Micsudi
|
|
« Válasz #10200 Dátum: 16 feb 03, 23:12:08 » |
|
Lecseréltem huncut mosolyomat parancsolj amúgy is szar kép volt.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10201 Dátum: 16 feb 03, 23:57:31 » |
|
Azért nem zavar aes, mert nem kellett miatta század szinten fekvőznöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10202 Dátum: 16 feb 04, 00:05:39 » |
|
Héékás, linkeld már légyszi, mi volt az a kép, én pont lemaradtan róla. Milyen huncut valamimmiii? :O Na láttam, de annyira nem is az. Inkább hát nem tom, nem értek az öltönyös képekhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 04, 04:08:47 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10203 Dátum: 16 feb 04, 08:09:18 » |
|
Azért nem zavar aes, mert nem kellett miatta század szinten fekvőznöd. Ja, így már értem az "érzékenységedet" a témát illetően.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10204 Dátum: 16 feb 04, 08:13:46 » |
|
Capac, melyik Glockkal lőttél?
Glock 17,18 és 22 Végre nem esőben/ködben/fagyban kell majd vezetnem,hanem szép tiszta időben.Azért ez sokat számít.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10205 Dátum: 16 feb 04, 08:27:09 » |
|
Soha nem vezettem esőben erre a vizsgámon cunami volt. Ami így utólag nem is volt rossz. Nem voltak biciklisek, gyalogok és autóból is jóval kevesebb jutott. Szinte üres utakon mentem. Ízi volt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10206 Dátum: 16 feb 04, 09:02:49 » |
|
Állítólag abból lesz a legjobb sofőr, aki zord körülmények között tanul vezetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #10207 Dátum: 16 feb 04, 09:07:35 » |
|
Na azt megtanultam szarrá befagyott úton kezdtem és rögtön vácra kellett fölmennem a főúton
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10208 Dátum: 16 feb 04, 10:24:38 » |
|
Taliztál Octopus tengeri polipfőmarsallal is legalább, Hiei? Én kb Narniában tanultam meg amúgy vezetni, phu, de sokra is megyek vele azóta is. Mármint kb a vizsgámon vezettem legutóbb, és azota egy percet senem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10210 Dátum: 16 feb 04, 10:49:46 » |
|
Áh, nekem ez nem elég vicces. Az elkábítjuk és szexrabszolgaként tartjuk a rablót módszer számomra mindig ott lesz a csúcson. A verésből nem tanul senki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 04, 10:50:23 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10211 Dátum: 16 feb 04, 13:32:24 » |
|
Rá is lőtt ? Az amcsi jog szerint az is jogos lett volna nem ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10213 Dátum: 16 feb 04, 15:12:21 » |
|
Tőlem is rendszeresen elkérik 29 évesen. Mondjuk vicces utána látni a megdöbbenést vagy ahogy elpirulnak:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10214 Dátum: 16 feb 04, 15:15:13 » |
|
Múltkor egy dohányboltba mentem be (jó fej voltam, és vettem valakinek), mikor megkérdezte a dohányboltos csaj, hogy elmúltam-e 18 és azt feleltem, "sajnos", kicsit flörtölősen elkezdett vigasztalni, hogy nem baj az, nem vagyok még olyan öreg most sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|