Most ez nem rád irányul, Micsudi, ne vedd fel.
De annyira utálom azt a hozzáállást, hogy 'kövér vagyok, bekapok egy tablettát, és majd az lefogyaszt, miközben én a seggem vakarom a TV előtt'. LOL. Szóval más olvasatban: 'gyenge az akaratom, de majd megváltoztatom azt több tízezer forintért nyomorult tablettákkal, mert igazából nincs is kedvem semmit sem csinálni'. Annyira begyöpösödött, elkényelmesedett, punnyadt civilizációra utal, hogy tele van ilyen emberekkel az ország. Akik háborút is a fotelben ülve akarnának megvívni. Akiknek el lehet adni ezeket a szarokat. Amik nagy része nem használ, vagy más irányú betegségek kezelésére hozták létre, és csak mellékhatás az étvágycsökkentés, de folyton mindről kiderül, hogy amúgy valamelyik szervrendszer szintjén tökreteszi a szervezet normális működését.
Dietetikusnak volt egy jó elszólása ennek kapcsán. Mondta, hogy szerinte a legnagyobb hiba, amikor egy fogyni vágyó embernek azt mondják, hogy eheti ugyanazt, csak kevesebbet. Mert a kövér emberek azért esznek sokat, mert az elméjük vágyik rá, és nem a testük. És hiába elégíti ki a testének az étvágyát, a psziché ugyanúgy éhezni fog, és vágyik a második szál kolbászra is. Erre mondta, hogy tíz deka sajt kalóriáját tekintve ugyanannyi, mint 7 kiló káposzta. Szóval legközelebb a húst ne sajttal edd, hanem ugyanannyi kalória káposztával, és az x-edik dekánál, mikor már majd kipukkansz, a francnak se kell majd több étel... és kielégült az elme is, miközben századannyi kalóriát vittél be.
Egyszerűen ésszel kéne megváltoztatni az étrendet, ha valaki fogyni akar, és nem kapkodni a pirulákat, amik teljesen feleslegesek vagy károsak.
Ja, és megvan az első pozitivitása, hogy a sebészetre kerültem be gyakorlatra. Itt az orvosok zöld ruhát hordanak, és így nem hiszik azt, hogy nővérke vagyok. Furcsa érzés, amikor a liftben a nővértanoncok "jó napot kívánok"-kal meg "viszontlátásra"-val köszönnek, mintha lennék valaki.