24 nov 23, 08:06:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1110932 alkalommal)
0 Felhasználó és 159 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6360 Dátum: 15 okt 12, 14:32:11 »

Micsudi amúgy lehet nagy don lenne csak nem veszi észre a lehetőségeket. Most is Sabaku helyett más nője iránt érdeklődik.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6361 Dátum: 15 okt 12, 15:23:52 »

Későn érő típus vagyok, testre legalább is tuti. Ami azért vicces mert a mentális korom el van csúszva a fizikaitól de a külsőm is el van csúszva a fizikaitól ikszdé  tehát egy 18 évesnek kinéző 23 éves vagyok egy megkeseredett 33 éves személyiségével ikszdé
Nade ha majd egy 25 nek kinéző 30as leszek és mondjuk megtanulok oldódni is egy kicsit akko ez még lehet nyerő kombó.
Elkótyavetyéltem a linket de megvan kint melyik kondiba megyek majd, két mostoha-unokatestvérem vagy kajak vagy kenu országos ifi bajnokok és kint vannak már rég ők is úgyhogy oda fogok járni ahová ők ikszdé  Vicces lesz hogy be fognak égetni kezdetben hogy sokkal fiatalabbak de erősebbek.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6362 Dátum: 15 okt 12, 15:52:46 »

Azért én még nem tettem túl magamat Capacon. Hihetetlen, hogy milyen életképtelen vagy. Csak pár hétről van szó, van egy hugod és kaja miatt aggódsz? Ember, a hugod ehető. Jó, ha nem vágtál még embert, akkor gondolom nehézséget fog okozni, hogy megfelelően szétbontsd, de hát istenem. Az ízén ez nem változtat. Ha jól beosztod két hétig is kihúzhatod vele.

Viszont egy valamit vegyél figyelembe: nem csak a hugod ehető, hanem te is. És a hugod, aki jóval okosabb nálad, ezzel az első perctől tisztában van. Szóval, jobb lesz, ha sietsz. Különben még a hentesbárd rosszabbik oldalán találod magadat.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6363 Dátum: 15 okt 12, 16:27:42 »

Szerintem csak Micsudi azt hiszi, csak szopatom, ezért nem mer válaszolni Nevet De halál komolyan mondom. Vagy lehet fél, hogy szétoltanám, pedig Syzy tanúsíthatja, hogy igazából arany szívem van  Neeem
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6364 Dátum: 15 okt 12, 16:30:22 »

Aes tessék Nevet
Megehetem a kutyát,a macskát,a húgomat és akkor már pénzt sem kell költenem.
Már leírtam ezt az eshetőséget is szóval a kaja miatt sem kell már aggódnom.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 16:31:10 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6365 Dátum: 15 okt 12, 16:34:55 »

Tegnap nyertem tippmixel ötezret. Hamarosan meggazdagszom és végre nekem is lesz olyan jó életem, hogy huszonévesen ne ide írogassak.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6366 Dátum: 15 okt 12, 16:57:52 »

Az esős idő többek között arra is jó,  hogy még több basic pesti csaj mászkáljon lovaglócsizmában.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6367 Dátum: 15 okt 12, 17:19:18 »

Sabaku mi a baj az öltözködésemmel Nevet ? Bocsánat vissza kellett olvasnom még egyszer :/  figyelmetlen voltam.
Különben csak erre a képre lett kiengedve a hajam összefogva hordom. Az átlagos viseletem pedig ing farmer, ilyen szar időben már a bőrkabátom . nem hiszem hogy az öltözködésemmel akkora gond lenne. persze szeretnék néhány öltönyt de nincs rá cash pedig abban érzem magam a legkényelmesebben.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #6368 Dátum: 15 okt 12, 17:20:01 »

A bőrkabát annyira 2014.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6369 Dátum: 15 okt 12, 17:23:43 »

A bőrkabát menő, de ha hosszú akkor abban elvetemült metálarcnak fogsz tűnni, és akkor is sanszos, hogy hülyén fogsz kinézni Nevet A másik opció meg a Mussolini-imitátor.

Hát sorry, micsudi, de pont olyannak tűnsz mint aki egy nagyon kicsi lépésre van a trapéznacitól ikszdé mondjuk az pont jön vissza divatba valamiért, szóval most így pont ellentmondtam önmagamnak..
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6370 Dátum: 15 okt 12, 17:25:53 »

Jah az sem hosszú hanem rövid, mezei kabát.
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11037082_970360632987205_3832503227888385835_n.jpg?oh=4b1819e0cbb563cb3ff7385564dda84f&oe=568D7E15

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/11312661_918933548129914_7196942553316477912_o.jpg

a ruha azon hogy nem vagyok matyóhímzés nem segít. azért kell edzeni, autót venni, jól keresni. Dob egy férfi értékén ha megvan az egzisztenciája. pont.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6371 Dátum: 15 okt 12, 17:26:18 »

A ruha arra való, hogy ne fázzunk és hogy eltakarjuk vele a fütyinket/puncinkat.

Sabaku, olvass Torikot!
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 17:31:26 írta gman » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6372 Dátum: 15 okt 12, 17:36:47 »

Ha fölvennék egy bőrkabátot valószínűleg kettétörne a gerincem ikszdé

helyzetjelentés:
Vacsorára pizzát rendeltem.Eddig minden oké.Rájöttem hogy megtudom kerülni a kommunikációs problémákat,ha megkérem a húgom hogy mondja el mivan.Viszonylag jól fogadta a kannibalizmus ötletem is,mert még nem baszta rám az ajtót a TEK.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6373 Dátum: 15 okt 12, 17:41:05 »

A hugod már régen felkészült arra, hogy megegyen téged. Mondom, okosabb nálad. Te még csak beszélsz róla, ő meg már berendezte a szobájában a mészárszéket. Ha be akar csalogatni (Pl.: "Hé tesa' van egy kétmillió megás RAM a szobámban! A tiéd lehet!"), akkor menekülj el. Kettőtök közül ő a túlélő, mert nem GTAzik egész nap. Szerintem jobban jársz, ha beköltözöl egy menekülttáborba erre a pár hétre.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6374 Dátum: 15 okt 12, 17:43:20 »

gman, olvass Gangstát!

Alapszabály hosszú hajú fiúknál, vagy nézz úgy ki mint Viggo Mortensen, vagy legyél valami hihetetlen seggig érő szőke angyalhajú 'most hallucináltam, vagy ennek a csávónak tündehaja van?'-metálarc, de különben fogd össze a hajad Nevet Laza copf/konty, vagy manbun ahogy valamiért manapság hívják, de szerintem jobban jársz, ha levágod. A farmerod okés, de a beletűrt ing/öv az hétköznap nem járja, eleve inggel vigyázni kell, mert ahhoz hogy hétköznap jól nézz ki benne valami baszottjtó stílusérzék kell ami még nekem sincs, szóval érdemes szerezni jó pólókat inkább. Inget tartogasd alkalomra/hivatalba. Bőrkabát mehet, csak nem inggel. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins