Bastian
|
|
« Válasz #75 Dátum: 14 okt 26, 18:58:22 » |
|
Kiváló korrekció Chakra-dono. Van önként jelentkező, aki megírja a BANdalizmus himnuszát?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #76 Dátum: 14 okt 28, 14:48:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 14 okt 29, 14:49:53 » |
|
Helló Mindenkinek! Ez az első hozzászólásom itt a fórumon. ...... És... hát... nem akarok rabszolga hajcsárnak tűnni... de... nem lehetne az hogy heti 5 fejezetet fordítanátok. Szia, és üdv itt. ... Nem igazán akarok beleszólni vagy ilyesmi, de tulajdonképpen lehetséges lenne a dolog, ha több fordító lenne a csapatban, vagy ilyesmi. (bár én nem tudom, hogy itt hogyan is mennek a dolgok) Ha perfect angolos lennék, talán még jelentkeznék is
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 14 okt 29, 15:03:56 » |
|
Szerinem a legtöbb fordító tulajdon gyermekének tekinti a mangát, amit visz, szóval, ha csak a manga nem ilyen 2-300 fejezet hosszú szeretjük egyedül fordítgatni. Ezzel elkerülve az olyasmit is, hogy 5 ember 1 dolgot 5 különféleképpen fordít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #79 Dátum: 14 okt 29, 15:49:34 » |
|
Ez az egyik dolog. A legtöbb esetben bizony a beszerkesztés sokkal problémásabb. Heti 5 fejezetnél letisztítani, majd beszerkeszteni kb. 90 oldalt az rendkívül megterhelő lenne.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 14 okt 29, 16:41:16 » |
|
Én örülök hogy egyáltalán neki kezdtetek ennek s megismertettétek velünk. Nagyon megtetszett ez a manga éppen ezért az egyik felem örül hogy ilyen tempóban haladtok, mert a gyors ledarálás után naaagy ürességet szoktam érezni. Éppen ezért jó az a tudat hogy bőven van lefordítani és kitenni való fejezet, persze akkor, ha nem szakítjátok meg ezt a projektet. Habár nem tagadom az is nagyon tetszene ha 5 részt adnátok ki hetente , de így is jó hogy van magyarul, ami miatt picit jobban esik olvasni mint angolul.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #81 Dátum: 14 okt 29, 22:35:17 » |
|
Ha jól emlékszem akkor talán hetente 2 fejezetet kapunk, ami szerintem nagyon jó. (főleg hogy a fordítok más sorozatokon is dolgoznak munka/suli/magán élet mellett. ) Azért tűnik kevésnek a heti adag mert van az anime is, az meg 2-3 fejezetet feldolgoz egy rész alatt. Én már azért is nagyon hálás vagyok hogy az anime miatt nem kukázzák a manga fordítását Bár soha nem fordítottam semmit de szerintem a legtöbb meló a szerkesztéssel van. (hmmm "régi" szép emlékek a heti 5 UQ holder fejezetről) Ha van egy kis szerencsénk akkor amint befejeződött a naruto, akkor talán több idő jut más projektekre, és kocsmázás helyett kapunk pár plusz fejezetet :D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #82 Dátum: 14 okt 30, 18:48:12 » |
|
Szerintem amint a Naruto befejeződik, belekezdenek valami újba ahelyett.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #83 Dátum: 14 nov 12, 22:43:51 » |
|
Hi, megkérdezhetem hogy kb mikorra várható az új fejezet? Nem siettetni akarok, csak kicsit félek hogy talán kaszáltátok a mangát az anime miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 14 nov 13, 00:26:00 » |
|
Ez szinte ki van zárva. Pont hogy ha valaki animét akar vinni, akkor általában jön a kérdés, hogy "Akkor a mangát nem kéne fordítanunk"?
Ráadásul Chakra viszi a mangát és amennyire tudom ez elég régi vágya volt, szóval ettől nem kell tartani. Valószínűleg csak Mr. Élet és Dr. Munkaidő akadályozza a munkát némileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #85 Dátum: 14 nov 13, 10:07:46 » |
|
Exkirionnál a pont. A szabadidő olyan, mint a mesében: "hol volt, hol nem volt". ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #86 Dátum: 14 nov 17, 22:57:34 » |
|
És ezzel semmi gond nincs! Semmit nem kell elsietni, ami késik nem múlik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hogyan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 14 nov 21, 18:35:45 » |
|
Sziasztok Nem tudom hogy angolul nincs több fejezet vagy csak magyarul nem jelenik meg? Ha van valahol angolul belinkelné valaki? Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hunragin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 14 dec 28, 13:01:07 » |
|
http://mangachrome.co/nanatsu-no-taizai/9/9/ aki akarja itt angolul megtalálja Viszont örülnék ha folytatnátok mert kb 108 része már kint van és nagyon szeretném tudni h mi történik tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 15 márc 22, 22:58:26 » |
|
No végre mangát is beértem angolul. Hát mit ne mondjak érdekesen alakulnak a dolgok. Úgy fest ebben a mangában nem húzzák annyira sokáig a szerelmi szálakat, ez azért örvendetes. Más is követi angolul a mangát amúgy? Követjük, követjük, de mivel nem szeretnénk spoilerezni, vagy elsötétítve írni, így megkíméljük azokat, akik az eddig magyarra lefordított fejezeteket akarják kitárgyalni, ezért IDE írunk. ^^ Szerk: Többi a spoilerbe akkor, nem is vettem észre hogy van külön másik topicja is. Mondjuk nem is kerestem mert egyből a hírből mentettem le a könyvjelzőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 22, 23:41:09 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|