Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5025 Dátum: 15 szep 03, 10:34:05 » |
|
Akkor egyik sem jó tudni hogy amatőr vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5026 Dátum: 15 szep 03, 10:35:27 » |
|
Miért van az, hogy a Daredevilt olvasva azonnal Aes jut eszembe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5027 Dátum: 15 szep 03, 10:36:45 » |
|
Mert ő írkált folyton a filmtopicban a DD-ről. Yes, I'm Captain.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5028 Dátum: 15 szep 03, 10:41:32 » |
|
Én elég ritkán nézem meg azt a filmet, amit mindenhol olvasok (like.: Avatar, Halálos iramban). Ez kb. mindennel így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5029 Dátum: 15 szep 03, 10:59:09 » |
|
Kezdek egy Dr. Cox szerű izévé változni. Dühös vagyok. Ma leordítottam muterom -.-" nem akartam csak 0ról 100ra egy pillanat alatt. Mi a fasz van velem ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5030 Dátum: 15 szep 03, 11:01:45 » |
|
Mondanám, hogy menstruáció, de... Amúgy ilyen velem is van (független' a fentitől). Szerintem teljesen 'normális'. Mindenkinek van ilyen időszaka. Most ebbe nem megyek bele jobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5031 Dátum: 15 szep 03, 11:07:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5032 Dátum: 15 szep 03, 11:30:18 » |
|
Le lettél bukva, Raimi. Váltottál avát. Valami szöveges izét. Erre... tessék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5033 Dátum: 15 szep 03, 12:10:53 » |
|
Le lettem bukva? nemá a macska meg föl lett mászva a fára Ja lecseréltem csak aztán rájöttem hogy szar ezért marad Nao-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5035 Dátum: 15 szep 03, 12:25:35 » |
|
Ez olyan sztár alűr, Raimi. Meg lettél halva, el lettél rabolva, meg lettél erőszakolva .... le lettél bukvan. Meg lett tanulva a Magyar? Meg. 80.000-90.000Ft idén a suli. Az jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5036 Dátum: 15 szep 03, 12:31:13 » |
|
Mennyivel jobban áll Coxnak Schnell Ádám hangja...Micsudi ugye tudod hogy férfi vagyok? Ennyire ne legyél már magad alatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5037 Dátum: 15 szep 03, 15:29:17 » |
|
Utálom amikor azt mondják, hogy magyarban nem lehet passzívban beszélni. Én is meg szoktam csinálni és mindenki érti is, jól is esik néha egy-egy dolgot úgy kifejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5038 Dátum: 15 szep 03, 16:05:25 » |
|
Levágta a saját péniszét és megsértette herezacskóját egy menedékkérő
A lapot olvasója értesítette arról, hogy két rendőr strázsál a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján, ahol a 38 éves férfit ellátták. Az itthon menekültkérelmet benyújtó férfit a 4-es úton igazoltatták, zavart volt és sérült, ezután szállították be a klinikára. A lap úgy tudja, a férfi magának okozta a sokkoló sérülést, nem támadás áldozata. Most mondanám azt, hogy nem volt hiba, de... ennyire gonosz lehetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|