Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3555 Dátum: 15 aug 15, 12:21:35 » |
|
Annak nincs büszkesége, az én nézőpontomból.
Egy olyan ember csak ne ítélkezzen rólunk alkoholistákról, akit azok döngetnek, akik elrabolták Pataky Attilát. Ez igenis fontos célokat szolgál! De, nem árulhatok el többet, mert a végén még komolyan veszitek és az a célom, hogy elhiggyétek, csak fantázia. Ez eddig elég jól megy. Imádom, hogy hajnal 4 körül ilyeneket találok. Bár ha ilyen elenne a szobámban, én szerintem nagyot ásítva, unott fejjel sétálnék tovább. Nem is értem, ebbe mi a para... Pam pam pam pam pam param!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 12:22:35 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3556 Dátum: 15 aug 15, 12:38:45 » |
|
Azazel te azon kivételek egyike vagy akik kivételek e szabály alól.
Igen? Hogyhogy? Én is egy paraszt vagyok és rohadjak meg, szóval nyugi, nem vagy egyedül. Legalább akkor te átérzed a "fájdalmam".
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3557 Dátum: 15 aug 15, 13:07:11 » |
|
Franc tudja.5 sör utána napi bölcsesség.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3558 Dátum: 15 aug 15, 13:10:00 » |
|
Azazel te azon kivételek egyike vagy akik kivételek e szabály alól.
Igen? Hogyhogy? Mert te ritkán írsz a Duma Topicba. - - - - - - - - Az én napi bölcsességem még nem tudtam le. De, majd egy energia ital után. Mert én megtehetem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 13:14:02 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3559 Dátum: 15 aug 15, 13:49:42 » |
|
LEL Masashi neked ez tuti jó hír Jön az új Predator ami "újradefiniálja" az előző filmeket.A rendező Shane Decker ,(Vasember 3) és minden célja az lesz hogy ne egy újabb rókabőr lehúzás legyen a film.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3560 Dátum: 15 aug 15, 13:54:13 » |
|
Neeeeeee, az lehetetlen...! Ez most valami szivatás akar lenni a tegnapiért? Hol olvastad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3561 Dátum: 15 aug 15, 13:58:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3562 Dátum: 15 aug 15, 14:13:15 » |
|
Aggasztó ha véletlenül belélegeztem egy adag rovarírtót és megfájdult a fejem és ég a torkom-szám ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3563 Dátum: 15 aug 15, 14:28:31 » |
|
Nem tudom, Micsudi. Szerintem majd elmúlik. Pitbull vagy. Na, erősen kíváncsi leszek arra, hogy mit sikerül kihozni a filmből. Ha jó lesz akkor ismét Sign lesz a Predikből, ha nem akkor addig marad akin én rágódom. Köszi, eh-eh-eh... Capac.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3564 Dátum: 15 aug 15, 15:03:19 » |
|
Igen? Hogyhogy?
Csak, Azazel. Tessék elfogadni, hogy mégis alig írsz a Dumába, de elfogadtak és nem kell megrohadnod. Egyébként meg csak ne vedd komolyan amit gman ír, mert ... maradjunk abban, hogy ne. Aggasztó ha véletlenül belélegeztem egy adag rovarírtót és megfájdult a fejem és ég a torkom-szám ?
Igen! Azt jelenti, hogy valami rovar vagy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 15:04:00 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3565 Dátum: 15 aug 15, 15:27:17 » |
|
Patkány vagyok de nem féreg az élet a legjobb méreg. iszom a vízet már egy lityót megittam. fáj a fejem még mindig.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3566 Dátum: 15 aug 15, 15:36:57 » |
|
Értettem! Viszont ettől a "ritkán írsz a Dumába" szövegtől falra tudnék mászni... Mellesleg én nem gman írására, hanem Capacéra reagáltam.
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3567 Dátum: 15 aug 15, 15:40:55 » |
|
Én is ritkán írok, ha azt vesszük, hogy valamin besértődök mindig rövid idő alatt, majd 1 évre eltűnök. Patkány vagyok de nem féreg az élet a legjobb méreg. iszom a vízet már egy lityót megittam. fáj a fejem még mindig. Én egyszer véletlenül körömlakk lemosót ittam, de csak keveset. A hülye uncsim kiöntötte a pohárba, amibe nekem a vizem volt (itthon üvegből iszok, de máshol nem illik), és ugye erről nekem nem szólt, én meg reflexből meghúztam. Amúgy, csak a front miatt fáj általában az enyém. Azt mindig megérzem... rá se kell néznem az időjárás jelentésre, tudom hogyha most dög meleg van és fáj a fejem, akkor hamarosan esni fog és lehűlés lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 15:41:41 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3568 Dátum: 15 aug 15, 15:45:21 » |
|
Capac gman klónja szóval lényegtelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3569 Dátum: 15 aug 15, 15:48:39 » |
|
Tényleg Gdat, mindkettőnknek van klónunk, rendezzünk viadalt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|