25 júl 01, 12:52:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 108604 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #525 Dátum: 10 okt 19, 17:47:12 »

Én sokáig titkoltam, probáltam beilleszkedni, úgy tenni, mintha olyan lennék mint a többeiek. Titokban keresgéltem ilyesmit a neten, ha valaki bejött, gyorsan kinyomtam a monitort.
Vettem pár magazint is, főleg, animestarsokat, amit az ágyam alatt rejtegettem, de féltem, hogy megtalálják... szereztem pár playboyt, és kicseréltem a borítókat, hogy ha valaki megtalálja, ne jöjjön rá, hogy ilyen vagyok...

..később megismerkedtem hasonlókkal, de egy ideig még nekik sem vallottam be, hogy közéjük tartozom, de valahogy tudták.. nagyon barátian fogadtak, sőt, mélyrehatóan bevezettek ezekbe a dolgokba...
..lassan egyre több helyütt vállaltam fel másságomat, egyre több embernek vallottam be, végül eljutottam odáig, hogy kb. köztudott volt rólam a nyílvánosság elött, és furán is néztek rám mondjuk a fiúk az osztályban.. de egyre kevésbé zavart, és kiderült, hogy van köztük, aki egy kcisit, titokban igazából érdeklődik errefelé Nevet

Végül eljutottam odáig, hogy bevalljam a családnak, a szüleim először nehezen fogadták, anyám elfogadóbb volt, hamar megbékélt.. de.. hát, na igen, ő viszont még msot sem néz rám ugyanolyan szemmel szerintem, de úgy tesz többnyire, mintha nem tudna semmit. A húgom úgy tűnt, már tudta... A nagyszüleimnek még egyáltalán nem beszéltem róla, nem hiszem, hogy megértenék, vagy meg tudnák emészteni.
Most már mindenesetre büszkén felvállalom ezt a másságom, és... sajnálom, ezt hozza ki belőlem ez a topic ikszdé
Az vesse rám az első követ, aki szerint nem jogos Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 19, 17:49:20 írta STM » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #526 Dátum: 10 okt 19, 21:50:07 »

Szerintem túlreagálod STM Nevet
Én szerencsére értelmes társaságba/közösségbe vagyok. Ha pokémont nézne valaki, akkor se vetné meg senki, vagy nézne rá rossz szemmel. Na jó, van 1-2 olyan emberke, de azok olyan primitívek is... Egy gátlástalan állat vagyok, aki mindenkivel spanol, "fél suli ismeri" emberke. De a kezdetektől fogva nem tagadtam, ha valaki kérdezte a hobbijaim soroltam az anime bámulást is, általában több tanítási órát is manga rajzolással töltök el, amiket büszkén mutogatok is Nevet
Oszt akkor mivan? Valahogy nem tud érdekelni e szemszögből másnak a véleménye. Nekem meg van a saját igazságom, nem fogok senkinek se magyarázkodni. Én se vetem meg azért, mert ő most bagózik, vagy minden héten hulla részegre issza magát, vagy mik a szokásai; hobbijai...
Vannak hozzám hasonló emberkék is a baráti köreimben, kajak nem nézem ki belőlük (mint alapból ők se belőlem), de pont ők is néznek animét. Többen vagyunk anime-fanok, mint hinnétek! Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #527 Dátum: 10 okt 19, 22:21:45 »

Többen vagyunk anime-fanok, mint hinnétek! Nevet

OH ez ijesztő mondat, gyűlünk-gyűlünk és a végén miénk az egész világ.

Áhh én jót nevettem ezen STM Nevet
De azért durva, hogy sokan így mindent rejtegetnek és csak sunyiban néznek animét nehogy kitutodjon ez a dolog. Pedig most már annyira elterjedt a világon szerte hogy mindenki ismeri, mindenki tudja miaz és olyan sokan oda vannak az animékért hogy nem is ciki, de ha nem lennének ennyien akkor sem az. Nem értem miért érzi bárki is hogy az anime-manga iránti szeretet az ciki lenne. O.o Számomra ez fura. Igaz a környezetemben a testvéreimen kívűl nem ismertem sokáig olyan embert aki szereti az animéket. De nem titkoltam hogy szeretem őket, mert az összes tesóm szereti és együtt néztük, sőt az anyukám meg az apukám is oda van egy-két animéért és velünk nézték pl. a Cowboy bebop-ot meg a Ghost in the shellt Nevet (régi szép idők).
Naplózva

Invalid
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #528 Dátum: 10 okt 20, 09:00:17 »

hááátt... xD szüleim nem tudják,ha bejönnek a szobámba egyből jútúbra vagy fészbúkra nyomok ikszdé
osztálytársak szintén próbálnak lebeszélni róla de kötöttem haverommal egy fogadást (aki nagy ANTI-ANIME/MANGA)hogy ha szar lesz a töri dogája megnéz egy narutot és elolvas egy manga részt xD  remélem meg tudom szerettetni vele
nagyjából ennyi  smirksweat
Naplózva

Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..."
Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #529 Dátum: 10 okt 20, 17:44:39 »

Stance, most mondd hogy túlreagálom Nevet Húen visszaadtam a topic stílusát Nevet
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #530 Dátum: 10 okt 20, 20:17:32 »

JÉZUSOM Emberek mi van itt ?
úgy beszéltek erről mintha ez betegség lenne ... vagy mintha mi mások lennénk  csak azért mert japán dolgokat olvasunk nézünk  Pszichológushoz nem akartok menni h kigyógyitsanak ebből ?
Ez olyan dolog amit titkolni kell ... ?????
Nem értem úgy beszéltek róla mintha ez valami olyan lenne amiért elvisznek és megkínoznak érte
ÉN mindenkinek mondom sőt még dicsekszem is vele h olvasom nézem sőőt mindenkinek akivel régen találkoztam vagy nem ismer annyira h IGEN  én még Cosplay-ezek is meg versenyeken indulok és ebben a szüleim segítenek a legtöbbet nagymamám is kérdezősködik h h haladok a cuccal és mien volt meg gratuláltak h nyertem versenyen
  sokan meg csak azért kezdenek velem beszélgetni mert hallották h én cosplay-ezek pedig az illetők nem néznek animét meg semmi közük japánhoz MERT érdekli őket mert új dolog és érdekes
Azért mert mangát olvasok Ciki lennék ?????
már az sem gááz ha valaki az utca közepén elszív egy füves cigit  már az is tök természetes dolog Nevet
Csak ennyit akartam nem akarok senkit megbántani csak én EZT tartom cikinek h ezt így "TITKOLNI" kell nektek

Naplózva

Stance
*

« Válasz #531 Dátum: 10 okt 20, 21:26:37 »

Nem értem miért érzi bárki is hogy az anime-manga iránti szeretet az ciki lenne. O.o Számomra ez fura.

Hogy miért? Pedig nagyon egyszerű: a magyar média picit hibásan állította be az agyakba az anime fogalmát; jelentőségét. Ráadásul hazánkban koránt sem annyira elterjed dolog ez, így nem tudják értékelni. Az anime "haterek" már a szó hallatán is idegrángási görcsöket és tüdőembóliát kapnak (ikszdé), pedig esélyt sem adnak maguknak, hogy egyáltalán felfogjanak belőle egy szemernyit.
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #532 Dátum: 10 okt 21, 14:43:13 »

Death Dave,igazat adok neked.Miért is tekinti mindenki elmebajosságnak az animézést?Apa is el akart vinni egy párszor a pszichomókushoz,de azért remélem erre nem lesz szükség. Nevet
 És különben is, gyakorlatilag egy olyan közösségi oldal sincs,ahol ne lenne  animés.(legalábbis ahol én jártam )attól még,hogy az én sulimban nem valami népszerű (ellentétben a bagózással,pia stb...)máshol viszont mindenki erről beszél.
Felmegyek a DA-ra és ott is egyből a kezdőlapon legalább 5 anime/manga témájú alkotást látok. :jaja
  (....Offgyanús...)
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #533 Dátum: 10 okt 21, 18:34:38 »

Miért kell rejtegetni azt, hogy valaki animét néz? Nem értem. De azt főleg nem, hogy miért ciki  ?  Figyelmeztetés
Mondjuk haverok suliban tőlem is kérdezgetik, hogy mikor szokok le róla, mondtam, hogy hamarabb lesz vége Földnek  Nevet.
Még az is egy fura dolog, hogy engem próbálnak cikizni, de közben ők ha meghallanak valami vonattal kapcsolatos dolgot, vagy a Thomas nevet (mondjuk töriből) egyből idézgetnek a Thomas, a gőzmozdonyból (Minimaxon megy). Ilyen stílusú meséket a 3 éves unokatesóm néz. Ezek meg 17 évesek. na szerintem ez a ciki  Pontosan.
Nem kell rejtegetni a hobbitokat, vállaljátok fel bátran.
Legalábbis én így gondolom
Naplózva

....................................................................................................................
Stance
*

« Válasz #534 Dátum: 10 okt 21, 18:40:23 »

Miért is tekinti mindenki elmebajosságnak az animézést?

Miért kell rejtegetni azt, hogy valaki animét néz? Nem értem. De azt főleg nem, hogy miért ciki  ?  Figyelmeztetés

Hogy miért? Pedig nagyon egyszerű: a magyar média picit hibásan állította be az agyakba az anime fogalmát; jelentőségét. Ráadásul hazánkban koránt sem annyira elterjed dolog ez, így nem tudják értékelni. Az anime "haterek" már a szó hallatán is idegrángási görcsöket és tüdőembóliát kapnak (ikszdé), pedig esélyt sem adnak maguknak, hogy egyáltalán felfogjanak belőle egy szemernyit.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #535 Dátum: 10 okt 21, 18:54:38 »

Jó igaza van, de akkor meg ki kell állni az anime mellett, és elmagyarázni, hogy nem csak a Pokemon és Yugioh létezik....
Ha meg nem is tudják miről van szó, akkor meg ne fikázzák!
Naplózva

....................................................................................................................
Szhabii-san
Akadémiai tanuló
*

Az isteneket túlszárnyaló harcos

« Válasz #536 Dátum: 10 okt 21, 19:39:54 »

Ez szerintem hülyeség.
Ugyan olyan érdeklődési kör mint másnál például a kocsik vagy a motorok.
Na jó azért kicsit más Nevet
De értitek mire gondolok.
Szerintem ne szégyelje senki, és ahogy előttem mondták el kell magyarázni hogy miért jó Nevet
Naplózva

Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #537 Dátum: 10 okt 21, 19:45:04 »

ÉPP ez az   a Média leragadt a Pokémon-on nekik már csak az létezik azon túl nem látnak mert mindenki csak azt ismeri  azokról az animékről már nem tudnak aminek mondanivalója is van és normális története igényes kivitelezéssel
és  a Pokémon alapján ítélnek meg minket is  és én pont ezért mondom mindenkinek h NEM van normális igényes anime is  ( Ma pl  le is szóltak h én tuti nem lehetek jóó fej mert h mangás vagyok meg animés  és felvilágosították az illetőt h épp olyan normális vagyok mint bárki más  BOCCS "normális" az átlagnál bolondabb vagyok de nem vagyok nyomorék )
Naplózva

Szhabii-san
Akadémiai tanuló
*

Az isteneket túlszárnyaló harcos

« Válasz #538 Dátum: 10 okt 22, 08:06:49 »

Na igen ez sajnos igaz.
Az tény hogy engem is leszóltak már emiatt de hát mit tud tenni az ember tényleg vannak olyanok akik utálják az animét/animéseket... Dehát ki kell tartanunk és hirdetni a mi "vallásunkat" Nevet xD
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #539 Dátum: 10 okt 22, 16:02:43 »

Az előítéletek sosem alaptalanok. Olyan emberrel is találkoztam, aki elmondta mi a baja az animével: a rajongók. Ugyanis nagy részük "sértődékeny, infantilis, antiszociális, szűk látókörű".  Ez nem egy alaptalan feltevés, mert sajna tényleg így van. Ha nem így lenne, nem kerülne ki annyi otaku Puruttyára, Napiszarra, meg hasonló helyekre. Ilyen az ugyebár, ha az ember úgy gondolkodik hogy "Ne törődj a másikkal! Törődj magaddal és érezd jól magad!", ezt szabad de abba is tessék belegondolni hogy talán pont TE miattad ítélik meg így az anime kedvelőit. 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins