25 máj 11, 23:54:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1276167 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6405 Dátum: 15 okt 12, 20:29:22 »

2 hszre megemlíteni valamit még nem off kategória ikszdé  Sabaku különben ha nem mennék el innen akkor kapnék az ajánlatodon Mosolyog szeretek új embereket megismerni Mosolyog
Megvan a házunk Mosolyog drága de nagyon szép és elit helyen van, ergó a környéken is kurva drága minden ikszdé  kint hamar kell meló az fix.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6406 Dátum: 15 okt 12, 20:31:26 »

Vasalni tudok én is ikszdé meg rántottát csinálni.Most jut eszembe hogy van itthon tojás is.Kis keresgélés után találtam hozzá lecsó alapot.Az előzetes számításaim alapján ki fogom húzni ezt a 3 hetet anélkül hogy meg kéne ennem a hugom.

Te úgy mész ki angliába hogy a szállásod csak 3 héttel az indulás előtt van meg?
WHAAAAAT??!?!?!
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 20:32:35 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6407 Dátum: 15 okt 12, 20:33:20 »

Nem tudtam Gdat, hogy van róla anime, csak a mangát ismerem, de pár Toriko kari széjjel szedné a gyereket.
Komolyan, olvassátok el a Pair történetszálat, ott szerepel a majomkirály, aki szórakozásból hegyeket dobál úgy, hogy körbepattogják a bolygót és kaviccsá kopva érkeznek vissza a túloldalon. A rohadék minden nap kiugrik a légkör peremére és zuhanás közben alszik. Ja és a heréjéből készül a végső leves, a Pair. Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6408 Dátum: 15 okt 12, 20:38:53 »

Anyum férje másfél hónapja kint van és építi az előőrsöt Nevet nehezebb volt mint hinnétek Mosolyog
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #6409 Dátum: 15 okt 12, 20:43:52 »

Nem verhetné meg őt senki gman, hiszen mindenkit kiüt egy ütéssel.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6410 Dátum: 15 okt 12, 20:47:52 »

Jó, csak ehhez ütnie is kell, tehát nem szabad meghalnia, mielőtt üthetne és be is kell találnia. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #6411 Dátum: 15 okt 12, 20:55:20 »

De sebezhetetlen is. Onnan a hihetetlen ereje (amivel Dragon ball Z szintű ellenségeket ver le), hogy három évig megcsinált 100 fekvőtámaszt, 100 felülést, 100 guggolást és lefutott 10 km-t, minden egyes nap! Nevet

Én is izmosodtam amióta járok edzeni. Tiszta vadállat leszek. Jön az ötvenes kar világa.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6412 Dátum: 15 okt 13, 11:43:22 »

jaja vannak ilyen csodák Nevet Nekem a legnagyobb gondom az hogy nem eszek meg semmit amióta élet válogatós vagyok nagyon, képes vagyok már attól is hányingert kapni ha csak látom hogy valaki olyat eszik amit én nem eszek meg mert szagra vagy állagra-kinézetre, ízre, nekem nem jön be. (kiemelten igaz ha azt látom valaki főt tojást eszik az nem tudom miért de kiveri a biztosítékot ikszdé) Amit meg megeszek az legnagyobb részt szénhidrát, tészták, rizs, krumpli alapú cuccok és azokból is sokat eszek nagyon tudok zabálni. És mivel a test átalakításának 30%a az edzés 70%a az étkezés itt azért borul rendesen a tervezet. nemtudom kint mit fogok csinálni. de legalább lesz pénzem étvágy elvevő szerekkel meg stb kísérletezni.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #6413 Dátum: 15 okt 13, 11:51:17 »

Ne kísérletez semmilyen szerekkel. A legjobb szer ha elfoglalod magad, ha dolgozol sportolsz, nincs időd zabálni. True Story.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6414 Dátum: 15 okt 13, 12:22:21 »

2. nap
Egyelőre minden oké.Reggel hideg volt de rájöttem hogy ha bekapcsolom a fűtést akkor nem lesz hideg.Az ebéddel sem volt para,találtam lefagyasztva pörkölt fejadagot.A komm.rendszer jeltovábbítóm szólt hogy anyámék rendben megérkeztek Új-Delhibe.
Ez még csak a 2. nap,de bizakodó vagyok.Talán nem halok éhen.Mindenesetre kikészítettem a machetémet arra az esetre ha tesópörköltet kéne burkolnom.Viszont Aes a felvetésed miszerint a hugom akar megenni engem,óvatosságra intett.Egy csomó időt megspórolok azzal hogy ha terv készítés helyett egyszerűen csak nekimegyek egy ásóval.
Megjegyzés:
Ma randim van

megjegyzés 2:
Andy Vajnáé lett a TV2.LEL.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 12:23:46 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #6415 Dátum: 15 okt 13, 12:51:58 »

Van egy úgynevezett óegyházi szláv írásmód és ők kis péniszekkel írnak.
ⰄⰑⰁⰓⰡ ⰒⰓⰋⰕⰋ ⰂⰟ ⰂⰋⰍⰋⰒⰡⰄⰊⰩ ⁙
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6416 Dátum: 15 okt 13, 14:49:19 »

Most ez nem rád irányul, Micsudi, ne vedd fel.

De annyira utálom azt a hozzáállást, hogy 'kövér vagyok, bekapok egy tablettát, és majd az lefogyaszt, miközben én a seggem vakarom a TV előtt'. LOL. Szóval más olvasatban: 'gyenge az akaratom, de majd megváltoztatom azt több tízezer forintért nyomorult tablettákkal, mert igazából nincs is kedvem semmit sem csinálni'. Annyira begyöpösödött, elkényelmesedett, punnyadt civilizációra utal, hogy tele van ilyen emberekkel az ország.  Akik háborút is a fotelben ülve akarnának megvívni. Akiknek el lehet adni ezeket a szarokat. Amik nagy része nem használ, vagy más irányú betegségek kezelésére hozták létre, és csak mellékhatás az étvágycsökkentés, de folyton mindről kiderül, hogy amúgy valamelyik szervrendszer szintjén tökreteszi a szervezet normális működését.

Dietetikusnak volt egy jó elszólása ennek kapcsán. Mondta, hogy szerinte a legnagyobb hiba, amikor egy fogyni vágyó embernek azt mondják, hogy eheti ugyanazt, csak kevesebbet. Mert a kövér emberek azért esznek sokat, mert az elméjük vágyik rá, és nem a testük. És hiába elégíti ki a testének az étvágyát, a psziché ugyanúgy éhezni fog, és vágyik a második szál kolbászra is. Erre mondta, hogy tíz deka sajt kalóriáját tekintve ugyanannyi, mint 7 kiló káposzta. Szóval legközelebb a húst ne sajttal edd, hanem ugyanannyi kalória káposztával, és az x-edik dekánál, mikor már majd kipukkansz, a francnak se kell majd több étel... és kielégült az elme is, miközben századannyi kalóriát vittél be.
Egyszerűen ésszel kéne megváltoztatni az étrendet, ha valaki fogyni akar, és nem kapkodni a pirulákat, amik teljesen feleslegesek vagy károsak.

Ja, és megvan az első pozitivitása, hogy a sebészetre kerültem be gyakorlatra. Itt az orvosok zöld ruhát hordanak, és így nem hiszik azt, hogy nővérke vagyok. Furcsa érzés, amikor a liftben a nővértanoncok "jó napot kívánok"-kal meg "viszontlátásra"-val köszönnek, mintha lennék valaki. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 14:50:42 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6417 Dátum: 15 okt 13, 16:03:11 »

Büszke kövérként lenézem azokat, akik nyavalyognak a súlyuk miatt. Az ilyenek meg sem érdemlik, hogy hukagyurkának nevezzék őket. Ők csak molettek, nem vérbeli nemes zsírdisznók. Én pl. leszarom a súlyomat, csak akkor adok le pár kilót, ha az asszony szól, mert a punci fontosabb. Amúgy most fölöslegesen beszélek erről mert épp egy fogyós szakaszban vagyok mert rájöttem, hogy ha kenyér nélkül eszek mindent, akkor nem kell cseszekedni a sütéssel.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6418 Dátum: 15 okt 13, 16:10:30 »

Tök király, hogy ti sütitek a receptet. Valami ősi tudás szerint, vagy csak egy sima mindmegette.hu recept alapján?

nem a receptet, a kenyeret. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 16:18:20 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6419 Dátum: 15 okt 13, 16:18:12 »

Anyámtól tanultam, aki valószínűleg olvasta valahol, mert a nagyi nem szokott csinálni. Kicsi voltam, mikor először vettünk gépet, szerintem ahhoz járt a recept, amúgy semmi extra nincs benne. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins