24 nov 26, 12:29:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: DanMachi  (Megtekintve 39466 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #75 Dátum: 15 jún 06, 20:12:30 »

10. rész

Az még oké, hogy Hermész (közismert volt az olümposziak között furfangjáról és ravaszságáról) a tilalom ellenére is be akar osonni a katakombákba, de hogy Hestia is? Ha innentől úgy alakulna, hogy a kami-k egymás után szegik meg a saját szabályaikat, akkor az nem hiszem, hogy nagyon faja lesz...
Bell most tényleg nagy hasznát vette az Argonautnak. De innentől mindenki ki van nullázva. Ebből már segítség nélkül nem igazán szabadulhatnak. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #76 Dátum: 15 jún 06, 22:05:44 »

10. rész
Elégedett vagyok a résszel. Végre úgy istenigazából is láthattuk a labirintus kegyetlen oldalát.

Hermész a trollcsászár is bemutatkozott, Asufival egyetemben. Utóbbi remélem meg fogja kapni a méltó bánásmódot az animátoroktól, Ryuval egyetemben, amikor harcra kerül majd a sor.

Hestia pedig Bestia.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #77 Dátum: 15 jún 11, 17:26:21 »

Hermész hatalmas tag! Nevet Bár az, hogy Hesztia és ő lemennek, az tényleg buta döntés. Ki tudja, mi lesz a büntetés, ha valaki rájön. Ryuut én már az anime eleje óta szeretném látni harcolni, és most végre ez is elérkezett.  bow Egyre jobb ez az anime ^^ Mostanában sok olyan anime van, amibe belekezdtem, de megbántam mert nagyon unalmas volt.. Hát ez az anime nem ilyen, inkább egyre csak jobb és jobb!!  Kúl
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #78 Dátum: 15 jún 11, 18:40:35 »

Nagy mell-loli Hesztia megmutatta, hogy azért ő is egy isten, vagy mi fene, mikor rávetült a napfény az ablakon keresztül. Térdre is borult egyből mindenki előtte Nevet

rRut én is nagyon várom már. Biztos nagyon menő lesz (már így is az) Tuti, hogy azért hagyta abba a kalandor létet, mert miatta halt meg egy társa vagy fel kellet áldoznia.  Talán kibővül vele Bell háreme.^^

A 8-ik percnél, mikor Bell használta a tűzcsapást az tiszta "You shall not pass!" feelingje volt. Kúl Még a hyd is megvolt hozzá.

tetszik, hogy Lili ennyivel tapasztaltabb a többieknél. Nélküle már akkor meghaltak volna, mikor a nyakukba adták a szörny vonatot. Kicsit belelapoztam a mangába és elég nagy különbség van a külsejében. A mangában magasabb és hosszú haja van és nem viseli a csuklyát, szóval dögösebb.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #79 Dátum: 15 jún 12, 20:57:58 »

Hát nem csoda, hogy Lili tapasztalt.. Nem Bell az első kalandor akit kísér. Ugye az is kiderült, hogy tudja, hogy lentebb milyen "biztonságos" szintek vannak, meg hogy hogyan lehet gyorsan oda jutni, szóval már párszor biztos járt sokkal lentebb is.
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #80 Dátum: 15 jún 12, 21:43:25 »

11.rész //

Tiona, Tione. srsly xD Meddig fog még Bell "háreme" bővülni?   ikszdé
Az a kard amit  Hesita adott Welfnek, vajon az lesz, amit egyszer már kérdeztem?^-^ (opening vége felé mutatják)

Jövőhéten pedig az utolsó rész...
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #81 Dátum: 15 jún 12, 22:22:59 »

11. rész

Jövő héten jön az utolsó rész? Chigau! Jövő héten pancsolás lesz, amit Bell és Hermész fog felügyelni, mint úszómesterek. A 13. rész lesz a befejező rész. Hümm-hümm

Maga a rész ismételten jó volt, leszámítva 2 bakit, figyelmetlenséget, átírást, vagy nem tudom, minek nevezzem:

- Tiona és Tione valóban faggatták Bellt a novelben a statisztikáiról(az a fránya S érték), de Tione tuti nem karolná át, nem mászna az aurájába, mert ő Finnbe, a Loki Família vezetőjébe szerelmes.

- Lili cicafülei. Bevallom, most tűnt csak fel a dolog, pedig pár része is folyamatosan megvoltak neki. Azokat a füleket mágiával tartja fenn, hiszen ő egy parum/prum és nem chientrope. Nem emlékszem, hogy ez meglett-e magyarázva az animében, de biztos vagyok benne, hogy feloldotta a mágiáját, amikor a labirintusba értek, mert csak feleslegesen fogyasztaná a mágikus erejét a fenntartásával, szóval végképp nem kellene meglennie a cicafüleinek, amikor ki van ütve. A részben viszont láttuk, hogy hiába van kiütve, a cicafülei megvannak, ami mind zeronál lehetetlen.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 12, 23:21:15 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #82 Dátum: 15 jún 13, 16:18:30 »

11. rész

Hát, én többre lettem volna kíváncsi Ryu képességeiből, de egyenlőre ez is valami. Csak én gondolom úgy, hogy Bell el fog menni Aizékkal a góliát ellen? Sajnálom, hogy nemsokára vége az első évadnak :/ Remélem nem kellesz sokat várni a másodikra. Bár már van jó pár anime amit kinéztem magamnak, azért meglesz a hiányérzet ha vége lesz :/ Nagyon jó anime és egyre csak fokozódik. Minden részben van valami amitől egyre jobb és jobb lesz.  Kúl
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #83 Dátum: 15 jún 19, 21:38:33 »

Húúú a vége nagyon ott van!

Vicces volt a story, tetszett nagyon. Meglepődtem Bell-en, éles váltás volt. Nem is néztem ki belőle, hogy tud ilyet is. Hestia már kezdett unalmas lenni, folytan ugyanaz a lemez, de most ő is villantott (és nem azokat). Jó rész volt, és nagyon várom a következőt.   
Naplózva
Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #84 Dátum: 15 jún 21, 15:22:13 »

12. rész

Hát ez a rész elképesztő volt!  ikszdé Végig röhögtem az egészet. Nevet Hermész-sama megint hozta a formáját.. az a tag elképesztő Nevet Mondjuk azon meglepődtem, hogy sokan nem nagyon zavartatták magukat, mikor Bell-kun berobbant a tó közepébe.. sőt inkább még örültek is neki, hogy ott van Nevet
Hát a rész vége meg.. Ha Hesztia nem engedi szabadjára az erejét, szerintem Bell akkor is megnyerte volna a párbajt. Nyelvesít De legalább láthattuk, hogy Hesztia sem csak a külsejével arat  Kúl Viszont, az a valami vajon miért jelent meg? Elképzelhető, hogy Hesztia miatt? Végül is abban a pillanatban, hogy az erejét szabadjára engedte, megszegte a szabályt, szóval lehet, hogy az a valami érte jött. Bár ezt a következő részben úgyis megtudjuk, szóval nem merülök túlságosan bele. >.<#
Naplózva

jakri jabod
Újonc
*

« Válasz #85 Dátum: 15 jún 21, 19:05:36 »

Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni, abban hogy a 3. ész elején van egy lassú szám amit valahol hallottam már de egyszerűen nem jövök rá hogy hol, és hiába keresem semmi.
Tehát ebben kérnék segítséget, esetleg valaki tudja mi a szám címe vagy esetleg link hogy megtaláljam.
Előre is köszönöm.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #86 Dátum: 15 jún 21, 19:39:52 »

Amennyire én tudom még nincs publikálva az OST. Várnod kell.
Naplózva

Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #87 Dátum: 15 jún 21, 22:19:11 »

Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni, abban hogy a 3. ész elején van egy lassú szám amit valahol hallottam már de egyszerűen nem jövök rá hogy hol, és hiába keresem semmi.
Tehát ebben kérnék segítséget, esetleg valaki tudja mi a szám címe vagy esetleg link hogy megtaláljam.
Előre is köszönöm.

Szia!

Gondolom van okostelefonod. Van egy Shazam nevű alkalmazás, amit ha letöltesz és bekapcsolod miközben megy a zene, megtalálja neked, hogy ki az előadó, és, hogy mi a szám címe. Szóval indítsd el azt a részt, és kapcsold be a programot amikor a zene elkezdődik.

Sok sikert! Remélem segítettem. Mosolyog
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #88 Dátum: 15 jún 26, 21:08:55 »

Istenkirály volt a rész! Nagy meglepetések nem értek, de végig nagyon élveztem. Azért a lányok is tudnak egyet s mást kacsint

Mit tudtok a folytatásról? Lesz valamikor? Ennek van mangája is? Érdemes olvasni?
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #89 Dátum: 15 jún 26, 21:21:38 »

Végig ment az évad?
Mert akkor egyben lerántom az egészet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins