kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #390 Dátum: 09 aug 23, 00:52:12 » |
|
Ergo proxy egy pöpec cyberpunk műremek, ajánlom mindenkinek aki szereti az utolsó "civilizált" városban emberek és robotok no meg egy rejtélyes szörny, amit el akar tussolni a vezetés és persze szövődik benne a két főhös között valami... tipusú animéket A rajzolása illik a történethez és az ending zenéje is pöpec.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #391 Dátum: 09 aug 28, 18:06:59 » |
|
Végignéztem a Kaze no Stigmát Gyerekek, ezt nem szabad kihagyni Remélem lesz hozzá folytatás Én már nagyon rég óta várom a folytatását:D. A végéből egyértelműnek tűnik, hogy lesz... csak a kérdés mikorXD. Lehet, hogy soha. Most, olvastam, hogy nemrég meghalt a történetíró. Leukémiás volt szegény!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #392 Dátum: 09 aug 31, 03:35:21 » |
|
Váááááá az egyik kedvenc animem... miért nem tudott meghalni a pokemon írója? Na jó ez gonosz volt. Azért remélem a hagyatékában van pár évad:D. A legkevesebb amit megérdemel, hogy nyugodjon békében!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #393 Dátum: 09 aug 31, 07:38:54 » |
|
Eredetileg Light Novel volt, és asszem talán egy évadnyi még van, de végülis befejezetlen lett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #394 Dátum: 09 szep 11, 14:13:42 » |
|
Akinek tetszett az Ouran, annak ajánlanám figyelmébe a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t Nekem nagyon bejövős itt egy ismertető is hozzá http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.903
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #395 Dátum: 09 okt 07, 23:33:43 » |
|
No lássuk szépen sorban miket is láttam utoljára. Nem linkelgetnék ismertetőket, majd Ti rákerestek AA-n BlassreiterSzép volt, szép volt, de semmi egyéb. Volt egypár dolog, amivel nem voltam kibékülve, különösen a végével, de összességében tetszett. Mecha fanoknak kötelező darab Kigekikis 10 perces rövidfilm, egészen normálisan összerakva, ha unatkoztok, kapjátok le, megéri Vámpíros sztorikat kedvelők előnyben! BeckKirály volt...tetszett a grafika, bár nem olyan volt, mint amilyenhez szoktam, tetszett a zene (kifejezetten!), meg a sztori is. Karakterek egytől egyig meg voltak csinálva rendesen, jó kis anime volt School DaysNa ez az az anime, amit nem ajánlok. Aranyos kis love sztoris csámcsogás, de valami hihetetlenül gyalázva a műfalyi sajátosságokat. Először is van egy főhősünk, aki kedves, aranyos, megértő és mindemellett sorban húzza meg a nőket. Ilyen nincs. Nem az zavart, hogy az iskola összes lányán végigment, hanem az, hogy emellett olyan jegyeket, sőt, csak olyan jegyeket tartalmazott a személyisége, amik ennek ellentmondanak. Márpedig egy olyan animenel, ahol a karakterábrázolás/kidolgozás lenne a legfontosabb ilyeneket azért nem várna el az ember. A befejezésnél néztem egyet, ami ugyancsak nem illett az egész anime hangulatába/jellemébe. Egyszóval egy összecsapott mindfuck, amiből kicsit több ráfordítással egész jó sorozatot lehetett volna kihozni.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kudara1111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #396 Dátum: 09 okt 08, 19:23:54 » |
|
A School Days-t én is láttam, és teljesen egyetértek veled.
A végén én is egy nagyot néztem, nagyon nem erre számítottam. Egy sulis romantikus történetre számítottam egy kis drámával, de ez egy kicsit túl drámaisra sikerült a végén. Legalábbis nekem. Nem is nézem meg még egyszer.
Hogy legyen egy ajánlás is:
Prism Ark - Akinek tetszett a Zero no Tsukaima, annak szerintem tetszeni fog, legalábbis engem arra emlékeztetett az egész anime. Igaz, folytatás kéne neki, mert nincs lezárva, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy megnéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #397 Dátum: 09 okt 08, 21:54:14 » |
|
Ritka: A School Days egy játékból készült, ami hidd el, még ennél is betegebb befejezéseket tartalmazott, ha rosszul vitted végig a játékot. A mangában meg a fordítottja játszódik le. Ott Sekai öli meg Kohinatát.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #398 Dátum: 09 okt 08, 22:12:18 » |
|
tudom, hogy dating-simsből készült az anime. De ha már átviszik egy másik műfajba, akkor fellejenek meg a műfaj elvárásainak. Ez olyan, mintha animeből vitték volna gépre, csak éppen nem lenne semmi beleszólásod az események folyásába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #399 Dátum: 09 okt 09, 16:31:46 » |
|
No lássuk szépen sorban miket is láttam utoljára. Nem linkelgetnék ismertetőket, majd Ti rákerestek AA-n BlassreiterSzép volt, szép volt, de semmi egyéb. Volt egypár dolog, amivel nem voltam kibékülve, különösen a végével, de összességében tetszett. Mecha fanoknak kötelező darab Kigekikis 10 perces rövidfilm, egészen normálisan összerakva, ha unatkoztok, kapjátok le, megéri Vámpíros sztorikat kedvelők előnyben! BeckKirály volt...tetszett a grafika, bár nem olyan volt, mint amilyenhez szoktam, tetszett a zene (kifejezetten!), meg a sztori is. Karakterek egytől egyig meg voltak csinálva rendesen, jó kis anime volt School DaysNa ez az az anime, amit nem ajánlok. Aranyos kis love sztoris csámcsogás, de valami hihetetlenül gyalázva a műfalyi sajátosságokat. Először is van egy főhősünk, aki kedves, aranyos, megértő és mindemellett sorban húzza meg a nőket. Ilyen nincs. Nem az zavart, hogy az iskola összes lányán végigment, hanem az, hogy emellett olyan jegyeket, sőt, csak olyan jegyeket tartalmazott a személyisége, amik ennek ellentmondanak. Márpedig egy olyan animenel, ahol a karakterábrázolás/kidolgozás lenne a legfontosabb ilyeneket azért nem várna el az ember. A befejezésnél néztem egyet, ami ugyancsak nem illett az egész anime hangulatába/jellemébe. Egyszóval egy összecsapott mindfuck, amiből kicsit több ráfordítással egész jó sorozatot lehetett volna kihozni. Blassreiter: Hát nem tudom nekem nem tetszett túl sok volt a számítógépes effect. Pl mikor ülnek a motoron kanyarodnak... kivághatták volna valamelyik moto gp-s játékból is ennyi erővel. Túl számítógépes volt nem tudták össze dolgozni rendesen a kettőt technikai kivitelezés szeritnem elég karcsú. A történet jól indult és karcsú lett evvel egyet értek. Viszont szerintem mecha fanoknak sem kötelező darab. Beck: Vérbeli nkwt-s révén nem láttam mégxDDD School days: Teljesen igaza van Ritkának valami gyomor forgató ami abban lezajlik. A jellem pedig már már kabaré. Naruto is lehetne sorozat gyilkos... kb úgyan ez lenne a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #400 Dátum: 09 okt 11, 18:10:40 » |
|
Beck: Vérbeli nkwt-s révén nem láttam mégxDDD
Miért, tradícióból nem nézitek meg? Mi a baj vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #402 Dátum: 09 okt 12, 11:26:57 » |
|
Beck: Vérbeli nkwt-s révén nem láttam mégxDDD
Miért, tradícióból nem nézitek meg? Mi a baj vele? Nem inkább azért, hogy ne kelljen a csapat társaim hibáit kijavítanom. Illetve ha nézem akkor nem tudnám csak simán nézni keresném a hibákat, hogy ne maradjon benne:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 09 okt 12, 14:48:52 » |
|
Ez hülyeség, ha van benne hiba, és te megtalálod, az csak jó mindenkinek. Ha meg nincs, akkor láttál egy király animet Szerintem nézd meg, az énekes bejönne neked
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #404 Dátum: 09 okt 12, 19:30:59 » |
|
Rá dumáltál elvégzem ügyes bajos dolgaim azt neki esek:D. Éneklös anime hmm vicces leszxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|