24 nov 22, 17:49:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391248 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #390 Dátum: 09 aug 23, 00:52:12 »

Ergo proxy egy pöpec cyberpunk műremek, ajánlom mindenkinek aki szereti az utolsó "civilizált" városban emberek és robotok no meg egy rejtélyes szörny, amit el akar tussolni a vezetés és persze szövődik benne a két főhös között valami... tipusú animéket Nevet  A rajzolása illik a történethez és az ending zenéje is pöpec.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #391 Dátum: 09 aug 28, 18:06:59 »

Végignéztem a Kaze no Stigmát Nevet
Gyerekek, ezt nem szabad kihagyni Nevet Remélem lesz hozzá folytatás Nevet

Én már nagyon rég óta várom a folytatását:D. A végéből egyértelműnek tűnik, hogy lesz... csak a kérdés mikorXD.

Lehet, hogy soha. Neeem
Most, olvastam, hogy nemrég meghalt a történetíró. Leukémiás volt szegény! Neeem
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Hiei
Vendég
« Válasz #392 Dátum: 09 aug 31, 03:35:21 »

Váááááá az egyik kedvenc animem... miért nem tudott meghalni a pokemon írója? Na jó ez gonosz volt.
Azért remélem a hagyatékában van pár évad:D. A legkevesebb amit megérdemel, hogy nyugodjon békében!
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #393 Dátum: 09 aug 31, 07:38:54 »

Eredetileg Light Novel volt, és asszem talán egy évadnyi még van, de végülis befejezetlen lett. Szomorú
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #394 Dátum: 09 szep 11, 14:13:42 »

Akinek tetszett az Ouran, annak ajánlanám figyelmébe a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t
Nekem nagyon bejövős Mosolyog itt egy ismertető is hozzá http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.903
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #395 Dátum: 09 okt 07, 23:33:43 »

No lássuk szépen sorban miket is láttam utoljára. Nem linkelgetnék ismertetőket, majd Ti rákerestek AA-n Mosolyog
Blassreiter
Szép volt, szép volt, de semmi egyéb. Volt egypár dolog, amivel nem voltam kibékülve, különösen a végével, de összességében tetszett. Mecha fanoknak kötelező darab Mosolyog

Kigeki
kis 10 perces rövidfilm, egészen normálisan összerakva, ha unatkoztok, kapjátok le, megéri
Vámpíros sztorikat kedvelők előnyben!

Beck
Király volt...tetszett a grafika, bár nem olyan volt, mint amilyenhez szoktam, tetszett a zene (kifejezetten!), meg a sztori is. Karakterek egytől egyig meg voltak csinálva rendesen, jó kis anime volt

School Days
Na ez az az anime, amit nem ajánlok. Aranyos kis love sztoris csámcsogás, de valami hihetetlenül gyalázva a műfalyi sajátosságokat. Először is van egy főhősünk, aki kedves, aranyos, megértő és mindemellett sorban húzza meg a nőket. Ilyen nincs. Nem az zavart, hogy az iskola összes lányán végigment, hanem az, hogy emellett olyan jegyeket, sőt, csak olyan jegyeket tartalmazott a személyisége, amik ennek ellentmondanak. Márpedig egy olyan animenel, ahol a karakterábrázolás/kidolgozás lenne a legfontosabb ilyeneket azért nem várna el az ember.
A befejezésnél néztem egyet, ami ugyancsak nem illett az egész anime hangulatába/jellemébe. Egyszóval egy összecsapott mindfuck, amiből kicsit több ráfordítással egész jó sorozatot lehetett volna kihozni.

Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
kudara1111
Újonc
*

« Válasz #396 Dátum: 09 okt 08, 19:23:54 »

A School Days-t én is láttam, és teljesen egyetértek veled.

A végén én is egy nagyot néztem, nagyon nem erre számítottam. Egy sulis romantikus történetre számítottam egy kis drámával, de ez egy kicsit túl drámaisra sikerült a végén. Legalábbis nekem. Nem is nézem meg még egyszer.

Hogy legyen egy ajánlás is:

Prism Ark - Akinek tetszett a Zero no Tsukaima, annak szerintem tetszeni fog, legalábbis engem arra emlékeztetett az egész anime. Igaz, folytatás kéne neki, mert nincs lezárva, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy megnéztem.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #397 Dátum: 09 okt 08, 21:54:14 »

Ritka: A School Days egy játékból készült, ami hidd el, még ennél is betegebb befejezéseket tartalmazott, ha rosszul vitted végig a játékot. A mangában meg a fordítottja játszódik le. Ott Sekai öli meg Kohinatát.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ritka
*

« Válasz #398 Dátum: 09 okt 08, 22:12:18 »

tudom, hogy dating-simsből készült az anime. De ha már átviszik egy másik műfajba, akkor fellejenek meg a műfaj elvárásainak.
Ez olyan, mintha animeből vitték volna gépre, csak éppen nem lenne semmi beleszólásod az események folyásába
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #399 Dátum: 09 okt 09, 16:31:46 »

No lássuk szépen sorban miket is láttam utoljára. Nem linkelgetnék ismertetőket, majd Ti rákerestek AA-n Mosolyog
Blassreiter
Szép volt, szép volt, de semmi egyéb. Volt egypár dolog, amivel nem voltam kibékülve, különösen a végével, de összességében tetszett. Mecha fanoknak kötelező darab Mosolyog

Kigeki
kis 10 perces rövidfilm, egészen normálisan összerakva, ha unatkoztok, kapjátok le, megéri
Vámpíros sztorikat kedvelők előnyben!

Beck
Király volt...tetszett a grafika, bár nem olyan volt, mint amilyenhez szoktam, tetszett a zene (kifejezetten!), meg a sztori is. Karakterek egytől egyig meg voltak csinálva rendesen, jó kis anime volt

School Days
Na ez az az anime, amit nem ajánlok. Aranyos kis love sztoris csámcsogás, de valami hihetetlenül gyalázva a műfalyi sajátosságokat. Először is van egy főhősünk, aki kedves, aranyos, megértő és mindemellett sorban húzza meg a nőket. Ilyen nincs. Nem az zavart, hogy az iskola összes lányán végigment, hanem az, hogy emellett olyan jegyeket, sőt, csak olyan jegyeket tartalmazott a személyisége, amik ennek ellentmondanak. Márpedig egy olyan animenel, ahol a karakterábrázolás/kidolgozás lenne a legfontosabb ilyeneket azért nem várna el az ember.
A befejezésnél néztem egyet, ami ugyancsak nem illett az egész anime hangulatába/jellemébe. Egyszóval egy összecsapott mindfuck, amiből kicsit több ráfordítással egész jó sorozatot lehetett volna kihozni.

Blassreiter:

Hát nem tudom nekem nem tetszett túl sok volt a számítógépes effect. Pl mikor ülnek a motoron kanyarodnak... kivághatták volna valamelyik moto gp-s játékból is ennyi erővel. Túl számítógépes volt nem tudták össze dolgozni rendesen a kettőt technikai kivitelezés szeritnem elég karcsú.
A történet jól indult és karcsú lett evvel egyet értek.
Viszont szerintem mecha fanoknak sem kötelező darab.

Beck:
Vérbeli nkwt-s révén nem láttam mégxDDD

School days:
Teljesen igaza van Ritkának valami gyomor forgató ami abban lezajlik. A jellem pedig már már kabaré. Naruto is lehetne sorozat gyilkos... kb úgyan ez lenne a helyzet.
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #400 Dátum: 09 okt 11, 18:10:40 »

Beck:

Miért, tradícióból nem nézitek meg? Mosolyog Mi a baj vele?
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #401 Dátum: 09 okt 11, 20:50:31 »

http://naruto-kun.hu/feliratok/viewpage.php?page_id=84
Nem véletlenül van ott az az ikszdédédé. Pojén

Ha már írttam ide, akkor ajánlok is valamit:
http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=3447.msg425479#msg425479
Mindenkinek ajánlom, akinek bejönnek a hasonló stílusu animék, és nem túl gyenge a gyomra.
Letölthető az Otaku Shakai-ról, feliratostúl.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 11, 20:55:24 írta STM » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #402 Dátum: 09 okt 12, 11:26:57 »

Beck:

Miért, tradícióból nem nézitek meg? Mosolyog Mi a baj vele?

Nem inkább azért, hogy ne kelljen a csapat társaim hibáit kijavítanom. Illetve ha nézem akkor nem tudnám csak simán nézni keresném a hibákat, hogy ne maradjon benne:D.
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #403 Dátum: 09 okt 12, 14:48:52 »

Ez hülyeség, ha van benne hiba, és te megtalálod, az csak jó mindenkinek. Ha meg nincs, akkor láttál egy király animet Mosolyog
Szerintem nézd meg, az énekes bejönne neked Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #404 Dátum: 09 okt 12, 19:30:59 »

Rá dumáltál elvégzem ügyes bajos dolgaim azt neki esek:D. Éneklös anime hmm vicces leszxD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins