 aug 02, 23:28:31 » |
|
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de ha nem, majd áthelyezem a megfelelő topicba: Meg tudná valaki mondani, hogy ez a kép melyik animéből való? Nos kérlek szépen ez a kép a Goshuushou-sama Ninomiya-kun (My Heartfelt Sympathy)-ből van ha meg akarod nézni és nem találsz hozzá letöltö oldalt akkor küldj egy PÜ-t és adok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #361 Dátum: 09 aug 03, 10:20:47 » |
|
Samiari Champloo Ajánlom annak a figyelmébe aki nem ismeri...nem hosszú de szépen ki van dolgozva, történet elmegy, a hangulat tökéletes >Samurai Champloo Ne írj egymás után 2, vagy több hozzászólást, inkább az elsőt szerkeszd a Módosítás gomb segítségével! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 03, 17:31:30 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #362 Dátum: 09 aug 03, 10:24:50 » |
|
Akkor ott a mósosítás gomb:D Én nagyon ajánlom a To love Ru című animét:D Régen láttam már ilyesmit:D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #363 Dátum: 09 aug 03, 10:28:57 » |
|
én csak félig láttam de jó mármint a to love ru de én ajánlom mindenkinek a Minami-ke sorozatot szerintem nagyon jó kis anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #364 Dátum: 09 aug 03, 19:10:53 » |
|
Akkor ott a mósosítás gomb:D Én nagyon ajánlom a To love Ru című animét:D Régen láttam már ilyesmit:D
Yep az elég vicces animeXDD. Ecchi hegyekkel. Ám a legjobban az tetszik, hogy Rito mennyit szív Lala miatt. Meg a csaj találmányaixDDD. Nem akarok SpoilereznixD. Én is ajánlom egy szórakoztató inkább vicces mint romatikus anime:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 09 aug 03, 21:29:40 » |
|
Nos kérlek szépen ez a kép a Goshuushou-sama Ninomiya-kun (My Heartfelt Sympathy)-ből van ha meg akarod nézni és nem találsz hozzá letöltö oldalt akkor küldj egy PÜ-t és adok Köszönöm válaszod, írok, ha nem jártam sikerrel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #367 Dátum: 09 aug 04, 01:00:37 » |
|
Fate stay night "ez is jó"-nál többet érdemel... az összes beírt animed közül az a legjobb. Ám köszi mert ajánlottál egy animet amit nem láttam és megakarom nézni:P. ArigatoxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 09 aug 04, 07:49:44 » |
|
Nem tudom előttem ajánlották -e már a Chaos: Head animét (2008), ez egy eléggé érdekes story a horror és a misztikum tárgykörében, sztem érdemes megnézni. Ismertetője: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2096Azért nekem mégsem tetszett maradéktalanul, mert kicsit unalmas volt , de a storyja nem hétköznapi, és már csak emiatt megéri megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #369 Dátum: 09 aug 04, 09:20:16 » |
|
A Chaos: Head nekem tetszett, annak ellenére, hogy nagyon összecsapták a végét.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 09 aug 06, 10:09:58 » |
|
jó grafika, történet se oan rossz...: Samurai Champloo ( ami a képemen van )...keress rá...nem hossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #371 Dátum: 09 aug 07, 06:08:12 » |
|
Valaki mentsen meg és mondjon valami faxás animet... nagyon fontos mert már a vámpiros animekkel szemezek és egyet már meg is néztem:S. Ez már a világ végénél is rosszabb. Komolyan nincs anime amit nézhetnék... jönnek a moviek... aztán ha semmi nem marad akkor sepuktoxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 09 aug 07, 09:17:50 » |
|
Hiei ...külön neked:P Blood+ Hellsing Bleach
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #373 Dátum: 09 aug 07, 12:57:39 » |
|
... ember nekem anime kellxDD Nem szennyxDD. A másik pedig... nem hiszem, hogy ilyen könnyen találsz nekem animetxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #374 Dátum: 09 aug 07, 14:08:57 » |
|
Hiei az seppuku! xD Trinity Blood? xDDD pont neked xD Ghost Hunt ilyen horroros szellemes mágiás Last Excile kalandféleség. Genshiken ez mindannyiunkról szól vagy milyet akarsz, írj le néhány dolgot hogy mi legyen benne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 14:10:00 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|