24 nov 22, 11:59:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nanatsu no taizai/A hét halálos bűn (spoileres megbeszélés)  (Megtekintve 63004 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Jokerke
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 14 dec 24, 22:24:14 »

Ez a Gil-Griamor-Hauser nyomozócsoport ígéretesnek tűnik. Tetszik, hogy Suzuki-san nem hagyja a mellékszereplőket kispadon, hanem kiveszik a részüket a mókából. Akkor most Erzsikével mi van? Kispad, kiírás vagy megy Meli-ékkel?
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #76 Dátum: 15 jan 06, 13:54:38 »

http://www.mangareader.net/nanatsu-no-taizai/109

Azt a mindenit.. nagyon jó kis rész volt. Ki lehetett olyan ismerős Hendricksennek? Biztos vagyok benne, hogy az a kistörpe Meliodasnak valami rokana. Alig várom a következő részt.. bow bow bow bow
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #77 Dátum: 15 jan 08, 21:31:01 »

A RedHawk változata után már nyilatkozom.

Nem kell sokat ragozni, lehengerlő fejezet volt! bow

Nekem úgy tűnik, hogy Hendricksennek fogalma sincs arról, hogy mi történt/mi történik körülötte. Lehet, hogy az eddigi cselekedeteit végig a Fraudrin nevű démon irányította Dreyfus testéből? Elizabeth mondta is korábban, hogy Hendri mindenkinél kedvesebb volt, akiben mindenki megbízott. Lehet, hogy most visszatér a jó oldalra, amit én nem is bánnék.

Az Istennők Klánjának csapdája szerintem úgy lett kitalálva, hogy csak a démonokra sújtson le, de az emberekre ne. Fraudrinnak szüksége volt Hendricksenre, hogy elvigye a balhét, ezért megitatta a vérét vele, hogy felgyógyítsa, viszont ember mivolta miatt csak a démonformáját semmisítette meg a csapda. Igaz ennek ellentmond Fraudrin megjegyzése, hogy Hendri megsemmisült volna, ha az első, vérvörös démonformájában próbálkozott volna.

http://bato.to/read/_/296169/nanatsu-no-taizai_ch109_by_red-hawk-neo/12
A törpe valószínű, hogy Meliodas gonosz ikertestvére vagy hasonló, a jobb szélső viszont Meliodas körözési plakátjára hajaz, de erőteljesen. A "páncélos", aki középen van Golgiusra emlékeztet. A többi pedig egyedi.

http://bato.to/read/_/296169/nanatsu-no-taizai_ch109_by_red-hawk-neo/17
Valamiért egy Dragon Ball karakter jut szembe erről az oldalról. Hasonló rajzstílus?
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 08, 21:32:12 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #78 Dátum: 15 jan 12, 17:24:58 »

109-es mangastream után.

Ez a fejezet nagyon jó volt. Ahogy azt sejteni lehetett Diane emlékszik végre a múltra. Amúgy ez a ruha és a leengedett haj nagyon jól áll neki, iszonyú csinos így.
Bár a fejezet lényegében lánycsevej volt, ettől függetlenül sok tartalom volt benne és örülök hogy van végre egy shounen, ahol nem huzavonáznak ezzel a szeretem-nem szeretem dologgal, hanem a karakterek igenis rájönnek, hogy kit szeretnek (illetve, arra hogy szeretik) ^^

Ez a fanart pedig tök jó: http://img.mangastream.com/cdn/manga/99/2656/21.jpg
Naplózva

Bastian

« Válasz #79 Dátum: 15 jan 15, 22:16:56 »

Exki, adj hozzá 1-t --> 110. ^^

Örülök, hogy Diane emlékei visszatértek. Valóban jó dolog látni, hogy végre nem kerülgetik a forró kását a karakterek és kimondják a nyilvánvalót. Azt viszont muszáj leszögeznem, hogy Elizabeth érzései csak akkor fognak érdekelni, ha kiderül, hogy Liz reinkarnációja. Addig marad az unalmas főszereplő x főszereplő viszony az én szememben.

Tényleg király az a fanart. Kúl
----------

Múltkor kiakadtam a MangaStream-re a Hendrickson név miatt. Állítólag nem írtak baromságot, mert a 12. kötet belsejében le van írva latin betűkkel a név. A problémám csupán annyi, hogy az "e"-t a neve végén sem "o"-nak, sem pedig "á"-nak nem ejtik, amikor kimondják, így nem tudom mire vélni a dolgot. A másik pedig az, hogy hivatalos Nanatsu termékeken egyszer már le lett írva a neve, akárcsak Guilának, de ott "c"-nélkül, Hendriksen a neve. Én szeretnék a Hendriksennél maradni a továbbiakban is.

Még egy dolog. Kiderült, hogy a manga 4. kötetében változtatták firkára a Guila arcára került rajzot a Holtak Városánál, Meliodastól és nem az anime akart vicces lenni. Pedig a magazinban megjelent nekem jobban tetszett.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 15, 22:18:55 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Bastian

« Válasz #80 Dátum: 15 jan 24, 16:06:19 »

http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/111/page/2

Gyakorlatilag a Hét Főbűn/Hét Halálos Bűn tagjai számítanak a jófiúknak, míg a Tízparancsolat tagjai a rosszfiúk. Érdekes egy kontraszt. Mosolyog

Nem tetszik Gowther arckifejezése az utolsó oldalon. Remélem hamarosan megoldódik a körülötte lévő rejtély.
Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #81 Dátum: 15 jan 24, 21:17:19 »

Úgy tűnik Gowther egyre inkább átmegy rosszfiúba. De kár! Szomorú
(Ez most komoly? Tényleg nem ismeri fel a helyesírásjelző azt, hogy "rosszfiú"? Technikai KO)
Viszont egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy mi lehet Gowther titka. Gondolkozik
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Bastian

« Válasz #82 Dátum: 15 jan 24, 21:38:59 »

Szerintem csak addig lesz rosszfiú, amíg Merlin el nem készíti neki az új páncélját, vagy erőszakkal le nem dugják a gyógyszerét a torkán. A páncél szerintem azt a célt szolgálja, hogy ez a személyisége ne törjön elő, elfojtja azt. A kérdés tényleg csak annyi, hogy ez "minek" a személyisége? Incubus? Dullahan? Gólem, akit Merlin alkotott? Egyéb? Gondolkozik
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #83 Dátum: 15 jan 24, 22:10:23 »

Lényeges lenne ha megtudnánk miért lett ilyen, és miért kell neki az a szer, miért kell páncélban lennie.
Dullahanként is elmenne, Incubus illenne a bűnnéhez. Gólem vagy "Homunculus" is szoba jöhet.
Ez egy kicsi az Amerikai Fatherben lévő Steve barátjához hasonlít Barryhez.
Gowther múltja nem világos.
Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #84 Dátum: 15 jan 30, 15:58:28 »

Új fejezet: http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/112/page/1

Hogy mik nem vannak! Mosolyog
Naplózva

- Ging Freecss
Bastian

« Válasz #85 Dátum: 15 jan 30, 16:30:43 »

Állítom, hogy a nyitóoldal az egy Gray paródia akar lenni, ha már annyiszor emlegetik, hogy az FT-hez hasonlít a Nanatsu. Nevet

Szegény Hawk betépett és Merlin szerint az nem valami jó. Kíváncsi vagyok, hogy kihoz-e valami érdekeset ebből Suzuki-sensei. Mondjuk Hawknak megemelkedne az erőszintje ideiglenesen a gyógyszerektől, vagy hasonló.

Ejnye, Gowther! Hát mi ütött beléd?! Nem tudom eldönteni, hogy a páncél hiánya miatt teszi azt, amit tesz, vagy önként akarja a piszkos módszereivel megtapasztalni a szerelmet. Guila hamis emlékeiben befigyel a fiatal, animés Gowther álca, Alan. A Blackout viszont elég ütős kis technika! :O

A MangaStream szerint a "Herritt" az igazából "Harlot", de szerintem az se jó. Ezt megint csak akkor lehet igazából eldönteni, ha latin betűkkel le lesz írva. "Haaritto" kiejtve, a Red Hawk szerint az "Herritt", a MangaStream szerint "Harlot", a Crunchyroll szerint pedig "Herlit"/"Harlit".
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #86 Dátum: 15 jan 30, 17:03:05 »

Dian ezt a aljas módszert nem nézi szép szóval. Végre a csapatból két tag küzd meg egymással.
 Ütös harc ami nem csak Ban ellen van. Gowther lehet hogy nem a nagy mell méreteket szereti, Harciasakat jóban.
Páncél valami korlátozó volt számára, ezért tud kontrolálni magát és Dalere is rárakta de akkor darabokra tört.
Naplózva

Bastian

« Válasz #87 Dátum: 15 feb 08, 10:23:09 »

http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/113/page/2

Mit is mondtam múltkor Meliodas körözési plakátjáról? Mosolyog
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #88 Dátum: 15 feb 08, 12:56:17 »

Lefogadom Meliodas és a másik kettő hármas ikrek, az biztos.
Még se történt Gowther miatt nagy baj.
Naplózva

Bastian

« Válasz #89 Dátum: 15 feb 08, 20:28:34 »

Az mekkora szemétség lenne, ha kiderülne, hogy Gowther kitörölte a Kinges részt Diane emlékeiből. Látszólag Diane rendben van, de lehet, hogy direkt nem láttuk, ahogyan Gowther támadása betalált. King visszatér, de az egymásra találás elmarad...

Elolvastam a MangaStream változatát is. Még mindig a Red Hawk változatát részesítem előnyben, de jobban tetszik az ő Zeldoris elnevezésük a gonosz Meliodas törpére, mintha az "o"-t nem ejtve Zeldris lenne. Idővel majd elválik, melyik a helyes változat.

Estarossa pedig máris kapott egy nagysikerű becenevet: "Manlyodas" ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 08, 20:29:22 írta Bastian » Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins