Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6390 Dátum: 15 okt 12, 19:02:51 » |
|
Ne is mondd, én legutóbb még 2 éve a 22.nél hagytam abba, most értem be, és a 40.-re várok... Samdav volt 140 kiló meg 2 méter. Ezt azért tudom mert fel akart szedni mikor 13 éves voltam, ő meg 19. Ez már büntetendő, szóval kurva gáz amúgy. 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #6391 Dátum: 15 okt 12, 19:08:42 » |
|
Nem bírta már kivárni azt az 1 évet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6392 Dátum: 15 okt 12, 19:09:45 » |
|
Az érzés, amikor realizálódik bennem, hogy Sabaku nem is fiú...  ez sok dolgot megmagyaráz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6393 Dátum: 15 okt 12, 19:19:37 » |
|
Nekem is vagy fél év után esett le a neme. Mikor a csajok topicba írt, az kicsit gyanússá tette  Lecsekkoltam Facebookon és még jól is néz ki, szóval what kind of sorcery is this?  A hosszú haj férfiként kb. senkinek nem áll jól, főleg nem túlsúllyal. Van egy-két elf felmenőkkel rendelkező arc, aki három óra stylistkedés és Photoshop után jól néz ki hosszú hajjal, de nem ők vannak többségben. Az ing pedig szerintem ad egy tök jó kisugárzást, bulikban is mindig akkor kattannak rám a palvinbarbik, ha ingben vagyok  Amúgy a rövid ujjú kockás sem rossz, csak nem kövéren/20-as karokkal Demonstrálom http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=118.msg968789#msg968789
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 19:21:22 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #6394 Dátum: 15 okt 12, 19:21:33 » |
|
Ez amúgy baromság. A biológia úgy tervezte, hogy egy bizonyos korban ivarérettek lesznek az élőlények. Nyilván azért csinálta, hogy szaporodhassanak. Tehát az, hogy ez gáz inkább csak megszokás kérdése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6395 Dátum: 15 okt 12, 19:32:21 » |
|
Az érzés mikor rámegyek a profilomra, hogy csekkoljam Stance csak hülye-e vagy lusta is, és 16 helyett 18 van már Az ilyen vállig érő félhosszú azért sokaknak jó, de a tényleg hosszúnál jogos. A metálosok külön kaszt ebből a szempontból mondjuk. Ez milyen fesztivál, Coelho? És bassza meg, NEKEM tök ilyen ingem volt kb. 1 évesen, még a felhajtóka a karjánál is ott volt rajta 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6396 Dátum: 15 okt 12, 19:34:44 » |
|
Oké, átjött az oltás  EFOTT volt és szerintem jó ing, csak már kezdem kihízni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6397 Dátum: 15 okt 12, 19:44:23 » |
|
Ja ez nem 1 hanem 12 akart lenni  De samdav lehet erre bukik szóval én a hátam mögé nézegetnék a helyedben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #6398 Dátum: 15 okt 12, 19:48:20 » |
|
Miért, ő tudja, hogy hogy működik a mosogatógép?
Minden nőnél alap elvárás hogy tudja hogyan működik a mosogatógép.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6399 Dátum: 15 okt 12, 19:55:41 » |
|
Bazz, örülj, hogy nem Spártában vagyunk, egy mosógépet nem tudni kezelni azért elég Taigetosz pozitív dolog 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6400 Dátum: 15 okt 12, 19:58:51 » |
|
Leonidász sem tudta kezelni a mosógépet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6401 Dátum: 15 okt 12, 20:14:55 » |
|
A mi mosógépünk nagy részéről már lejött a zománc, de hát nem kell szépnek lennie, ha működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6402 Dátum: 15 okt 12, 20:21:14 » |
|
Ismeritek a One punch man animét? Egy srácról szól, aki hobbiból szuperhős és az a tragédiája, hogy mindenkit egy ütéssel legyőz. Szeretne egy rendes ellenfelet is találni, de nem sikerül. Kb. egy japán Family Guy a humorát tekintve. Nagyon szakadok rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6403 Dátum: 15 okt 12, 20:22:26 » |
|
Azért örülök hogy muterom nem hagyta hogy hülye legyek a háztartáshoz  egyedül vasalni nem tudok, de cserébe minden mást igen oksa Gdat úgyis pont animét kerestem  erre ránézek 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6404 Dátum: 15 okt 12, 20:25:23 » |
|
Még csak két rész jött ki, ha jól tudom, de azok nagyon jók. A mangát olvasom most. De ne offoljunk tovább. Csak azért ide írok, mert az anime részleget úgysem olvassa senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|