24 nov 22, 11:14:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nanatsu no taizai/A hét halálos bűn (spoileres megbeszélés)  (Megtekintve 62958 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Ures1
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Inferno -Devil King-

« Válasz #105 Dátum: 15 feb 24, 17:14:21 »

A gólem csak 5500 over, hátnem 9000. Hogy mutaták az első oldalon Arthurt és Merlint.
Meliodas végre megkapta, eredeti Kardját.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 24, 20:06:59 írta Ures1 » Naplózva

zeropiece
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #106 Dátum: 15 feb 27, 17:39:51 »

Én személy szerint Escanort úgy képzeltem el mint ahogy a poszteren volt.  >.<#  A harcot a démon klán ellen így tudom el képzelni.Mindenki harcol és vesztésre áll és ekkor jön King és Ban epik belépője. Boxoló
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 27, 17:40:55 írta zeropiece » Naplózva

Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #107 Dátum: 15 márc 02, 19:26:15 »

Hát elégé izgi rész jön majd abban biztos vagyok Nevet! Amugy melyik nap szokott kijönni a manga?
Naplózva
zeropiece
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #108 Dátum: 15 márc 02, 19:28:16 »

ez már nagyon érdekes  bow http://readms.com/r/the_seven_deadly_sins/116/2706/1
Naplózva

Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #109 Dátum: 15 márc 03, 21:02:10 »

A manga hétfőnként jön ki a Fairy Tail-lel és minden egyéb más Weekly Shonen Magazine-ban lévő mangákkal egyetemben.
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #110 Dátum: 15 márc 03, 21:36:21 »

Így igaz, viszont a MangaStream fordításai újabban nagyon hányadékok, szóval célszerű a Red Hawk változatára várni, ami nem sokkal később, max 1-2 nap eltéréssel jön ki, de előfordult már az is, hogy ők adták ki elsőnek a heti fejezetet.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #111 Dátum: 15 márc 03, 21:47:52 »

http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/115/1/page/1

Na itt a vámípros story második része  Nevet hát Escanort valamiért nagyon bírom  Nevet!
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 03, 21:56:40 írta Mextil General » Naplózva
zeropiece
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #112 Dátum: 15 márc 04, 15:25:02 »

Ez nagyon nagy volt Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #113 Dátum: 15 márc 22, 23:39:23 »

118. fejezet: http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/118/

No végre mangát is beértem angolul. Nevet Hát mit ne mondjak érdekesen alakulnak a dolgok. Úgy fest ebben a mangában nem húzzák annyira sokáig a szerelmi szálakat, ez azért örvendetes. Ezek a Démon bácsik/nénik érdekesek lesznek. Kíváncsi vagyok vajon ki a frász Estarossa, mert úgy néz ki mint Meliodas a körözési képen. Lehet ő a démon fele. Nevet Gowther meg egy baba? WTF? Nem semmi jól lesokkolt. ikszdé

Kíváncsi vagyok milyen harc lesz a Hét Fő Bűn meg a 10 Parancsolat tagjai közt.
Vajon megmarad-e a bolygó meg miegymás. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 23, 01:22:13 írta Kuro25 » Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #114 Dátum: 15 márc 23, 19:29:16 »

Itt a legújabb fejezet http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/119/page/1 fogyasáttok csak egészséggel  Nevet!
Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #115 Dátum: 15 márc 23, 20:03:37 »

Ez nem semmi itt : az alaknak 26.000 power lv van. De a DBZ-ben ez csak mindig kevés lenne.
Meliodas teljes démon alakban mennyi lenne? Démon erejének nagy részét most talán láthatjuk, talán kicsit többet.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #116 Dátum: 15 márc 23, 21:11:25 »

No fene végre kaptunk egy kis magyarázatot mit is tud Meliodas fogpiszkálója. Nevet
Naná hogy arra jó hogy egyszerre többen másszanak rá szegény Elizabeth-re ikszdé
Ezek a power lvl-ek nagyon jók meg minden de senki ne vegye őket készpénznek, ahogy a DB-ben itt sincs semmi értelme. Ezt egyébként már többször el is mondták a mangában. Ez az igen érdekes csóka is hiába rendelkezik 26 ezres erővel, még akkor is ha szinte teljesen elvesztették az erejüket, akkor is csak egy nagy szám semmi több. Valószínűleg őt lenyomják majd közös erővel talán Elizabeth is alkot valamit elvégre ő tudja semlegesíteni a démon erőt ha igaz bár automatice még nem tudja használni az erejét. Mindenesetre ha Meliodas átvált démon módba nem hiszem hogy gyengébb lenne Galannál. Viszont valahogy el kell hogy páholják őket mert kell nekik is egy kis edzés mert az fix hogy ez az észlény démon nem a legerősebb. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 23, 21:13:13 írta Kuro25 » Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #117 Dátum: 15 márc 24, 18:13:06 »

Az nem kérdés, hogy elpáholják Galan-t, a kérdés az hogy hogyan. (No meg, hogy mi marad Camelotból   Pojén)
Most, hogy belegondolok Erzsike ereje tényleg a segítségükre lehet. Gondolkozik Pláne, hogy pont most panaszkodott arról, hogy teljesen felesleges volt.

Szerintem nem kellene a DBZ-hez viszonyítani a power leveleket, mert 100%, hogy nem ugyanazt a mértékegységet használják.
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #118 Dátum: 15 márc 24, 22:31:50 »

Nem a mértékegységre értettem hanem hogy totál felesleges, Merlin vagy ki már elmondta hogy ezek az erőszintek nem sokat számítanak pláne mert akik már magas szinten vannak korlátozni is tudják az erejüket, ez a BDZ-ben is így volt anno. Ezek csak ilyen témpontok de a végén úgyis a kitartóbb nyer akinek úgymond komolyabb a célja. Ezért nem hat meg kicsit sem hogy Galannak 26 ezres az ereje. Rá kell nézni, agyhalott félnótás. Nevet
Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #119 Dátum: 15 márc 25, 14:29:19 »

Először is: Igen, ez igaz. Teljesen egyet értek Mosolyog

Másodszor: Oké, lehet, hogy bele kellett volna írnom, hogy "Ures 1", mert neki szólt nem neked. Bocsi a félreértésért
Naplózva

- Ging Freecss
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins