Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 09, 15:45:04 » |
|
Én is teljesen leszoktam a tv-ről.  Habár nem tudom mit gondoltok, de én lehet, h nem örülnék, ha a 8-11 éves gyerekem animéket kezdeni nézni. Azt hiszem életbe lépne a cenzúra, vagyis csak a társaságomban nézhetné!!!  Mekkora áldozat lenne!!!  Viszont vszínűleg agybajt kapnék egy-egy Pokemonos résztől, hamar árvaságra jutnának.....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 07 júl 09, 16:22:52 » |
|
Handy megsúgom, hogy a manga=japán képregény, gyakorlatilag akármelyik képregényes honlapon lehet találni manga-szekciót... az, hogy visszafelé kell olvasni, nem jelenti azt, hogy nem képregény... bocsi, nem akarlak ezt nem osztásnak szántam, de nézd meg a "csapat tagja" menüpontban, hogy mi még a hobbim... igen... képregények... 
Nekem kizárólag tesóm, és unokatesóim animések, de ők nagyon. A baráti körömben nagyon kevesen nézik, vagy csak nem tudok róla, mert azt hiszik szégyelni (ezt így kell leírni, vagy két L-el???) kell, mert rajzolt... vagy nem tom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 09, 18:47:17 » |
|
Moderátor: A trécselést (chat) és az OFF-olást hanyagoljuk! Ha van valami jó történetetek, de nem kapcsolódik a témához, akkor arra ott van a Duma 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 09, 20:28:22 » |
|
Háát  Nekem konkrétan egy haverom van akivel fan ok vagyunk és akivel közvetlenül taálkozom meghát persze ti  Aztán ennyi:D De vele suliba,msn-en.... mindenhol ilyesmiről beszélgetünk még háázibulin is  De amúgy amikor anyum meglátta hogy valami japán srácok küzdenek a monitorom tulsó felén leült és nézni kezte:D ( ez volt a Naruto) Megnézett 1 -2 részt aztán elment:D Mondanom sem kell miket gondolt  Aztán letöltöttem a Final Fantasy legújabb részét nuku magyar felirat nélkül. Anyum akkor is ép a szobában volt és mikor elkeztem nézni ő is mellém ült. De nekem sajnos sűrgősen el kellett mennem otthonról szóval anyum előbb látta végig a filmet mint én. :-[  :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 09, 20:31:20 » |
|
Az én anyukám leragadt a Walt Disney meséknél, de azokat jobban vágja mint én. 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 09, 20:34:04 » |
|
Jujj! Mégis elmondom miket gondolt hisz ezért van ez a téma  Szal elkezte mondani a sablon szöveget- hogy nemigaz hogy kiskoromban nemsokat néztem mesét mostmeg van hogy két napig alvás nélkül csak azt lesem (utól kellett érnem magam  ) Aztán jött az hogy ennek semmi értelme nincs benne tanulság.........De én mivel mindent megtudok magyarázni megmutattam neki még pár részt és levontam neki a részben látottakból a tanulságot:D Aztán kitért arra hogy erőszaknak semmi helye egy rajzfilmben......erre megint az okosság : -ez kérlekszépen japán animáció és pont ezért más 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 24, 14:33:52 » |
|
azt hiszik h egy hülye vagyok mert még mindig nézek "meséket" pláne japánokat....bezzeg ha tom és jerry-t nézném nem szólnának semmit érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 24, 19:16:50 » |
|
Ebben van vmi! ??? Engem nem csúfolnak és/vagy utálnak érte. Igaz az egyik barátom néha kötekszik vele... a családom pedig nem szól semmit... ha rajzolok is olyanokat, akkor se szekállnak vele, meg semmi... mintha egy normális rajz lenne (és nem manga) 8) >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 25, 14:08:49 » |
|
ohh, mondtam már, hogy amellett, hogy agresszívnek, egyesek dedósnak tartanak- - - > by osztálytársam hát mondjuk erre nem tudom mit mondjak... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 25, 18:08:57 » |
|
a legidegölőbb az ha nem a szüleid hanem a haverjaid piszkálnak hogy "még mindíg ilyeneket nézel?".....uhh attól a falra mászok..nemtoom meik jobb éjjel nappal jáccani vagy Animét nézni...nahátakkor  .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 25, 19:41:37 » |
|
ohh, mondtam már, hogy amellett, hogy agresszívnek, egyesek dedósnak tartanak- - - > by osztálytársam hát mondjuk erre nem tudom mit mondjak... ;D
Nehogymár 12 évesen legyen baj az anime. Nekem most 16 évesen sem szól be senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 25, 19:42:38 » |
|
pont ez az. bár nem csodálom, neki az anime fogalom azt jelenti, hogy Pokémon, ami nem korhatáros anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 25, 20:31:28 » |
|
Nekem van sok ennél sokkal rosszabbnak tartott mániám ezért nem szolnak be:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 27, 04:48:14 » |
|
...hm..jó neked..én ha kicsit morbidabb dolgot mondok..rajzolok ..1 ből ezze fogják..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 07 júl 27, 16:30:32 » |
|
Nekem meggyűlik a bajom vele, mert a barátaimtól folyton azt hallom. " Már megint mesét nézel" aztán kitör a vihogás, és egy csomó ideig ezért szívóznak. Másnap meg kíváncsiak hogy miért nem szoktam menni velük sehova. De semmi, fogalmuk sincsen róla, hogy mi is az az anime. Szerintem azt hiszik hogy olyan minta Hupikék törpikék meg hasonlók  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|