Chakra
|
|
« Dátum: 14 szep 29, 19:36:17 » |
|
Nanatsu no Taizai manga
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1 Dátum: 14 szep 29, 20:52:19 » |
|
Pont, amikor dupla fejezettel jön a manga, tálaljátok az első fejezetet magyarul. Mi ez karácsony?! Legyen áldott a nevetek! Másodszori olvasásra is remek volt az első fejezet. Izgalmas kalandjaink sorozata a kezdetét vette. Sajnos nyelvtan náci leszek, így jelzem, hogy a 36. oldalon lévő alsó bubiba "eredet" van az "eredt" helyett. Végezetül, még egyszer köszönet a fejezetért. Királyak vagytok!
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #2 Dátum: 14 szep 29, 22:04:24 » |
|
Huh, új projekt csak így a semmiből? Szeretem az ilyen meglepetéseket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 14 szep 30, 17:22:00 » |
|
Jó választás de lenne egy kérdésem. Ehhez van egy Oneshot fejezet is, miért nem azzal kezdtétek? Vagy az nincs tervben? Bár nem igazán lenne értelme azt kihagyni. Plusz van egy 2014-ben indult spinoff széria is hozzá.
Egyébként köszi, tényleg pöpec manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szini
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 14 okt 01, 11:55:52 » |
|
Arigatou! Ez nagyon az én világon igazi fantasy, Brittania, na meg Tolkien beütés. Az animejét is vártam már, de ezt olvasva még inkább várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 14 okt 01, 12:28:09 » |
|
Eddig nem ismertem ezt a mangát, de nagyon érdekesnek tűnik. Várom a folytatást! Tetszik az alapfelállás is, hogy a "rosszfiúk" lesznek a középpontban, és a "jófiúk" pedig a sz@rkeverők. Meliodason meglepődtem. Olyan kis ártatlan képe van, erre meg kiderül, hogy nagyon durván tápos....meg perverz
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 14 okt 01, 17:33:26 » |
|
Engem kezdetben a Rave Master mangához való hasonlósága fogott meg. És a kicsit "régiesnek" ható rajzolás, ami amúgy remekül illik hozzá. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 01, 18:46:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
KIRA16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 14 okt 01, 18:07:36 » |
|
Köszi! Már vártam, hogy valaki elkezdje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8 Dátum: 14 okt 01, 18:46:34 » |
|
... Sajnos nyelvtan náci leszek, így jelzem, hogy a 36. oldalon lévő alsó bubiba "eredet" van az "eredt" helyett. ...
Javítva. ... Ehhez van egy Oneshot fejezet is, miért nem azzal kezdtétek? Vagy az nincs tervben? Bár nem igazán lenne értelme azt kihagyni. ...
Ami késik, nem múlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kolakola
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 14 okt 02, 22:05:25 » |
|
Az első 2 fejezet alapján nagyon király!:D Kíváncsian várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10 Dátum: 14 okt 03, 16:26:33 » |
|
én javasoltam amikor a Fairy Tail-el közös crossover-e volt. akkor fogott meg benne valami. Köszönöm hogy elindítottátok...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #11 Dátum: 14 okt 03, 18:53:26 » |
|
Fairy tailel volt cross overe? azt hittem hogy ez valami "no name" manga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12 Dátum: 14 okt 04, 23:15:14 » |
|
Most olvastam el egyben a két fejezetet, és egyenlőre nagyon tetszik! De nem értem miért kell ez a perverzitás némelyik mangába Na midegy. Már mikor megjelent Elizabeth, tudtam, hogy Meliodas nem csak egy átlagos fogadótulaj Mindenesetre várom a következő fejezetet!! És még egyszer nagyon köszönöm, hogy elhoztátok nekünk ezt a jó kis mangát!
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 14 okt 05, 14:38:51 » |
|
Jó kis választás volt ez a manga szerintem. Olvasom angolul is,de azért magyarul mégis jobb olvasni. Meliodas nekem a kedvencem,amilyen ártatlan kis képe van pont annyira perverz is. Na de köszönöm,hogy elhoztátok ezt a mangát is nekünk,várom a kövi fejezeteket.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Mia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 14 okt 08, 19:52:08 » |
|
Hello! Nagyon jónak néz ki. Ez még csak a 3.-ik és zajlanak az események folyamatosan. Azt hittem ebben a részben kiderül miért lett gyerek Meliodas és miért nem tudja mi van a többiekkel,de erre úgy néz ki várni kell még. Ami nem baj,mert nagyon várom a folytatást. Már most kiderült,hogy mégis élnek. Ez az infó vajon mennyire pörgeti fel az eseményeket, amik eddig sem voltak unalmasak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|