Én most szépen leírom miket szoktam nézni ezeket nem bírtam abbahagyni szóval ez arra utal rosszak nem lehetnek hamár narutó is köztük van ugye?
szóval:
One Piece(Kalózok idjében játszódik egyenlőre több része van mint a narutónak szóval aki most kezdi nézni annak hajrá egyébként legalább olyan jó mint a Naruto)
Katekyo Hitman Reborn!(Poénos-harcolós 60dik résztől izgalmas, az alatt inkább poénde érdemes végig nézni)
DNAngel(rövid kis anime 24 rész "angyali történet" nekem ez is nagyon tetszett kár hogy nem több részes)
Kaze no Stigma(elemi mágiára épülő anime első 5 részt nézd meg aztán ítéld el)
Initial D(ezt inkább fiúknak ajánlom autóverszenyzős /drift/ tokyoi hajsza feeling)
Full Metal Panic(röviden 16 körüli katona belecsöppen az iskolás életbe poénos/akciós)
Neon Genesis Evangelion(aki szereti az elvont fantasy-t annak ez való elfen leid mellé jó csemege)
Avatar(egyik kedvencem csak angol/német nyelven tudtommal.Viz-föld-szél földjének lakosai háborúban állnak a Tűz lakosaival és az Avatar aki mind a 4 elmet uralja hozhatja el a békét közéjük)
Samurai 7 (samurajos
)
To LOVE-ru (kegyetlen poénos kicsit ecchi de akkor is inkább a poénok szállnak
)
YuGiOh 5D's(nemrég indult anime csak 3 szó : SPEED MODE DUEL)
The Tower of DRUAGA(ezt még én sem igazán értem miről szól de tetszik ahogy alakul a sztory szüval tuti hogy végig nézem ez is egy új anime)
Code Geass(na ez hosszú is bonyolult is nézd meg magad de azért annyit mondok hogy 1 ember akarja uralni a világot és ő a pozitív szereplő)
Ezekbe érdemes legalább belenzézni mind1ik nagyon jó (nem olvastam végig szóval ha van olyan amit már írtak az csak azt bizonyítja hogy tényleg jó)