MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5040 Dátum: 15 szep 03, 17:54:04 » |
|
Kezdek egy Dr. Cox szerű izévé változni. Dühös vagyok. Ma leordítottam muterom -.-" nem akartam csak 0ról 100ra egy pillanat alatt. Mi a fasz van velem ? Lehet, csak betelt a pohár és kezd felszakadni benned az elfojtott frusztráció. Amúgy jó dolog az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5041 Dátum: 15 szep 03, 18:03:54 » |
|
Micsudi ugye tudod hogy férfi vagyok? Ennyire ne legyél már magad alatt Tudom de jól értesz az avatár választáshoz ám jah már kezdem nem bírni a dolgokat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 18:10:31 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5042 Dátum: 15 szep 03, 18:10:41 » |
|
capac takarodjál mr robot-ot nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5043 Dátum: 15 szep 03, 18:16:20 » |
|
Ne siettess, a 7. résznél tartok.Ráadásul a 10. részhez még nincs magyar felirat,szóval azzal várnom kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 18:23:19 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5044 Dátum: 15 szep 03, 18:17:59 » |
|
Nem vagyok se ügyvéd, se jogász, de amit linkelt Saphi, abban a gyermek testi épségének veszélyeztetése szerintem komolyan fenáll. Még le is sittelhetnénk a menekültet. x'D Igazi médiaháború törhetne ki ellenünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5045 Dátum: 15 szep 03, 18:26:30 » |
|
capac takarodjál mr robot-ot nézni.
Remélem, a Fight Clubot látta már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5046 Dátum: 15 szep 03, 18:27:02 » |
|
Ishida miért raktad be a true blood-os csajt? a dd-ben sem jobb pedig itt már szőke, gyermek testi épségének veszélyeztetése az meg milyen tényállás? kiskorú veszélyeztetése amit keresel. Ne siettess, a 7. résznél tartok.Ráadásul a 10. részhez még nincs magyar felirat,szóval azzal várnom kell.
most nézem a 10-et elég epic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5047 Dátum: 15 szep 03, 18:30:34 » |
|
Kajak kezdek kicsit aggódni. Már ezerszer leírtam, de nem vesszük elég komolyan ezt a menekült ügyet. Kecskemétre is megérkeztek. 180 ezer regisztrált menekült van MO-n, amúgy kb 300 ezer (ha nem több) és több millióan(!!) vannak, akik erre tartanak. Alapjáraton nem lenne ezzel olyan hatalmas gond a jövőre nézve, ha nem előre eltervezettségből történne az egész. De így. Fel kell készülni testileg és lelkileg, hogy mindenki megtudja védeni legalább a saját hozzátartozóit. Szükség lesz rá és csak reménykedni tudunk, hogy ennyi elég lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5048 Dátum: 15 szep 03, 18:33:29 » |
|
Nem akarnak itt maradni (ki akarna... ) Írtam két hozzászólást és nem reagált rá senki Megyek is inkább La Bouche-t és Brooklyn Bounce-t hallgatni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 18:34:02 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5049 Dátum: 15 szep 03, 18:34:53 » |
|
És még csak nem is palvinbarbikról szólt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5050 Dátum: 15 szep 03, 18:36:20 » |
|
hogy mindenki megtudja védeni legalább a saját hozzátartozóit.
ezt az érvet bírom, és akinek nincs?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5051 Dátum: 15 szep 03, 18:37:59 » |
|
Syzy told át a segged a film topicba!!!!!négy4
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5052 Dátum: 15 szep 03, 18:38:17 » |
|
Értelemszerűen ahhoz, hogy megtudd védeni a saját hozzátartozóidat, magadat is meg kell tudni védeni. Amúgy elég szar lehet, ha valakinek nincs olyan rokona vagy barátja, aki közel áll hozzá. Meg azért az se olyan szar, ha van benned annyi, hogy a saját nemzeted és országodat tartod annyira, hogy felelősnek érzed magad megvédésére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5053 Dátum: 15 szep 03, 18:42:39 » |
|
Azt hittem, te a szeretet erejével harcolsz, mint Kozsó. Nagyot csalódtam most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5054 Dátum: 15 szep 03, 18:44:26 » |
|
Egy békésharcos nem védheti meg a saját hozzátartozóit erőszak nélkül? Vagy mi? Nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|