| 
			| 

| Syzygy | 
								|  | « Válasz #3540 Dátum: 15 aug 15, 09:33:33 » |  | 

Az mindig tüske marad, hogy minitől elbúcsúztál egy érzelgős,cigifüstös,olcsó vodka szagú üzenetben, tőlem meg nem. : ((( |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Minagi 
								Naruto-Kun Fórum Hippije    Nem elérhető   Rejtett Homok Falu 

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

| 
								|  | « Válasz #3541 Dátum: 15 aug 15, 09:37:18 » |  | 

Nem értem miért, teljesen nyílvánvaló, hogy én megérdemeltem az elbúcsúzást, te meg nem.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Capac 
								Uchiha Madara    Nem elérhető 

MLG Noscope Master

| 
								|  | « Válasz #3542 Dátum: 15 aug 15, 10:25:47 » |  | 

Szemben a cigányok vettek egy kakast ami minden reggel 4kor elkezd rikácsolni hogy baszódna meg.
 Hetente egyszer-kétszer lemegyek falura, ahol egy olyan acéltorkú kakas vár, aki 0-24 kukorékol, de szószerint. Segáz, nem olyan nagyon erős a hangja, megszokható... de aztán vettek egy kacsát. Életerős, hangos, rohadt egyszermégkinyírom kacsát. Na ő hangos   Ja igen Pestinek minden falu ezt el is felejtettem    de Göd kb már egy város    vagyis kertváros. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz" |  |  | 
	| 
			| 

| gman | 
								|  | « Válasz #3543 Dátum: 15 aug 15, 11:39:28 » |  | 

Mindig sikerül megbotránkoznom azokon a kulturálatlan parasztokon, akik késsel-villával eszik a rántott húst. Ilyenkor érzem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Stance 
								S-Osztályú gyilkoló ninja    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3544 Dátum: 15 aug 15, 11:41:52 » |  | 

Ebből nem derül ki, hogy hogy kéne enni. Vagy ennek egyértelműnek kéne lennie?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Capac 

MLG Noscope Master

| 
								|  | « Válasz #3545 Dátum: 15 aug 15, 11:47:44 » |  | 

Sok paraszt hogy rohadnának meg.Ez olyan mint a pizzát késsel+villával enni. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz" |  |  | 
	| 
			| 

| gman | 
								|  | « Válasz #3546 Dátum: 15 aug 15, 11:51:51 » |  | 

Ja, annyi erővel a palacsintához, meg a zsíros kenyérhez is evőeszköz kéne. Nyomik. Felénk már gyerekkorában megtanítják az embert normálisan enni. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 11:53:28 írta gman » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Azazel 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3547 Dátum: 15 aug 15, 11:52:51 » |  | 

Tehát egy paraszt vagyok, és rohadjak meg csak azért, mert késsel és villával eszem a pizzát és a rántotthúst?
 Köszönöm szépen.
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 12:09:41 írta Azazel » |  Naplózva | 

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
 "You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
 |  |  | 
	| 
			| 

| Stance 

| 
								|  | « Válasz #3548 Dátum: 15 aug 15, 11:55:01 » |  | 

Emlékszem, első munkahelyemen teljesen kiégtem, mikor láttam, hogy a tini csaj a sajttal-sonkával töltött húst sültkrumplival evőeszköz nélkül benyomta. Pedig elég puccos hely volt és egy ilyen kaja 2250 körül kezdődött.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| gman | 
								|  | « Válasz #3549 Dátum: 15 aug 15, 11:55:21 » |  | 

Csak raimi szerint rohadj meg, de rá ne is figyelj, az etikett nem az erőssége szegénynek.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Capac 

MLG Noscope Master

| 
								|  | « Válasz #3550 Dátum: 15 aug 15, 11:56:34 » |  | 

Azazel te azon kivételek egyike vagy akik kivételek e szabály alól.Na ha ezt valaki elsőre megértette akkor jobb mint én.Gman ha én tényleg a te klónod vagyok akkor nem magam minősítem hanem téged.
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 11:58:55 írta CapacRaimi » |  Naplózva | 

| 
			| 

| Stance 

| 
								|  | « Válasz #3551 Dátum: 15 aug 15, 11:58:40 » |  | 

Én még el se olvastam, de már megértettem.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Capac 

MLG Noscope Master

| 
								|  | « Válasz #3552 Dátum: 15 aug 15, 12:02:27 » |  | 

Ja, annyi erővel a palacsintához, meg a zsíros kenyérhez is evőeszköz kéne. Nyomik. Felénk már gyerekkorában megtanítják az embert normálisan enni.
 Nálunk a szülőknek dönteniük kellett hogy etetnek vagy ruháznak minket   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Aes Sedai | 
								|  | « Válasz #3553 Dátum: 15 aug 15, 12:06:31 » |  | 

Tehát egy paraszt vagyok, és rohadjak meg csak azért, mert késsel és villával eszem a pizzát és a rántotthúst?
 Én is egy paraszt vagyok és rohadjak meg, szóval nyugi, nem vagy egyedül.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| gman | 
								|  | « Válasz #3554 Dátum: 15 aug 15, 12:09:04 » |  | 

A legdurvább az, amikor a combot eszik evőeszközzel. A comb hivatalos neve nyeles hús. Azért van nyele, hogy ott azt fogjuk.A kezünk azért van, hogy megragadjuk, a fogunk meg azért hogy széttépjük a zsákmányt. Ha e procedúra valamely pontja nehézkes, akkor kell az evőeszköz.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |