Sevanna
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 aug 07, 14:48:51 » |
|
Én most a She the ultimate weapon-t (Saishuu Heiki Kanojo: The Last Love Song on This Little Planet) néztem végig. Ez egy 13 részes anime + egy OVA. Ha nem láttad még akkor nézd meg feltétlenül. Nagyon nagyon szomorú és szép. Igazából annyira szomorú volt, hogy én napi max. 2 részt bírtam csak végignézni. Lényegében arról szól, hogy a két főszereplő (meg a többi is) hogyan próbálnak meg a háború és egyéb borzalmak ellenére élni és szeretni. Igazából a háború meg a technikai dolgok (hogyan és miért lett Chise szuperfegyver stb...) nincsenek különösebben kidolgozva, ez az anime inkább a szerelemről szól. Van benne egy-két véresebb jelenet is, amik nagyon megrázóak. Szóval nem vmi gagyi dologra kell gondolni. Ezt az animét mindenképpen az érettebb korosztálynak ajánlanám. Remélem sikerült felkeltenem vkinek az érdeklődését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 aug 07, 15:46:42 » |
|
Genshikent megnézem:) a vámpirokat kerülömxDD. Ghost huntot láttam már. Last Excile ezt nem tudom láttam exDD. Mind1 milyen anime csak nézhessemxDD. Én akkor is sepuktot csinálokxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 aug 07, 16:19:52 » |
|
Eremental Gerad? Fate/stay night? Gundam 00, vagy SEED? Sola? Dragonaut? Tsubasa Chronicle? Spice and Wolf? Csak jó valamelyik? Vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 aug 07, 16:40:03 » |
|
Jahh mind jó voltxDD. Ezek azért elég alap animekxDD. Gudamot azért nem láttam mert fogalmam nincs melyik az első évadjaxD. Ez a genshiken elég érdekes megnéztem az első részt*xDD. Én is elég anime fan vagyok de én nem leszek ilyen sohaxDD legalább is remélemxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 16:41:07 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 aug 07, 17:28:18 » |
|
A 0079 ha tudni akarod. De nincs különösebb jelentősége. Ez a Genshiken meg felkeltette az érdeklődésemet.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 aug 13, 20:18:36 » |
|
Végignéztem a Kaze no Stigmát Gyerekek, ezt nem szabad kihagyni Remélem lesz hozzá folytatás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 aug 14, 18:59:11 » |
|
Az zseniális tényleg . Most kezdtem bele, a Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo! című animébe, ismertető itt ( katt-katt). Még nincs hozzá teljesen felirat. Szerintem roppant aranyos anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 aug 14, 19:48:05 » |
|
Az alaptörténet nemrossz, bár a feliratozó honlapján is csak 13 részhez van felirat. Ha tudsz máshonnan is, akk please egy privivel dob meg ^^ Thx.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 aug 14, 22:23:08 » |
|
Hát, nem igazán tudok utána néztem már, de sehol nem találtam. A maradékot én is angol felirattal néztem. Viszont valaki ajánlhatna, valami rendkívül szabdalós animét, mert rég láttam már olyat .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 aug 15, 01:13:54 » |
|
Ez jó lessz szabdalósnak Karakuri no Kimi]http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1443]Karakuri no KimiRövid kis 45 perces szösszenet, Elég brutális dolgok vannak benne, na meg egy naiv hercegnő. (Kinek az egyik jelentős mondata: "Gambarimasu kara" xD - Ha megnézitek megtudjátok hogy miért) Sasori vagy Kankuro fanoknak kötelező. Ide is beírném a kérdésem...olyan animet keresek (amv-hez), ami hmm...lssuk csak: - fegyverekkel harcolós (értsd: karddal, lándzsával, etc. ) - a harci megvalósulások nem elrugaszkodottak nagyon (értsd: nem dőlnek erdők össze kardcsapások nyomán) sztoriban lehet misztikus, vagy akármilyen - mindemellett van egy olyan középkori hangulata - ne legyen túl régi, a grafika miatt (legyen szépen megrazolva a CGI egyáltalán nem hártány) hogy értsétek kb. milyenre gondolok...nos...a Seirei no Moribito (Guardian of the Sacred Spirit) hasonmását/ hasonmásait keresem. Nem baj, ha bármiben eltér, csak a fenti követelményeknek feleljen meg Shiro, elsősorban tőled várom a választ, mert te nagy animebúvár vagy, de ha más is tud, ne tartsa vissza magát, nyugodtan írjon! Igaz jó régen írtad ezt de pont most, néztem meg a Mukou Hadant (Sword of Stranger) Középkori Japánban játszódik, A harcok színvonala és kidolgozása pedig egy szinten van a Seire no Miribitoban látatokkal, valamint a végső harca az eddig általam látott legjobb reál harcok közé tartozik. A történet is elég hasonló. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 21:17:42 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 aug 16, 18:09:49 » |
|
Végignéztem a Kaze no Stigmát Gyerekek, ezt nem szabad kihagyni Remélem lesz hozzá folytatás Én már nagyon rég óta várom a folytatását:D. A végéből egyértelműnek tűnik, hogy lesz... csak a kérdés mikorXD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 aug 19, 09:06:53 » |
|
Akkor jön a következő ajánlatom: Shakugan no Shana. Szerintem nagyon jó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 aug 21, 23:01:57 » |
|
Akkor jön a következő ajánlatom: Shakugan no Shana. Szerintem nagyon jó:D S ha minden igaz az ősszel kezdődő ovák után jön majd a 3. évad.^^ --- A konyhafőnök ajánlata: Vedd a Tenjou Tenge-t, srd meg egy csipetnyi echivel...Nondom SZORD! Nem pedig hogy ráöntsd az egészet! De ha már így alakult megkapjuk az Ikkitousen c. animét. Látványból nem lesz hiány. Egyik téren sem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 aug 22, 22:49:29 » |
|
Igen tudom És remélem az jobb lesz, mint a második évad volt... Tudna nekem ajánlani valaki egy úgymond komolyabb animét? Már elegem van a vígjátékokból, de ne legyen dráma, mondjuk egy happy endes jó lenne. Legyen benne harc, akció, izgalom, ha van egy-két szerelmi szál az se rossz. Lényeg, hogy egy normális története legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riku-san
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 aug 22, 22:52:21 » |
|
hát olyat nehéz amiben nincs vígjáték mert általában egy kicsit mindegyikbe tesznek de Próbáld meg a D.N. Angelt vagy a Higurashi no Naku Koro ni-t. bár utóbbit csak saját felelőségre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|