25 jún 17, 11:12:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 677 678 [679] 680 681 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1348656 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10170 Dátum: 16 feb 03, 14:43:29 »

Én azt nem értem, a legtöbben miért szeretnek bunyózni. Miért tölt el jó érzéssel, ha megütöd a másikat? Miért szeret valaki pofozkodni? Szerintem nem egy egészséges dolog, ha valaki ebben élvezetet lel. Itt inkább ezzel magával az attitűddel van bajom, nem pedig mondjuk egy edzésben. Amikor kijárogattunk az arborétumba edzőtársammal, aki jó barátom volt, annak megvolt a maga hangulata, én is szerettem verekedni vele, rengeteget tanultunk egymástól és az edzés része volt, de amikor valaki a puszta agresszióban élvezetet lát mondjuk egy idegennel szemben, szerintem az személyiségzavar. Ha kell, akkor ütni kell, de én amikor részegen is verekedtem utoljára nagyon vigyáztam a másikra (még ha gyűlöltem is), hogy nehogy valami maradandó sérülést okozzak neki.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10171 Dátum: 16 feb 03, 14:49:45 »

Nem lenne értelme szerintem, mert függ testalkattól és beállítottságtól is. most is van már egy rám jellemző stílus. Box, thai box, Judo, systema és ninjutsu elemekből összegyúrva. De kifejezetten azok a technikák, amik nekem működnek jól.

Idézet
élvezetet lel
Aes már megmondta, hogy ne lélezzünk. Nevet
Amúgy azért jó, mert minden le van szabályozva ebben a világban és elfojtjuk az ösztöneinket. Itt pedig ki lehet élni. Amikor bunyózok valakivel akkor nem ellenségeskedésnek éljük meg hiába, ha mondjuk valamelyikőnk orra elkezd vérezni a másik miatt. Egy intim dolog a bunyó (mindenféle buziság nélkül.), ami még össze is hozza az embereket.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10172 Dátum: 16 feb 03, 14:54:33 »

Hazamegyek elpüfölsz ha megkérlek Nevet  Buli lenne Nevet Gyere Niki szurkolni Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10173 Dátum: 16 feb 03, 15:44:57 »

Magas labda...

Egyesek szerint Lovecraft csupa igazat írt, csak kitalált helyszínen játszódnak, kitalált karakterekkel. Van egy valag rejtett üzenet a novelláiban, ami alapján valódi hatalomhoz lehet jutni. Az illuminati a lovecraftiánus feketemágusok ellen jött létre. Azért akarják ellenőrzés alatt tartani a világot, hogy kiszűrjék a gonoszt. A chemtrail sem az embereket mérgezi, hanem a mi-gokat. Az illuminati a jófiú.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10174 Dátum: 16 feb 03, 15:54:41 »

Utálom Lovecraft sztorijait, és túl vannak hypeolva.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10175 Dátum: 16 feb 03, 15:56:22 »

De maga a fekete mágia meg a mágia érdekes téma. Csak kiba veszélyes, és hiteles forrást találni talán még nehezebb.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10176 Dátum: 16 feb 03, 16:02:32 »

Belegondolva több fantázia van bennük, mint a mai ufó-történetekben. Kis szürke emberkék? Pff... Energiavámpír gázalapú lények? Az már süti.
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #10177 Dátum: 16 feb 03, 16:21:26 »

Nna,  az szép is lenne,  mondhatom. Nevet És mégis hogy kell szurkolni olyankor,  ha mindkét félnek ugyanaz a keresztneve? Nevet Amúgy sem vagyok az a szurkoló típus,  ilyen helyzetben meg semmilyenben sem. Mosolyog  

De sanszos,  hogy jelenleg még hiába szurkolna is bárku bárkinek, Gdat bevéreztetné a pisze nózid. Szomorú De tanulj meg jobban wing tsunozni meg bioxolni meg judozni, és akkor már talán fordulnának a dolgok. ikszdé
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10178 Dátum: 16 feb 03, 16:37:37 »

Sabaku: Igazi emberbe belerúgni még nagyobb élmény tud lenni. Nevet
Ezt is a csaj fogta, voltak rajta ilyen pántok pont ezért. Nem tudom mi ennek a cuccnak a neve ikszdé

Szerintem az egészséges ember nem agresszivitásból szeret szétverni másokat(ez de szépen hangzik), ergo nem dühből vagy valami komplexusból teszi, hanem mert egyszerűen jó érzés ügyesebbnek lenni másnál. Csak itt most éppen pont a fizikai oldaláról van szó a dolognak.

Nekem egy barátnőm, 28 éves, nálam egy fejjel alacsonyabb jógaoktató, kedves, mosolygós, stb, na ő tai-chizik. Nem lehet fellökni. Próbáltam én, próbálta a rezidens hústorony, és semmi, nem lehet megmozdítani egyszerűen. Brutális. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10179 Dátum: 16 feb 03, 16:38:02 »

Azon leszek. Hidd el. De ha lenne kivel itt gyakorolnom könnyebb lenne.
És szerintem a mágia és a szürkék nem zárják ki egymást ikszdé  Lehet vannak földön kívüli mágusok is xd ki tudja Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10180 Dátum: 16 feb 03, 17:05:58 »

Benne vagyok Micsudi.  Nevet
Én agresszió miatt csinálom. Nevet
Van. Nem tartom egészségtelennek és tudatában vagyok. Soha nem volt még olyan, hogy ne tudtam volna irányítani. Alap tesztoszteron dolog sztem, de majd saphi beleköt. Nevet
Mindenesetre jól le lehet vezetni így a plusz energiát legálisan.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #10181 Dátum: 16 feb 03, 17:14:05 »

Én röplabdázni mennék vissza szívesen. Elkezdtem nézni egy röpis animét (haikyuu) és rengeteg élményt felidézett bennem. Csak hogy tudjátok nem egyszer voltunk országos dobogós helyen a 10 év során. Nevet Nagyon szerettem művelni ezt a sportot és szerettem versenyezni, csak sajnos akkoriban még nagyon gyerek voltam hozzá. Nem jártam rendszeresen edzésekre és nem volt meg bennem az, hogy igenis tudok fejlődni. Kishitű voltam önmagammal szemben. Nem baj, beszéltük bátyámmal, hogy majd ha nyáron megyünk strandra benevezünk mindenképp strandröpi bajnokságokra. Már nagyon várom. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10182 Dátum: 16 feb 03, 17:20:17 »

Idézet
A mostani világkultúrát felelősség terheli, mert tömegeket tesz pszeudolénnyé, önmaga árnyékává – és megfosztja létezése értelmének keresésétől. A Trónok harca és a hasonló művek (Harry Potter, Gyűrűk ura, Csillagok háborúja stb.) az egyént a létezés úttalan dzsungelébe, nem a lényegéhez vezetik.

Blablabla, mindegy, bűntudatom lett, mert eszembe jutott a tüdőrákos bácsi. Szomorú

Na jó, nem gondoltam komolyan, csak kiadtam a feszültséget, mert én nem rugdoshatok matracot. Szomorú A cikket meg el se olvastam.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 17:24:34 írta Saphira » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #10183 Dátum: 16 feb 03, 17:22:58 »

Stance még véletlenül se a Shirobakot kezdd el  : (((
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Stance
*

« Válasz #10184 Dátum: 16 feb 03, 17:28:09 »

Megnéztem 3 részt de annyira nem jött be lel.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 677 678 [679] 680 681 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins