25 márc 16, 09:57:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 91029 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 07 dec 09, 10:42:04 »

Az én ismerőseim jó mrésze hülyénelk és gyerekesnek tart mert "meséket" nézek. Mondjuk ők már nagykislányok mert a suliba is részegen másznak be is kirohannak hányni nyelvtanóráról. Na de mindegy.
Egyik haverom véleménye, fontos hogy fiú.
- A Micimackó sokkal jobb mert abból lehet tanulni - mondta Balázs
- Mégis mit? Ha elveszted a farkad tudd hogy hol keresd. - válaszoltam. Jelzem amilyen néha nála arra hogy megtalálja igen kevés esély van. Na mindegy. Egyébként a gyerek egész ősziszünetben Ezüstnyilat nézett ami szintén Anime. De visszatérva a témára. Jómagam és legjobb barátaim lettünk az osztály hülyéi mert szeretjuk az animéket, de nem tudják felfogni hogy ez egy művészet ami sokkal régebbi mint a Disney.
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #121 Dátum: 07 dec 09, 10:48:23 »

hát a vaterom is nézi az animéket , meg egyszer kétszer a nővérem is a többiek meg vagy nem tudják vagy stb.
engem nem nagyon érdekel hogy ki mit gondol.

:gamabunta:
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 11:01:26 írta nonomage » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #122 Dátum: 07 dec 09, 10:55:31 »

Ezzel a "nem érdekel ki mit gondollal" én is egyet értek, csak akkor vagyok dühös amikor a képembe vágják hogy egy hülye gyerek barom vagyok.
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #123 Dátum: 07 dec 09, 11:00:09 »

gyerek? az edzőtermünkben is mondták már páran hogy nézik és azok nem gyerekek.

:gamabunta:
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #124 Dátum: 07 dec 09, 11:08:24 »

De mint írtam nálunk csak nagyok vannak akik nem héznek ilyeneket csak hírdaót (mondjuk azt én is nézem) meg horrorfilmet hiszen ezekben csak annyi van hogy egy halom idétlen szereplő verekszik és ez csak gyereknek való. Egyszer jó lenne ha belepillantanának amondjuk az Elfen Liedba. Akkor mondják hogy gyereknek való.
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #125 Dátum: 07 dec 09, 11:13:19 »

ezt nem értem hogy érted azt hogy nagyok
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #126 Dátum: 07 dec 09, 11:15:13 »

nagyok, idősek, akiknek már csak a valóság számít és hülyének tartják azokat akik szeretnek néha kiszabadulni ebből. Egyélbként velem egykorúak. (Hitted volna?kacsint)
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #127 Dátum: 07 dec 09, 11:17:56 »

miért 16 az nem valami öreg amint az előbb is mondtam én ismerek olyan 20on pár éves embereket is akik még mindig néznek animét vagy most kezdik nézni.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #128 Dátum: 07 dec 09, 11:19:43 »

Én is! CSak az o.társaim véleménye ez. De animeconon láttam olyan 40 éves nőt aki úgy sorolta az animéket hogy mi csak áltunk és majdnem kiesett a kezünkből a csomag.
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #129 Dátum: 07 dec 09, 11:21:22 »

amint már mondtam vaterom is nézi aki már a 40 nél tart.na de nem írok többet ide mert a végén még felszólítanak.
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #130 Dátum: 07 dec 09, 11:33:57 »

Egyik barátnőm szintén anime és manga mániás, így megérti a dolgot. Igaz, ő nem az osztálytársam.  Osztályon belül ezt én nem nagyon említgetem, mivel úgyis tudom, hogy ott emiatt csak leszólnának.  :'( Egyik barátnőmnek próbáltam beajánlani egy anime dvd-t, de elég durván visszautasított, így tovább nem is erőlködtem inkább senkinél. :-X Szomorú
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #131 Dátum: 07 dec 09, 11:37:44 »

Én legjobb barátnőmmel megnézettem egy Naruto részt rá egy honnappal mind a 220 meg volt neki. uncsim dettó.
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #132 Dátum: 07 dec 09, 11:46:08 »

Jól tetted. Én 220 részes animeval biztos nem fogok bepróbálkozni a legjobb barátnőmnél.  :-X Annó én a Death Notet próbáltam volna rátukmálni, rendesen rávolt rakva dvd-re, neki csak néznie kellett volna. Ráadásul nem is olyan hosszú. (37 rész).  De nem kellett neki.  :-X Hát..végülis ő baja. De majd még talán bepróbálkozom nála.  >Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #133 Dátum: 07 dec 09, 12:02:11 »

Akkor csak nekem nincsenek problémáim?
Az osztálytársainkkal elvagyunk (én meg 1 másik animés). Kölcsönös piszkálódás animék és pl. Batman filmek között, és mégis mindenki elvan és boldog Nevet. Még a Death Note is oda lett adva egyiküknek.
Engem csak tesóm tud felbosszantani, de akkor eléggé, de csak ritkán történik meg.
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #134 Dátum: 07 dec 09, 15:49:36 »

Engem, mindenki buzinak néz, a Haku mániám miatt ikszdé.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins