Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 15 jan 11, 22:42:19 » |
|
Bastian: an angol feliratot honnan szoktad leszedni? nyaa.se-n viszonylag lassan rakják fel, már kijött a 13. rész és még nem láttam angol feliratos verziót.
Van tipped, hogy honnan lehet leszedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 15 jan 11, 23:44:52 » |
|
Egy ősi módszert használok: a manga szövegével nézem a RAW változatot. Ritka az említésre méltó eltérés a szövegben. ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Mafu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Unknown
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 15 jan 12, 17:23:29 » |
|
Bastian: an angol feliratot honnan szoktad leszedni? nyaa.se-n viszonylag lassan rakják fel, már kijött a 13. rész és még nem láttam angol feliratos verziót.
Van tipped, hogy honnan lehet leszedni?
Erre nincs praktika, egyszerűen, amit nem visz a HorribleSubs is, az késik. Kb. szerda felé nézz feliratot. Nekünk az még plusz öröm, ha égetve is vannak a feliratok, azt mindig szeretjük :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 15 jan 12, 18:30:00 » |
|
Bastian, a zöld hajú fickó még mindig lehet a jó öreg nyilas/szemüveges barátunk. Csak emlékezz vissza "milyen" volt amikor először láttuk a mangában (oké, tudom, hogy nem ugyanolyan, de akkor is  )
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 15 jan 12, 20:46:22 » |
|
Engem csak az érdekel, hogy a zöld haj miként fog eltűnni, ha ő lesz az. Parókát viselt, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 15 jan 12, 21:13:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 12, 21:14:33 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 15 jan 12, 21:45:37 » |
|
Ez megmagyarázhatja a dolgot. Mondjuk annak idején én azt hittem, hogy csak az esőtől lelapult a haja és kedvére felborzolhatja bármikor. A színeket azt nem látjuk ugyebár. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 12, 21:46:39 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 15 jan 13, 21:25:52 » |
|
Hétfőre már volt angol felirat. Mafu: kifejtenéd nekem kérlek, hogy miért is jó az égetett felirat? Manapság a fájlba bele lehet csatolni a feliratot, amit ki is kapcsolhatsz, ha pedig külön van akkor te magad is bele tudsz írni, át tudsz írni 1-2 mondatot ami nem hagy nyugodni. De égetett felirat?  én egyetlen érvet sem látok mellette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 15 jan 13, 21:30:24 » |
|
Neeee már..tényleg zöld haja lesz? 
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 15 jan 13, 21:40:40 » |
|
Az új endingben nem olyan neki, viszont ha ez a fickó akar "ő" lenni, akkor olyan volt neki valamiért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 13, 21:41:19 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 15 jan 18, 12:11:59 » |
|
14. részJobban kijöttek a készítők a páncélos dologból, mint vártam. Azt viszont nem értem, hogy alapból miért döntöttek amellett, hogy kihagyják a kölyköket és "Armando"-t és helyette filler jeleneteket raknak be a páncéllal és a zöld hajú fickóval, aki "Armando" helyett "Alan" néven fut. Na, ez a felesleges belenyúlás! A saját dolgukat nehezítették meg azzal, hogy már a Byzel ívnél töltelék történéseket kellett beletenniük ahelyett, hogy gondtalanul maradtak volna az eredeti tartalomnál. -.- Guila háttérsztorija is adaptálva lett a 37,5. fejezetből, valamint a Dawn Roar-t sem hagyták ki, aminek külön örültem. Hatalmas telitalálat nálam, hogy Threader megkapta Miki Shinichiro hangját. Jokerke, gyakorlatilag úgy történt a dolog, ahogy azt vártad. Az esőben hirtelen megváltozott "Alan" hajszerkezete, a színével együtt. ^^ Szóval, mégsem hagyják ki a "Páncélos Óriás" történetszálat, de valamiért mégis késztetést éreztek egy 10 fejezettel későbbi jelenet előbbre hozatalára az ezelőtti részben. Kiszámíthatatlan a gondolkodásmódja az alkotóknak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 18, 12:13:33 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
ylight67
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 15 jan 20, 01:55:00 » |
|
Mindenféle ítélkezés nélkül érdekelne, hogy miért nem jut fel a Naruto-kun oldalára egy-egy adott rész, csak hosszú késéssel? Csak kíváncsi vagyok. Úgyis végig nézem még egyszer, de addig az indavideo.hu-n vagyok muszáj követni az eseményeket a türelmetlenségemből adódóan. :S
A történetbe való piszkálódás és módosítás / kihagyás nem azért van főleg, mert ha érdekel az eredeti történet, akkor olvasd a mangát? Amellett, hogy furcsa élvezetet találnak benne és gyorsan akarnak pénzt keresni, részben nem a mangára hívják fel a figyelmet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 15 jan 20, 15:52:50 » |
|
Bastian! Hogy van az, hogy mire itt a naruto-kun oldalon kijön egy rész, te már a következő részt elemzed?  Valahol angolul egy résszel előttetek járnak és úgy? Ha igen, akkor leírnád nekem melyik ez az oldal?
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 15 jan 20, 17:23:57 » |
|
Ez úgy lehetséges, hogy Bastian a vasárnap délután érkező RAW verziót nézi meg, nem az angol feliratosat. Jómagam, aki angolról fordítja magyarra és közben formázza is a feliratot, kénytelen vagyok megvárni a kedd-szerda magasságában megjelenő normális angol feliratot ( Chyuu verzió ).
OFF: Ekkor kezdődik a 2-3 órás meló a résszel, amelyet olyan dolgok szakítanak meg, mint a magánélet, a munka, a betegség, vagy egyéb, előre nem látható rendkívüli dolgok. Sajnos már nem abból áll az ember élete 25 évesen, hogy 2kor hazamegy az iskolából, anya-apa bevásárolt, megfőzött és mosott rám, majd egész hajnali 1-2ig fent lehet lenni, mert csak 8-ra kell suliba menni. OFF vége ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|