Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #75 Dátum: 15 máj 24, 20:43:08 » |
|
A második évad mellett? Van valami infód, amiről én lemaradtam?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #76 Dátum: 15 máj 24, 21:15:25 » |
|
Elküldtem az élőszereplős movie trailer-t, nem jó a link amit küldtem? Elküldöm újra a biztonság kedvéért: https://www.youtube.com/watch?v=yWXJ-jqg3isItt az első trailer is: https://www.youtube.com/watch?v=YvU3ExhdB30 (ajánlom a 26. másodpercet ) Imdbn augusztus 1. a premier: http://www.imdb.com/title/tt2072230/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 24, 21:17:13 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Leito-kun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #77 Dátum: 15 máj 24, 21:19:02 » |
|
Csak nehogy az legyen belőle, mint az Aang legendájából, meg a Death note-ból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #78 Dátum: 15 máj 24, 21:22:52 » |
|
Ja, ettől én is tartok, de a trailer alapján, meg a szereposztást nézve reméljük jó lesz. Ha megnéztem, majd megmondom.
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #79 Dátum: 15 máj 26, 18:12:01 » |
|
Köszi a részeket, jó volt megnézni őket!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 26, 18:12:59 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #80 Dátum: 15 máj 26, 19:13:25 » |
|
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy én nem tudok semmi infot a második évadról, talán annyit, hogy talán jövőre jön. Ez elég nagy talán. Te tudsz valami konkrétat?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #81 Dátum: 15 máj 26, 23:17:13 » |
|
Az az igazság, egyfolytában olvasgatom a cikkeket, de folyton változik. Volt szó róla, hogy most augusztusra jön ki, de ez már nem aktuális. Aztán volt, hogy azt írták, mikor mangában a 2. széria is lemegy, akkor kezdik el a 2. évadot animéban, amin elvileg már dolgozniuk kellene. A legutóbbi cikk azt írta, hogy 2016 októberében jön ki (de valahol láttam hogy tavaszra ígérik) a 2. évad animéban, és lesz harmadik évadja is, amit akkor fognak elkezdeni, amikor a manga végetér. Elvileg 2016-ban a mangát is befejezi a mangaka, de a fentebb említettek alapján semmi sem biztos. Viszont ha jól tudom, van egy másik fórum is itt attack on titan néven, ahol biztos említettek valamit, még én sem látogattam meg azt a fórum oldalt, lehet azóta a többiek tudnak valami biztosat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 26, 23:21:34 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #82 Dátum: 15 jún 22, 18:57:04 » |
|
Sziasztok tudnátok segíteni, hogy ti hol olvassátok Magyarul,mert csak Angolul talaltam és nem túljó a nyelv tudásom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leito-kun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #83 Dátum: 15 jún 22, 18:59:15 » |
|
A Birth of Levi-t és a Before the Fall-t megtalálod nálunk is. A fő mangát viszont nem tudom. Egy kis google segíthet, ide viszont tilos más csapatok munkáját linkelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 15 jún 22, 19:21:20 » |
|
Köszi a választ,akkor marad a Google.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #85 Dátum: 15 jún 26, 09:54:33 » |
|
Na az 1.évad felénél járok és brutálisan rohadt jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 26, 10:01:51 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #86 Dátum: 15 jún 26, 17:00:29 » |
|
És még csak jobb lesz a vége felé
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #87 Dátum: 15 jún 26, 17:07:54 » |
|
A feliratért meg külön grat
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #88 Dátum: 15 jún 28, 08:56:10 » |
|
Na az 1.évad felénél járok és brutálisan rohadt jó Ez nosztalgikus hangulatot ébreszt bennem. Én háromszor kezdtem el, és mindig csak az openingig jutottam, mert utána rájöttem, hogy nincs hozzá hangulatom, viszont a zenéjéért megérte. (off: milyen meglepő, hogy még az is a csengőhangom ) Aztán egyszer csak bekattantam, és elkezdtem. Másfél nap alatt lenyomtam az ovakkal együtt. És egészségesnek vallom magam. Sokan írják, hogy a manga nem olyan jó, de szerintem te is folytatni fogod a mangával, ha megnézted az összes részt. Nekem a kedvenc részem, mikor Eren....... Tudom, ez már lerágott csont, de mindenhova berakom, mert király! : http://images-cdn.9gag.com/photo/aozQK3X_700b.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 08:57:47 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #89 Dátum: 15 jún 28, 09:14:55 » |
|
Ráér az még Úgyis van egy raklapnyi anime amit meg akarok nézni+sorozatok is szóval majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|