|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 15 szep 03, 18:47:08 » |
|
Vajon a cinizmussal meg lehet védeni magunkat az isis terroristák elől? Áll majd gépfegyverrel az isis terrorista és mondja neki a cinikus ember. -Na mi van köcsög? Azt hiszed a képzelt barátod győzelemre visz? *tarkólövés -Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 15 szep 03, 18:49:10 » |
|
Gdat, ha most lenne tetszik gomb, megnyomnám hússzor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 15 szep 03, 18:50:59 » |
|
A lebarmozás nekem/nekünk szólt? Ne süllyedj le erre a szintre, én sem akarom magam kimoderáltatni Amúgy most nem az van, hogy a menekültek mennének nyugat felé, csak visszatartják őket rossz szervezéssel/mondvacsinált indokokkal? Nem nagyon követem az eseményeket, Facebookon látok pár megosztást. Gdat nagyon háborús lázban ég már napok óta, mindenhol terroristákat lát maga körül A hidegháború is ilyen lehetett, csak ott kommunistákkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 15 szep 03, 18:52:19 » |
|
A lebarmozás a cinikus barmoknak szólt, ha annak érzed magad, akkor neked is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 15 szep 03, 18:55:48 » |
|
Zseniális amúgy a kormánypropaganda, ahogy a menekültkérdéssel egymás ellen fordítja az embereket és eltereli a figyelmet más csalafintaságokról. Ettől függetlenül nyilván (finoman fogalmazva) nem tartom veszélytelennek az ISIS-t, de a felszámolását rábízom azokra, akiknek ez a hivatása és nem játszom Rambót a monitor mögül (amíg nem fenyegetik közvetlenül a hazámat, ami persze már más kérdés), remélem így már nem számítok cinikus baromnak. Ettől függetlenül nem tartom magát az iszlámot eredendően veszélyesnek, amíg nem fanatikusok jönnek (akik pl. a kereszténységben is előfordulnak, a többség hiába békés). Van iszlám ismerősöm, azt leszámítva, hogy betartja a Ramadánt (ami engem nem zavar, éhezzen, ha akar ), ugyanúgy él, mint bárki más.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 18:58:15 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 15 szep 03, 18:59:49 » |
|
Kormánypropaganda, lol. Más csalafintaságokról? Például a közelgő USA-Oroszország háborúról? Vagy miféle más csalafintaság lehet fontosabb, mint Európa integritását veszélyeztető idegen vallású és kultúrájú népvándorlók?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 15 szep 03, 19:01:10 » |
|
Nincs iszlám ismerősöd, mert ez olyan, mintha azt mondanád, hogy van kereszténység ismerősöm. Muszlim ismerősöd van. De nem ez a lényeg, hanem, hogy hogy fogod megkülönböztetni két arab közül, hogy melyik akar megölni és melyik nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5063 Dátum: 15 szep 03, 19:02:02 » |
|
Syzy nem a "szépsége" miatt raktam ki, csak pont ebben a pillanatban állítottam meg a temetés után az epizódot és elég poén volt, hogy a nagy sírás után egy ilyen kockát sikerült elkapnom. xD Amúgy meg szégyelld magad, amiért nem mentél kommentelni a viccek topicba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 15 szep 03, 19:09:22 » |
|
úgy, hogy nem is ismer,
Elítélnek pedig nem is ismernek =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5065 Dátum: 15 szep 03, 19:10:25 » |
|
Lew neked nem az MGS-sel kéne játszanod? takarodj vissza
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5066 Dátum: 15 szep 03, 19:12:01 » |
|
2 nap nonstop játék után gondoltam kimászok már 1 kicsit előle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5067 Dátum: 15 szep 03, 19:15:43 » |
|
Jó ez a MGS dolog is, de nagyobb gáz, hogy az Unió vezetősége épp el akarja pusztítani Európát. Remélem 50 év múlva is lehet ilyeneken balhézni majd, mint az MGS.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 15 szep 03, 19:31:37 » |
|
Csalódtam mindenkiben én mar mst be vagyok rugva a holnap miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 15 szep 03, 19:32:08 » |
|
úgy, hogy nem is ismer,
Elítélnek pedig nem is ismernek =/ Egyáltalán mit keresel itt, Lew? Nem úgy volt, hogy eltűnsz pár hétre? Szerk.: Az érezhető, Kage.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 19:32:46 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|