25 márc 15, 23:49:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90922 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
mimmma
Vendég
« Válasz #135 Dátum: 07 dec 09, 16:09:07 »

engemse érdekel mit gondolnak Nyelvesít ahogy a mondás tartja "ízlések és pofonok"
szerncsére azért az osztályomban vannak akik szeretik a narutot Nevet bár a többség szerint ez 1 nagy sz***
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #136 Dátum: 07 dec 09, 20:26:48 »

Az én hugicám azóta nem mondja rám azt hogy animeb***i vagyuk mióta rájött hogy a "barátai" is szeretik. Azóta fantasztikus dolog az egész.
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #137 Dátum: 07 dec 09, 20:56:09 »

Legelső animem amit megnéztem az a Candy volt. Emlékszem még nagyon pici voltam amikor ment a tvben, de az egész család szerette. Minden délután én, bátyám és anya ott ültünk a tv előtt és néztük az animet.  Igaz, mamár alig emlékszem a történetére, mégis büszke vagyok rá és ha egyszer újra adnák, akkor biztosan megnézném.  Utána nekem is a DragonBall jött, lány létemre kifejezetten nagy rajongója voltam. (mondjuk közrejátszott az is, hogy "szerelmes" voltam Vegetaba   Nyelvesít :-X) A Dragonball után v. előtt (már nem tudom pontosan) nekem is megvolt a Sailormoon, de nagy hatást nem gyakorolt rám. Aztán jött a Pokemon  >Nevet Azt is imádtam. Emlékszem kiskoromban mennyi Pokemonos tazó gyűjteményem volt. Húúúú rengeteg. két nagyobb zacskó volt vele tele, csak aztán azt sajnos elajándékoztuk.  :'( Meg volt nagyon sok DB-s kártyám és figurám is, amiket még bátyám szedett össze...de azok is erre a sorsra jutottak.  :'( Így akkor annyira nem bántam, mert nem érdekelt a dolog, rajongani rajongtam értük, de nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget. Csak szórakozásból gyűjtöttem. Így utólag visszagondolva, hiba volt őket másnak adni...igazi ereklye lenne.  Hosszú idő után a Naruto az ami ismét beindította az anime rajongásomat.  8) A lista folyamatosan bővül.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 11, 21:29:17 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
nikifan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #138 Dátum: 07 dec 10, 14:25:47 »

a szüleimet nagyon idegesíti de akkor sem hagyom abba az animét meg a mangát
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #139 Dátum: 07 dec 12, 21:22:30 »

Nekem egyik barátnőm akivel furulyázni szoktam megkérdezte tőlem a Mondo-s kitűzöm alapján, hogy én szeretem-e ezeket az anime-ket, és mondom h igen, aztán elmagyaráztam neki, hogy ezek japán rajfzfilmek, amik nagyon jók. Nevet Tk büszke vok magamra, ha vki ez után érdeklődik. =) Bár azt nem szeretem ha oszttársaim ien "ez h*lye" szemekkel néznek rám az animes füzimet meglátják, bár bnőm is ragasztott a fizika füzijére egy inus képek. ikszdé
Meg furulyás próbára elvittem a Mondo-t, és mikor én próbáltam elkezdték olvasgatni az újságot a lányok.  Nevet
Naplózva
periklesz
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #140 Dátum: 07 dec 17, 21:14:23 »

nekem a szüleim: nem igazán zavarja őket
            a bátyám : engem is ő fertőzöt meg  Nevet

az uncsi tesóim között a legfiatalabatt nem érdekli. a középső egy igazi fanná vált ( általam >Nevet) a legidősebb meg időpocsékolásnak tartja
Naplózva

,,Ne azt kérdezd, hogyan élhetsz a Császárért .Sokkal inkább azt hogyan halhatsz meg érte"

Slaydo Hadúr a halálos ágyán
Jaaku
Gennin
*

« Válasz #141 Dátum: 07 dec 17, 21:22:39 »

a legidősebb meg időpocsékolásnak tartja
És mennyire igaza van.  Mosolyog

Nekem a szüleim már beletörődtek, öcsém nem tudta kikerülni, a régi osztálytársaim megszokták, az újjak pedig szokják. Mert hát nehéz megérteni hogy csak mert lolik vannak a telefonom még nem biztos hogy perverz vagyok.
Naplózva

BLS
Sili-san
Vendég
« Válasz #142 Dátum: 08 jan 03, 20:10:33 »

Velem a nővérem pasija szerettette meg az animéket és valamennyire a bátyám is rászokott.De a családban én vagyok a legnagyobb fan ;D
Az a baj, hogy az osztályban csak egy ember szereti az animéket és őt is én szoktattam rá...de sokszor még vele se találom meg a közös hangot Szomorú
Más ilyen haverom meg nem nagyon van....
Naplózva
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #143 Dátum: 08 jan 08, 20:29:51 »

A szüleim teljesen ki voltak tőle akadva... nem értik, hogy mit szerethetek rajtuk, minek van annyi kép a telómon, minek töltöm a sorozatokat, de újabban már nem szólnak meg érte, vmilyen szinten elfogadták, hogy ez a hobbim.
A tesóm sokáig leh*lyézett, de aztán megnézte a Jetixen a Narutot, és annak a rabjává vált. Igaz, az EREDETI, JAPÁN verziókat nem hajlandó megnézni MAGYAR FELIRATTAL sem... szívesen elfogadok tippeket, hogyam neveljem meg.... bár újabban érdeklődik Bleach után, és a Fushigi Yuugi-ból látott 3 rész után követelte, hogy töltsem le^.^ Szóval ő nevelődik, a szüleim elfogadták, az osztálytársaimnak meg nem újdonság, főleg, hogy többen is rajongunk értük, és rendszeresen kézről kézre járnak a MONDO és AnimeStarz részek ^.^
Úgyhogy mondjuk azt, hogy elégedett vagyok a környezetem reakciójával.
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Roli-senpai
Vendég
« Válasz #144 Dátum: 08 jan 08, 20:35:20 »

Nekem könnyű dolgom van a szüleimmel,azthiszik, hogy még mindig a Dragon Ball-t nézem... xD Megkérdezik mitcsinálsz: Dragon Ballt nézek ennyi. Nevet
A haverok meg legtöbb ő is néz anime-t :)szóval nincs semmi ellenszevens reakció vagymi... Mosolyog

Hát mond azt a tesódnak, hogy gyere mutatok valami érdekeset, bezárod a szobába és végig kell néznie a Naruto-t eredeti japán nyelven...és biztos beleszeret Nevet^^
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 08, 21:23:53 írta Roli-senpai » Naplózva
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #145 Dátum: 08 jan 08, 20:43:06 »

Hát mond azt a tesódnak, hogy gyere mutatok valami érdekeset, bezárod a szobába és végig kell néznie a Naruto-t eredeti japán nyelven...és biztos beleszeret Nevet^^

Először a székhez kell kötöznöm, s be kell ragasztani a száját, különben ordítani fog. xD :5let:
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #146 Dátum: 08 jan 19, 08:36:03 »

Ééééééén úgy vagyok vele, mint gondolom páran ti is a szüleitek terén : Látják h nézem a Narutot vagy a Dragon Ball-t, egyből : Nem hiszem el, 16 éves vagy és ilyne sz*rságokat nézel... És akkor mondják h milyen jó filmek vannak a HBO-n és hogy azt nézzem -.- De én csak röhögök rajtuk  Hümm-hümm :-\ Egy öcsém van, ő meg mindig olyan függő, mint amilyen én vagyok: Dragon Ball idején Dragon Ball, Yugioh-Yugioh, Naruto-Naruto, sorolhatnám... DE ez így van az öcsikkel  :-X
Pár haveromat már rászoktattam az animékre, nem is bánom, cask azt, hogy mindig elkunyerálják az évadokat meg a részeket DVD-n aztán alig hozzák vissza  Nevet Nevet Én viszont büszke vagyok magamra hogy ilyeneket nézek  Nevet Nyelvesít
Naplózva
kingucy
Vendég
« Válasz #147 Dátum: 08 jan 19, 11:33:52 »

Nálunk a család nem is tudom jól megfogalmazni, minek is hiszi az animéket, annó amikor minden tv-büntit megszegtem a DragonBallért (még plusz órákról is képes voltam késni miatta Nevet) anyám elkezdte az összes animét "songoku"-nak hívni, és ez a mai napig sem változott  Nevet Örök harc, de már megszoktuk Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 11:36:05 írta kingucy » Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #148 Dátum: 08 jan 19, 12:18:26 »

Ez jó : "songokunak hívja"  Nevet Nevet
Az én apum meg mindig mondja h Na hazamész fogadjunk megint Cunamit nézel (Naruto és cunami közt nem tom mi az összefüggés, talán mind2 japán szó)
Anyum meg azt mondja h Nabuko-.-
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #149 Dátum: 08 jan 19, 13:23:49 »

Anyuméknak teljesen mind1, csak néha haggyam békén őket ezzel. Meg néha, ha eggyüt érünk haza anyuval, este felé,  együtt megnézzük, a Dzsetikszen a Narutót.
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 20:47:06 írta Haku » Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins