Syzygy
|
|
« Válasz #3540 Dátum: 15 aug 15, 09:33:33 » |
|
Az mindig tüske marad, hogy minitől elbúcsúztál egy érzelgős,cigifüstös,olcsó vodka szagú üzenetben, tőlem meg nem. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3541 Dátum: 15 aug 15, 09:37:18 » |
|
Nem értem miért, teljesen nyílvánvaló, hogy én megérdemeltem az elbúcsúzást, te meg nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3542 Dátum: 15 aug 15, 10:25:47 » |
|
Szemben a cigányok vettek egy kakast ami minden reggel 4kor elkezd rikácsolni hogy baszódna meg.
Hetente egyszer-kétszer lemegyek falura, ahol egy olyan acéltorkú kakas vár, aki 0-24 kukorékol, de szószerint. Segáz, nem olyan nagyon erős a hangja, megszokható... de aztán vettek egy kacsát. Életerős, hangos, rohadt egyszermégkinyírom kacsát. Na ő hangos Ja igen Pestinek minden falu ezt el is felejtettem de Göd kb már egy város vagyis kertváros.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3543 Dátum: 15 aug 15, 11:39:28 » |
|
Mindig sikerül megbotránkoznom azokon a kulturálatlan parasztokon, akik késsel-villával eszik a rántott húst. Ilyenkor érzem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3544 Dátum: 15 aug 15, 11:41:52 » |
|
Ebből nem derül ki, hogy hogy kéne enni. Vagy ennek egyértelműnek kéne lennie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3545 Dátum: 15 aug 15, 11:47:44 » |
|
Sok paraszt hogy rohadnának meg.Ez olyan mint a pizzát késsel+villával enni.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3546 Dátum: 15 aug 15, 11:51:51 » |
|
Ja, annyi erővel a palacsintához, meg a zsíros kenyérhez is evőeszköz kéne. Nyomik. Felénk már gyerekkorában megtanítják az embert normálisan enni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 11:53:28 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3547 Dátum: 15 aug 15, 11:52:51 » |
|
Tehát egy paraszt vagyok, és rohadjak meg csak azért, mert késsel és villával eszem a pizzát és a rántotthúst?
Köszönöm szépen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 12:09:41 írta Azazel »
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3548 Dátum: 15 aug 15, 11:55:01 » |
|
Emlékszem, első munkahelyemen teljesen kiégtem, mikor láttam, hogy a tini csaj a sajttal-sonkával töltött húst sültkrumplival evőeszköz nélkül benyomta. Pedig elég puccos hely volt és egy ilyen kaja 2250 körül kezdődött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3549 Dátum: 15 aug 15, 11:55:21 » |
|
Csak raimi szerint rohadj meg, de rá ne is figyelj, az etikett nem az erőssége szegénynek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3550 Dátum: 15 aug 15, 11:56:34 » |
|
Azazel te azon kivételek egyike vagy akik kivételek e szabály alól.Na ha ezt valaki elsőre megértette akkor jobb mint én. Gman ha én tényleg a te klónod vagyok akkor nem magam minősítem hanem téged.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 11:58:55 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3551 Dátum: 15 aug 15, 11:58:40 » |
|
Én még el se olvastam, de már megértettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3552 Dátum: 15 aug 15, 12:02:27 » |
|
Ja, annyi erővel a palacsintához, meg a zsíros kenyérhez is evőeszköz kéne. Nyomik. Felénk már gyerekkorában megtanítják az embert normálisan enni.
Nálunk a szülőknek dönteniük kellett hogy etetnek vagy ruháznak minket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3553 Dátum: 15 aug 15, 12:06:31 » |
|
Tehát egy paraszt vagyok, és rohadjak meg csak azért, mert késsel és villával eszem a pizzát és a rántotthúst?
Én is egy paraszt vagyok és rohadjak meg, szóval nyugi, nem vagy egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3554 Dátum: 15 aug 15, 12:09:04 » |
|
A legdurvább az, amikor a combot eszik evőeszközzel. A comb hivatalos neve nyeles hús. Azért van nyele, hogy ott azt fogjuk. A kezünk azért van, hogy megragadjuk, a fogunk meg azért hogy széttépjük a zsákmányt. Ha e procedúra valamely pontja nehézkes, akkor kell az evőeszköz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|