25 márc 15, 21:28:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90887 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
itachiuchiha
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #150 Dátum: 08 jan 19, 20:15:10 »

Én is így állok.
Egyfojtában nézem a narutot. Nyelvesít Hümm-hümm
Naplózva

Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #151 Dátum: 08 jan 19, 20:47:43 »

Júj, bnőm itt volt nállam, és ott bújtuk az animés újságjaimat, meg azzal hülyültünk, h mien hülyén ejtjük ki az neveket. xD Száászke. XP De naon elvoltunk! Meg az Anime Start-ban van ien nyelvtörő, és azzal hülyültünk. Nevet Meg eladtam neki a plusz Mondo-mat me kiderült, h nem kellet volna megvennem, mert még tartott a rendelésem...  :-X De tökre örülök, hogy egyre több emberrel tudom megosztani ezeket az anime-s dolgokat, tök jó érzés beszélni róluk. Mosolyog Má másik bnőmmel eggyütt keresgéljük az animes újságokat, meg bemegyünk mangákat nézni a könyvesboltba, meg minden. =) Szüleim csak r*hastul sokallják a pénzt, amit elköltök ezekre, és nem tudják elképzelni, h mire jó, meg mit szeretek annyira benne. xD
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #152 Dátum: 08 jan 19, 20:50:52 »

Mintha csak magamat hallanám, úgy az uccsó mondatbanXD Mindig kérdezősködnek h ez meg ez mennyibe kerül, én meg mindig letagadok az árukbólXD Én annak örülök h 2-3 osztálytársam animés, persze ezek a legjobb bnőim osztályban^^ Ma is tökjó volt Arvaellel, Csillussal meg Gabor-samával, szal azért van "néhány" animés ismerősöm Nevet
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #153 Dátum: 08 jan 19, 21:17:22 »

2 általánosbeli barátnőmmel gyakran talizok, kettőjük közül csak az egyik animés, szegény mindig kiakadm, amikor elterelődik a téma az animékre, mivel ő meg kifejezetten utálja az animéket :-X igazából sztem nem az animéket utálja csak a mi rajongásunkat :-X nekem csak 6 animés ismerősöm van a "közelben" (régi vagy "új" oszttársak, sulitársak +1 nővér ^^)
Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #154 Dátum: 08 jan 20, 22:32:18 »

Háát igen tényleg ha én is visszagondolok... Az első anime amit láttam az nem is a Dragon Ball volt... Nem tudom tudjátok-e vagy emlékeztek rá, van egy ilyen röplabdás csaj, Mila a neve és a sorozat neve is ez volt  Nevet vagy a Candy volt az első... Nem is tudom már, elég régen volt, annyira emlékszem hogy anyummal siettünk haza az oviból, hogy megnézzük közösen  Nevet Nevet Aztán jött a Dragon Ball, ami máig a kedvenc meséim közé tartozik, aztán ha jól emlékszem, volt egy focis mese, a Gólkirály, valami Hikaru volt a főszereplő... Na az is jó volt! Aztán a Pokémon, majd a Digimon, ezután a Beyblade, végül a Yugioh Mosolyog e 4 anime közül talán a Pokémont szerettem a legjobban...  Videokazetták, kártyák, tazok... minden amit el lehet képzelni... Aztán a Cartoon-on adták azt a Duel Masters-t, azt eleinte néztem, de nem hagyott bennem mély nyomot...
Most pedig Naruto-függő vagyok  Mosolyog Nevet Nevet röviden ennyi  Nyelvesít
Naplózva
R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #155 Dátum: 08 jan 20, 22:43:28 »

Nekem is a Dragon Ball volt elsö animém..asszem rtl-n adták,kb. 6 éves lehettem de mély nyomot hagyott bennem xD Nevet
És ezután jött a Pokémon,aztán suliban állandoan tazókat gyüjtöttünk :-X Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #156 Dátum: 08 jan 22, 00:08:43 »

Húh, nagyobbik tesóm tök rendes, segít nekem, h találjak japán tanárt, h tanuljak japánul ^^
Meg kiderült h lovas bnőm is szereti az anime-ket.  Nevet
Meg másik bnőmmel, aki ittaludt nállam me hörit párroztattunk azon röhögtünk, h hogy lehet kiejteni a japán neveket. xDD Szászek meg sáska. XP Aztán nyomicu meg b*zerhicu... ^^"  de naon elvoltunk, meg az AS-ben van ien nyelvtörő, és azzal is hülyültünk. ikszdé
Meg másik bnőm azzal jön MSN-en, h képzeld elkezdtem nézni a Narutot. XP Aztán belinkeltem neki a Bleachet is. , és azonta h naon király. Nevet
Banyek, tesóm írja MSN-en h ki szeretne menni Japánba dolgozni... ^^" Meg monnya h ő is megtanulna akkor japánul meg minden. Tök jó lenne, ha összejönne neki, és meglátogathatnám. =D
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 00:15:54 írta Handy » Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #157 Dátum: 08 jan 22, 15:29:08 »

nekem haverjaim nem is tudják, hogy animét nézek Nevet:D mondjuk elmondhatnám, mert van olyan haverom aki még mindig nézi a dzsetiksz-et ... Nevet, anyámat meg rohadtul nem érdekli őt csak az zavarja, hogy gépezek a tanulás, helyett az mindegy mit csinálok rajta... volt osztályomba volt animés haverom. Fatert meg nem érdekli, gondolom azt gondolja, hogy Háá, hadd nézze kinem szarik rá... ikszdé
hugomat még nem sikerült rászoktatni, bár ő nemnagyon élvezi az ieneket, például egyszer bezártam a szobába (kösz a tanácsot), de nem bírta végig nézni Naruto és "Szászke"Nevet harcát aztmondta unalmas, hát bazz nem hiszem, hogy egy családba tartoznánk :DDDD
Naplózva
narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #158 Dátum: 08 jan 23, 00:25:14 »

Nekem meg anyám meglátta kérdi:mi ez? mondom erre anime mondja az én erre.RAJZFILM azt is kérdi mien rajzfilm monom ninjás és megkérdi amien okos (látszik hogy apámra ütöttem)hogy mien ninjákról mondom levéről és kérdi mi van még azokon kivü fa meg iesmi erre fogtam magam feljöttem és a gépen inen szedegedtem inkább a mangakat  Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #159 Dátum: 08 jan 23, 21:40:47 »

Bnőmmel kedvenc elfoglaltságunk h órán manga szemeket rajzolunk, és azon vitatkozunk, h most merre néz. xDD
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #160 Dátum: 08 jan 23, 21:42:49 »

Ez jó Handy ilyet mi is szoktunk, bár mi csak simán rajzolgatunk!  Nevet
Naplózva

Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #161 Dátum: 08 jan 23, 21:54:30 »

Jó neketek....
Ugye a barátaim haverjaim elvileg mind kiröhögnek meg piszkálnak az animék miatt... :'( ;D
bár 2 közülük azért megnézte a csajkommandót..meg asszem pár FMP! részt is láttak de attól ők is b*sztatnak... :'(
de nem baj Nevetén animés vagyok(húgom is) bnőm. is animés és neki sok animés bnője van.... Nevet
szal ha a környezetemben a fiúk nem is animéznek...de sok jó csaj körülöttem igen... úgyhogy amikor animedélutánt tartok akkor ált. 10 fő "sexy no jutsu" ül körülöttem Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít :-\ úh elvagyok mint a befőtt a baka haverjaim meg... Nevet
szal van ellenzék...de én többet térítettem mint amennyien piszkálnak érte Nyelvesít Nyelvesít Nevet
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #162 Dátum: 08 jan 24, 19:55:22 »

Áhh dejó neked... Velem csak pár haver megértő, ha az animéről van szó (ők is animések :-X) a csajok egyáltalán nem mutatnak érdeklődést iránta és a szüleim is folyton b*sztatnak miatta... De nem baj ha szeretem, hát szeretem Mosolyog
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #163 Dátum: 08 jan 25, 21:22:46 »

Most miért? SDzinte az összes velünbk egykoru srác, mikor kicsi volt nézte a Dragon Ballt is nem? Nekem az volt az első animém, meg a Salior Moon. Ezeket még az osztálytársaim is ismerik. Páran megnézték, a hellsinget, másik narutós (egy ideje próbálom felvonszolni, a fórumra, de nem megy ikszdé). Egy másik meg Dragon ballos, de őt mszoktatom a narutóhoz. ikszdé.
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 08 jan 25, 21:44:52 »

Engem a szüleim már nem idegelnek e miatt (miután látták a rajzaimat, valamint megmutattam 1-2 részt Nevet).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins