24 nov 23, 07:54:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 676 677 [678] 679 680 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1110720 alkalommal)
0 Felhasználó és 167 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10155 Dátum: 16 feb 03, 10:23:01 »

Láttam ma egy Capac-hasonmást Pécsen, de egyrészt elég kicsi arra az esély, hogy Capac pont arra járna, másrészt nem is ugrott  a nyakamba "Coelhooo" felkiáltással  smirksweat

Micsudi:

"Másrészt néha keményen be kéne menni a ringbe hogy megtapasztald a milyen az ha rendesen elvernek. "

Pont ez hiányzik sajnos a tradicionális stílusokból (kungfu, karate), de az újabbakból is (krav maga), legalábbis azok alapján, amiket tapasztaltam, illetve innen-onnan hallok. A legtöbben nem fizetnének havi 8-10 ezer Ft-ot egy olyan edzésért, ahol minden alkalommal megverik és összetörik az egóját  Nevet

Én Wing Chunoztam 1-2 évig, egy magánedzőhöz jártam, nem finomkodott velem, de pont emiatt lett önfegyelmem a későbbi edzésekhez.

Lehetnek jó technikák a Wing Chunban, de ahogyan írtátok, valószínűleg nem árt mellé boksztudás és erőnlét - általában mégis azzal reklámozzák, hogy majd pár nap edzés után 40-50 kilós törékeny nők legyőznek vele egy 80-90 kilós férfi támadót.  Neeem A ninjutsu kb. ugyanez.
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10156 Dátum: 16 feb 03, 10:54:07 »

Azért működik ez a dolog éles harci helyzetekben is,  Coelho sama,  mert egy kínai nemes nőci találta fel a wing tsunt,  teafőzés és rizssüti sütés közben,  de már ezt is írtan párszor szerintem. Mosolyog  A jelebtése is az,  hogy gyönyörű tavasz,  a wing tsunnak. :o Bár ebben nem vagyok biztos,  lehet hogy fehér daru. Tökmindegy,  valami nőcis dolog,  az tuti. Nevet

Köszi a kisregényed,  Micsudi,  tök érdekes volt. Mosolyog  És szépen kifejtetted a wing tsun lényegét alapjáraton amugy. Mert nem úgy kell elképzelni egy rendes mestett ott,  higy ütögess párat a zsákon,  aztán tanulunk új fogásokat,  aztán egymáson gyakoroljuk el pászor,  aztán öt fekvő és mehet dolgára,  utcán széjjelverni mindenkit és cső. Nem,  mert ott a rendes mesterek mindug elmondják első órán a wt történetét,  hogy pl a hivatalos öltözékben is azért van a cipő az ember lábán,  mert ezt a stílust egy arisztokrata származású valaki fejlesztette ki,  ellentétben a judoval,  ami kb paraszt harcmodor,  vagy a karate,  ezeket mezítláb is kell tanulni pl. Aztán megkezdődhet egy idő után a gyakorlati oktatás is,  de csak szépen sorban,  amikor már rendesen be cannak ranulva egyedül a mozdulatok,  utána egymáson is ki lehet azokat próbálni. De pl én mesterem,  Széll Gabi bácsi nagy hangsúlyt fektetett a fizikai erőnlétre is,  mindig csutakosan kezdtünk neki a fogások tanulásához is. Közben meg folytin magyarázta,  hogy a wt önmagában nem feltétlenül elég,  jó ha mellé még gyúrunk,  futunk,  úszunk,  ha lány valaki,  akkor hullahoppkarikázunk meg ugrálókötelezünk,  meg még pár elengedhetetlen szexista poén tőle,  egyszerűen imádtam. Nevet Na meg amit te is mondtál,  Micsudi, tehát box,  jiujitsu vagy mi a fax,  kickbox,  taekwando,  karate us jöhet a rúgások végett meg a judo vagy sumo us jó,  ha oda kerülne sor,  hogy kénytelen valaki földharcot vívni. Szóval jó,  ha sokféle stílust ismersz még mellé és akkor lesz az a meglepő dolog,  hogy egy majd' ötven kilós csaj leverhet talán egy 80-100 kiló ellenfelet is. =) Persze én most nem magamra célzok meg Hieire pl ikszdé Hanem mondjuk a stílus feltalálójára, Mui chanra és Hiere. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 10:55:18 írta Nikuccia » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10157 Dátum: 16 feb 03, 11:18:54 »

A Judo nem parasztbunyó. Dr. Jigoro Kano alkotta meg a ju jutsuból. És egy szellemi utat is jelent, ezért do, nem jutsu. A do út, a jutsu technika. A ju amúgy lágyat jelent.
Ng mui nem a semmiből találta ki a wt-t, sütisütés közben, hanem a shaolin Kung fut formálta át ilyenné.
És Gyönyörű Tavasz igen. Nem Fehér Daru. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 11:22:27 írta Gdat88 » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10158 Dátum: 16 feb 03, 11:23:18 »

Sabaku: Igazi emberbe belerúgni még nagyobb élmény tud lenni. Nevet
Ezt miért írtad? Szerinted én mit, vagy kit szoktam rúgni?Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10159 Dátum: 16 feb 03, 11:24:53 »

De amúgy ezeknél a bunyózási technikáknál miért van a sok ezoterikus marhaság hozzátéve? Már nem mindegyiknél, de soknál. Pedig csak az a lényeg, hogy jól elp*csázd a másikat, vagy legalábbis meg tudd védeni magadat.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10160 Dátum: 16 feb 03, 11:34:11 »

Minagi beírsz elém amikor küldeném Nevet bagolykodsz te is ? Én nem tudok aludni fene egye meg. és éhes vagyok ikszdé
Jaj, bocs, nme tudtam hoyg írsz. Nevet De mire elkülted szerintem már aludtam. Nyelvesít Amúgy én is éhes voltam, nagyon. Szomorú

Aes, ez egy nagyon jó kérdés. Tényleg ez a lényege a legtöbbnek, a magunk fejlesztése, aztán az hogy szétverhetünk valakit ami képes egy edzésen mindenkit felpörgetni.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10161 Dátum: 16 feb 03, 11:40:22 »

Azt álmodtam, hogy én vagyok Midora. Boldogan ébredtem, de elmúlt az érzés, mire elkezdem krumplit pucolni.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10162 Dátum: 16 feb 03, 12:14:31 »

Mini: Sabakunak írtam, aki mondta a rugópárnás dolgot.
Aes: Mire gondolsz? Nem jellemző ezotéria az Mo-n található harcművészetekben, küzdősportokban.
Ha arra gondolsz, hogy a judóra írtam, hogy szellemi út, nem azt jelenti, hogy varázsolni tanulnak a judósok, hanem magával a küzdelemmel elsajátítanak egy szemléletmódot is.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 12:17:53 írta Gdat88 » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10163 Dátum: 16 feb 03, 13:26:44 »

Mi a faszom az a vérkacsa?

Ez amúgy még mindig érdekel.

Gdat, hát nem tudom, de az ilyen küzdősportokat, legalábbis az ázsiaiakat mindig körbeveszik valami misztikus izéval. ikszdé
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10164 Dátum: 16 feb 03, 13:54:32 »

A Judo annyiban misztikus, hogy olyan gyorsan baszom vele földhöz a másikat, hogy nem tudja mi történt. Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10165 Dátum: 16 feb 03, 14:09:16 »

Gdat te nem alkotod meg 10 év múlva a saját rendszered?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10166 Dátum: 16 feb 03, 14:19:25 »

Mi a faszom az a vérkacsa?

Ez amúgy még mindig érdekel.
Hát mi lenne? Olyan, mint a vérfarkas, csak kacsával.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10167 Dátum: 16 feb 03, 14:22:31 »

Akkor mi Gabesszal teliholdkor kacsává változunk? Ez nagyon gyenge, még tőled is. ikszdé
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #10168 Dátum: 16 feb 03, 14:24:06 »

Na arra mondjuk lehet kíváncsi lennék,  Micsudi . Nevet Akkor kénytelen lennék talán egy modern időkre szóló anti-Gdat stílust megcsinálni,  és akkor aztán juj minden pasinak. ikszdé

A vérkacsa amúgy az az állat,  aki éjfélkor nekiindul,  aztán elkezdi emberek vérét meginni, nem? Nevet Vagy ja,  ezek szerint teliholdjir csak..
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 14:24:47 írta Nikuccia » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10169 Dátum: 16 feb 03, 14:24:46 »

Tudok én még lejjebb is süllyedni, majd megmutatom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 676 677 [678] 679 680 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins