25 márc 15, 22:49:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90912 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #165 Dátum: 08 jan 25, 21:51:22 »

Tökjó, nálam kiderült h egyik osztálytársam már látta Narutot százötvenvalahanyadik részig, term. japánul... meg néha belenéz Animaxba is Mosolyog Lassan egyre több lesz az animefan osztályomban még a végénXD
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #166 Dátum: 08 jan 26, 15:22:08 »

erről jut eszembe, el is felejtettem, hogy az én egyik oszttársamról is kiderült, hogy nézi a narutot, és még a mangát is olvassa :o
Naplózva
Gaarathebest
Vendég
« Válasz #167 Dátum: 08 jan 26, 16:06:50 »

Hát az anime, manga mániám anyámat nem érdekli, a tesómat se, bár ő egyszer bejött a szobámba, és egyből rákezdte: Már megimt ezt a Kínai Sz--r- t bámulod :-\????? Meg mondta már azt is hogy ÁÁÁÁ csak 16 lesz a gyerek azt ilyen meséket néz.... én meg mondom neki ANIME :-\, de mondjuk őő meg Sailor Moon fan volt.... hát a haverok tudják hogy szeretem a Narutot, de nem nagyon szokott szóba jönni, csak egy osztálytársammal szoktam beszélgetni a narutoról, de ő se vágja nagyon a téémát, mert ő németül nézi a német rtl-en. De viszont egy barátom szerettette meg velem az animét, ő vele kifejezetten erről szoktunk beszélni.
Naplózva
Gaarathebest
Vendég
« Válasz #168 Dátum: 08 jan 27, 15:24:42 »

Hát nekem, mint sokaknak is, a Pokemn volt az első élmény... PIKÁCSÚ TÉGED VÁLASZTALAK!!!!! mindig azt lehetett hallani a suliban ikszdé
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #169 Dátum: 08 jan 27, 16:27:59 »

Nekem még aszem a Jungle Taitei (Kimba a fehér oroszlán), Csizmás Kandúr, EzüstNyíl, Óz a Nagy Varázsló,     Repülő ház, Voltron, Transformers. Aszem ezek azok amiket még anno nagyon régen láttam, De az anime fogalmát csak azóta ismerem, mióta elkezdtem nézni a Naruto-t és feliratokat kerestem hozzá, majd rábukkantam az AA-ra.
Naplózva

Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #170 Dátum: 08 jan 27, 19:45:03 »

Kimba a fehér oroszlán és Ezüstnyíl volt^^ aztán meg Sailor Moon... és mindig olyat játszottunk elsőben xD
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #171 Dátum: 08 jan 27, 19:48:54 »

Nekem az első a Dragon Ball volt utána asszem a Sailor Moon,utána Pokemon,Digimon és ilyen.
De a fogalmat és a tudatot,hogy animét nézek csak akkor ismertem fel,mikor a narutot néztem.
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #172 Dátum: 08 jan 28, 01:47:02 »

Nem tudom ide írtam-e már. Nekem az első animeélményem az Ezüst Nyíl. Ennél tapasztaltam először, hogy vmiben más, mint a többi tévében adott anime. Azt is tudtam, hogy japán rajzfilm, de hogy ez egy külön médium, az csak a Dragon Ball indulásakor tudatosult bennem, és onnantól a magyar, illetve német tévékből próbáltam csillapítani az anime iránti éhségemet (ikszdé). Aztán Yu-Gi-Oh!-nak, InuYashának és társainak köszönhetően volt egy rövid "anime-undor" időszakom, de szerencsére hamar visszataláltam a műnemhez.  Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #173 Dátum: 08 jan 29, 15:02:57 »

Tök jó, bnőmim körében egyre jobban terjed az anime/manga láz. ^^ Osz társam is elkéri bnőmtől/tőlem a mangáinkat, meg a bnőm névnapjára saját készítésű animés cuccokat adunk. Nevet Meg másik bnőm azzal dicsekszik, hogy neki is lesz mangája, mert nekünk már van. Nevet Meg bnőm most naon rákattant a Princess Ai-ra. Meg a Makrancos hercegnőre is. Mosolyog Ha meglesz a 3. része megkapja névnapjára, és majd külcsönadja. ^^ Így egymásnak kölcsönadjuk a mangáinkat, meg mindenfélét. Nevet Én tökre örülök neki, hogy sikerült elterjesztenem az anime/manga mániámat pár emberkére. =D
Naplózva
kippalyi
Vendég
« Válasz #174 Dátum: 08 jan 31, 14:21:33 »

hát éngem tesóm tart csak bolondnak x) de az nem érdekel Nevet mert jóóó!!!
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #175 Dátum: 08 jan 31, 20:14:18 »

Anyámék néha Maszasinak hívnak (Volt egy ilyen nagy japán harcos) Nevet
Nagymamám: Mi ez a mese?
Húgom: Te hülye vagy... már megint ez a Nárútó... meddig fogod még ezt csinálni?
Haverok: Szerinted mi lesz a kövi mangába? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 20:16:42 írta -=Cart'necker=- » Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #176 Dátum: 08 feb 01, 13:07:21 »

hat igen a szuloknek nem tetszik hogy sokat ulok a gep elott de legalabb nem a tevet nezem es a tesom is anime fan ugyhogy ez nem egy problema Mosolyog
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #177 Dátum: 08 feb 01, 13:11:11 »

Az elso nalam is a dragon ball meg a pokemon volt nagyon sokaig voltam yugioh manias es most a narutoval is igy vagyok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 08:29:09 írta h_Tunde » Naplózva
Tien
Gennin
*

« Válasz #178 Dátum: 08 feb 03, 16:35:52 »

Nekem Db, Sailor Moon ja és a Pokemon ha az animenek számit!!!
Naplózva
Eclair88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #179 Dátum: 08 feb 03, 18:07:16 »

Nálam már kezdik elfogadni a dolgot de régebben állandóan azzal zaklattak hogy mikor fogsz már erről leszokni!
Unokatsómnak néha szoktam mutatni animéket de ő megragadt a Dragonball-nál és neki minden anime az Dragonball.
A haverokkal nincs probléma nem túlzottan szeretik az animéket de meghallgatják a történetet Mosolyog De velük nem is szoktam erről beszélni. Van pár haverom aki viszont imádják őket Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins