24 nov 26, 12:31:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 393432 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Takemitsu
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 ápr 03, 20:41:54 »

Byousoku 5 Centimeter
Egy nagyon szép romantikus történet, de annyira jó hogy látni kell. (Nem megy ez nekemXD)
Gyönyörű a grafika, kedvcsinálónak csak egy kép:

http://i125.photobucket.com/albums/p59/jwillzales/Byousoku%205%20Centimeter/Oukashou/5cmpsec1.jpg
Naplózva
DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #121 Dátum: 08 ápr 05, 10:21:58 »

én a Cossette no Shouzou -t ajánlanám  Nevet
aki kedveli  a drámai  , horroros  ,  misztikumos, szerelmi animét annak ezt meg kell néznie  >.<#
én ezt az animét több megnézés után tudtam megérteni  Nevet Nevet

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.100
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 05, 10:26:36 írta DaViS » Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #122 Dátum: 08 ápr 06, 18:26:24 »

Nem tudom, hogy volt-e, de a Kiba című animét ajánlanám.
Főleg azoknak, akik szeretik, ha az anime elégé pörög, ez ugyanis szinte soha nem áll le (szinte, mivel néha azért van ez-az).

Valamint ajánlanám a Rosario to vampaire-t. Ez egy ecchi és elég vicces.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #123 Dátum: 08 ápr 06, 18:58:53 »

Az én ajánlatom: La Corda d'Oro ~primo passo~

Főleg zenekedvelőknek ajánlom, bár nem zúzós rock vagy nyálas pop van benne, hanem komolyzene. Ha ezt a sorozatot nézem erősen elfog a hegedű avagy zongora szó iránt vágyXD Amúgy klassz kis történet, a grafikája szerintem nagyon szép. (És a lányoknak: sok helyes bishounen van benne:3) Egyszerűen magával ragad a zene varázsa Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #124 Dátum: 08 ápr 07, 19:10:59 »

Csatlakozom Moonie-hoz, a hétvégén végeztem én is ki azt az animét, elég szórakoztató volt. Bár szerintem ebben a műfajban vannak ettől jobbak is pl Nodime, de megéri végignézni. Nekem főleg a vége tetszett. Ja és van néhány karakter akiket el lehet nézegetni pár órán keresztül, engem a trombita fogott meg... Pirul kacsint kacsint
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #125 Dátum: 08 ápr 07, 19:18:44 »

Hátigen, a trombita édes volt Pirul Bár én még csak a felénél járok, de nagyon is gyorsan haladok veleXD Sokan említették már a Nodaime-t, azt is meg fogom majd nézni Mosolyog (most rákaptam a zenés animékre, főleg ha komolyzene Nevet)
Naplózva
wow70
Vendég
« Válasz #126 Dátum: 08 ápr 07, 19:25:07 »

A tales os symphoniát látta már valaki?
Az végül is egy játékelőzetes négy epben.
sztem naon kis cuki
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #127 Dátum: 08 ápr 27, 19:55:28 »

Most találtam ezt az animét, és nekem nagyon tetszik  Hümm-hümm
Az ismertetője
Akinek van egy kis ideje és kedve annak érdemes megnézni  Hümm-hümm Csak 13 részes, de nagyon jó
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #128 Dátum: 08 ápr 30, 14:42:57 »

Tényleg érdekesnek tűnik köszi a linket úgy is hiányban szenvedtem meg is nézem. Mosolyog Én is ajánlom az ergo proxyt láttam a leírást belinkelték már tényleg jó kis anime.
Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #129 Dátum: 08 máj 06, 01:54:08 »

Én most szépen leírom miket szoktam nézni ezeket nem bírtam abbahagyni szóval ez arra utal rosszak nem lehetnek hamár narutó is köztük van ugye? Nevet
szóval:
One Piece(Kalózok idjében játszódik egyenlőre több része van mint a narutónak szóval aki most kezdi nézni annak hajrá egyébként legalább olyan jó mint a Naruto)
Katekyo Hitman Reborn!(Poénos-harcolós 60dik résztől izgalmas, az alatt inkább poénde érdemes végig nézni)
DNAngel(rövid kis anime 24 rész "angyali történet" nekem ez is nagyon tetszett kár hogy nem több részes)
Kaze no Stigma(elemi mágiára épülő anime első 5 részt nézd meg aztán ítéld el)
Initial D(ezt inkább fiúknak ajánlom autóverszenyzős /drift/ tokyoi hajsza feeling)
Full Metal Panic(röviden 16 körüli katona belecsöppen az iskolás életbe poénos/akciós)
Neon Genesis Evangelion(aki szereti az elvont fantasy-t annak ez való elfen leid mellé jó csemege)
Avatar(egyik kedvencem csak angol/német nyelven tudtommal.Viz-föld-szél földjének lakosai háborúban állnak a Tűz lakosaival és az Avatar aki mind a 4 elmet uralja hozhatja el a békét közéjük)
Samurai 7 (samurajos Kúl)
To LOVE-ru (kegyetlen poénos kicsit ecchi de akkor is inkább a poénok szállnak Nyelvesít)
YuGiOh 5D's(nemrég indult anime csak 3 szó : SPEED MODE DUEL)
The Tower of DRUAGA(ezt még én sem igazán értem miről szól de tetszik ahogy alakul a sztory szüval tuti hogy végig nézem ez is egy új anime)
Code Geass(na ez hosszú is bonyolult is nézd meg magad de azért annyit mondok hogy 1 ember akarja uralni a világot és ő a pozitív szereplő)
Ezekbe érdemes legalább belenzézni mind1ik nagyon jó (nem olvastam végig szóval ha van olyan amit már írtak az csak azt bizonyítja hogy tényleg jó)
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 02:19:24 írta Shinji » Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #130 Dátum: 08 máj 06, 08:15:21 »

Az Avatar nem anime, de én is láttam. (Eddig 3 könyvből, azaz évadból áll, 24-25 rész, de a harmadik évad 14. része már fél éve késik Nevet, ugyebár emöriká.)

Ajánlanám a     Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-t. http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1497
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 08:16:12 írta kasztor » Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #131 Dátum: 08 máj 06, 13:21:50 »

Avatar nem anime hát ma is tanultam valamit Nevet
ed attól még felér egy animével csak nem kell hozzá a 12es karika sem Nevet
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 08 máj 06, 19:27:02 »

Az Avatarral kapcsolatban....... KIJÖTT FÉL ÉV KÉSÉSSEL A 14. ÉS A 15. RÉSZ!!!!!

Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #133 Dátum: 08 máj 06, 22:31:56 »

Tudom már láttam egyébként azért késett mert bizniszeltek vele... most adták le más tv csatornáknak az eddigi részeket PL:a Német Nick-nek meg hasonlók.
már alig várom a folytatását szóval ha nem is anime mint ez kiderült attól még nagyon jó!!!
egyébként azért gondoltam hogy anime mert mindne oldalon ahol részek vannak fennt 20 000 anime közé van bepréselve és én meg gondolkodtam igaz abból mindíg baj van hát ennyi.
Naplózva

Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #134 Dátum: 08 máj 06, 23:34:38 »

Én a kedvenceimet tudom ajánlani:
1. Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT
2. Naruto, Naruto Shippuuden Nevet
3. Slayers
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins