Bastian
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 15 jan 21, 18:18:34 » |
|
Úgy van, ahogy Tapi mondja! Az oldal tetején már említettem az ősi módszert.  Nem tilos hozzászólni a részhez a magyar felirat kijövetele előtt, csak jelezni kell, hogy melyik részről beszéltek, nehogy az érzékenyek, vagy a figyelmetlenek elátkozzanak, hogy minden figyelmeztetés nélkül spoilert írtál. A történetbe való piszkálódás és módosítás / kihagyás nem azért van főleg, mert ha érdekel az eredeti történet, akkor olvasd a mangát? Amellett, hogy furcsa élvezetet találnak benne és gyorsan akarnak pénzt keresni, részben nem a mangára hívják fel a figyelmet?
Ezzel az a baj, hogy aki abszolút csak az animét követi, annak fogalma sincs, hogy történtek módosítások a mangához képest. Legfeljebb, ha rászánja magát, hogy megveszi a mangát, meglepődik majd, hogy "Jé, ez nem is így történt az animében!". A népszerűség kérdése pedig az első pár hétben eldől már. Lement a Nanatsu első része, a top 10 legnézettebb animében benne volt a héten és a mangájából is több példány fogyott, mint a Shingeki no Kyojin mangájából az első rész sugárzása után. Mire oda jutunk, hogy sokat kell módosítaniuk, addigra bőven kialakult egy szép rajongótábor. A módosítások pedig annak tudhatóak be, hogy 100 fejezetet akarnak beleerőszakolni 24 epizódba. A tisztánlátás kedvéért, a 14. részben az 54. fejezet lett utoljára feldolgozva, módosításokkal. Fel nem tudom fogni, hogy az A-1 miért játssza állandóan ezt az idióta, rohanós játékát. 
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
ylight67
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 15 jan 21, 20:04:09 » |
|
Már nem azért, de szerintem teljesen feltűnő, hogy nem úgy halad, "ahogy kéne", pedig nem vagyok sem szakértő, sem valami okos ember. Persze nem gondoltam, hogy részenként ilyen sokat feldolgoznak, de az igen, hogy mennyire van elsietve nagyjából. Tudom, hogy nem fogja megváltani a világot, hogy ezen rágódok, csak szeretném kibeszélni. Mindenesetre köszönöm a gyors és hozzáértő válaszokat! Ha nem hozzáértő, akkor is köszönöm! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 15 jan 25, 14:51:17 » |
|
15. részMeliodas rejtélyes formájánál már megjegyeztem, hogy nem értem miért kellett a koromfekete helyett lilás árnyalatot használni a színezésére, erre ugyanezt elsütötték a Hellblaze technikánál. Még jó, hogy hangosan ki is mondják, hogy fekete lángok, erre kapunk egy lilás valamit. Mondjuk az A-1-nek alapvetően nem mennek a fekete természeti elemek, legalábbis a Fairy Tail S1-ben rendszerint undorítóan néztek ki és közük nem volt a feketéhez.  Gowther háttérsztorija majdhogynem nem is létezik. A gyors tempó brutálisan kivégezte. Nyugodjék békében!
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 15 jan 27, 12:28:15 » |
|
Most egy nagyon hülye kérdést fogok feltenni, szóval előre is bocsánat!  Akkor most Gowther fiú vagy lány? Mert azzal a zöld hajjal teljesen fiús, viszont most hogy a haja visszaváltozott, kicsit lányosabb de még mindig nem elég meggyőző, pláne ha meghallom a hangját, szóval én most nem tudom mit gondoljak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 15:26:58 írta Sekai »
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 15 jan 27, 16:56:22 » |
|
Hivatalosan férfi, de az is igaz, hogy senki nem akarta lehúzni még a nadrágját, hogy megbizonyosodjon róla. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 15 jan 27, 18:16:35 » |
|
Bastian, biztos vagy te ebben?
(Ha érted hogy értem)
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 15 jan 27, 18:44:42 » |
|
Értem a célzást, Jokerke.  Akkor mondjuk úgy, hogy hivatalosan férfi, amíg nem történik ezt megcáfolandó kijelentés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 15 jan 27, 20:44:51 » |
|
Kicsit olyan ézrés, mint a Narutoban volt Hakunál  Ott is én teljesen biztos voltam benne hogy lány, aztán kiderült, hogy fiú. xD
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
ylight67
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 15 jan 27, 22:41:12 » |
|
Lilás árnyalatú Hellblaze? Az én monitoromon tisztán lila volt.  Lehet, hogy volt ott fekete is, de annyira lila volt, hogy számomra fel sem tűnt. Ráadásul elég ronda lett.. Ha olyan lett volna, mint a pecsétnél, még azt mondanám, hogy elviselhető. A mangát mennyire követed Bastian? Ott is így néz ki Gowther? Mármint páncél nélkül. Még egy kérdés, de lehet, hogy hülyeség: Meliodas visszafogja magát az ellenségeivel szemben? Képes kettévágni egy hegyet egy faággal a kezében, de a legtöbb ellenség megállítja, mintha sokkal gyengébb lenne náluk.. Nem mondom, hogy mindenkit egy ütéssel le kéne nyomni, de eddig puszta kézzel elég gyengének tűnik Bannal együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 15 jan 27, 23:47:22 » |
|
Naprakész vagyok a mangával. Igen, így néz ki Gowther a páncélja nélkül. Van egy kis trap beütése, de Suzuki-sensei így álmodta meg a Bujaság Bűnét, szóval ezt kell szeretni.  Előfordulhat, hogy Meliodas visszafogja magát, ugyanis nem nagyon szokott arra menni, hogy kinyírja az ellenfeleit, de ez nem minősíti le az ellenségek erejét. Puszta kézzel azért alaposan szétverte Ruin-t, aki annyira büszke volt a testére, plusz Ban is kapott egy szép sorozást. Meliodas és Ban is távol állnak a gyengétől a puszta kezes harcban. Talán amiatt tűnhetnek csalódást keltőnek, hogy sok a mágiahasználó, így nem igazán tudnak érvényesülni csak a kezükkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ylight67
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 15 jan 28, 08:24:27 » |
|
A magyarázatoddal van értelme ezeknek. Ismét köszönöm a gyors választ! ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 15 jan 28, 12:41:38 » |
|
A visszaemlékezésből is kiderült, hogy visszafogja magát, mert ő nem akar senkit megölni. A kardot éppen ezért nem fogadta el akkor Liztől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ylight67
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 15 jan 28, 21:24:09 » |
|
Hát igen, de már többször érezte azt, hogy a barátai nagy veszélyben vannak.. életveszélyben.. ilyenkor átértékelődik, nem? Leginkább ezért vetettem fel a kérdést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 15 jan 30, 13:54:42 » |
|
Hát igen, de már többször érezte azt, hogy a barátai nagy veszélyben vannak.. életveszélyben.. ilyenkor átértékelődik, nem? Leginkább ezért vetettem fel a kérdést.
Lehet, hogy most hülyeség lesz amit mondok, de szerintem eddig igazából senki sem vette komolyan a harcokat. Pláne Ban  Lehet, hogy őt is sokszor kiütik, de szerintem neki teljesen mindegy. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 15 jan 30, 21:44:47 » |
|
Szerintem az elég nagy szégyen, hogy valakit eszméletlenre ütnek ki. Mert hogy a fejét beleverik a földbe, az oké, előfordul, hogy játszik az ellenségével. De hogy ne is tudjon magáról...
És igen, a múltkori dobását elnézve tény, lehet még Ban elleni küzdelemben is visszafogta magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|