Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 06, 19:23:34 » |
|
Mindig szerettem a meséket, de az igazi "anime-ébredésem" a Wolf's rain-nel kezdődött, azóta nem tudok leállni. (utána sorozatban jöttek : Naruto, Bleach, DN, Rurouni Kenshin, Samurai Champaloo?) Azt hiszem függő lettem, habár azzal nyugtatom magam, h csak nyelvtanulás... Milyen hatással vannak rám?elvarázsolnak, sírok, nevetek.....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 06, 19:43:58 » |
|
De fura, nekem is a Wolf's Rain-nel kezdődött. Aztán az Inuyasha kötött le jó hosszú ideig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 06, 20:09:04 » |
|
Bár én a megjelenés óta néztem az A+ -t és a Cowboy Beebob nagy hatással volt rám. Igazából az Elfen Lied miatt kezdtem el gyüjteni az animeket.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 06, 22:04:56 » |
|
Nem szoktam emlegetni, azok a barátaim, akik tudják nem törödnek vele. Ez a jobbik, a gond a másik felével van a szemtanúkkal (bátyám, szüleim), akik látják, h hajnalig képes vagyok nézni, mert nem akarom pont a közepén befejezni... Na ők enyhén szólva furcsán néznek rám. De már kifejlesztettem néhány elterelő technikát, így könnyebb, mint állandóan hallgatni őket.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 07, 11:33:04 » |
|
Haladás... apukám ma már Cowboy Bebop-ot nézett velem, és azt mondta nem rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 08, 09:05:47 » |
|
Felénk nem ilyen egyszerű a helyzet... Anyám egyfolytában azt mondja: "Fiam, 17 éves vagy és még mindig ilyen bingbangcsingcsángcsung izéket nézel? Hát térj már észhez..." Ekkor borul ki a bili nálam, és belemutogatok pl a Death Note-ba, hogy semmi köze sincs a csihipuhi dolgokhoz... Aztán tesóm lebukott mostanában bagóval... anyám meg támogatja, merthogy miért ne, én meg osztom emiatt tesóm... "nem kéne szívnod azt a xart sztem..." erre anyám: "neked meg nem kéne azt a naruto-f@szságot nézni... ugyanolyan függést okoz" Faterom azt mondja: Jobb ezeket nézni, mintha utcán lógna egész nap, este részegen mászna haza... De sajna ő sem szereti, ha egész nap gépnél vagyok... Van 3 öcsém... a legidősebbel (15) együtt animézünk, a másik kettő meg Animax mániás lett, egyfolytában írom nekik az animéket DVD-re, szal megy a családi business Osztálytársaim nem tudnak róla, hálistennek... Koleszos vagyok és a szobatársaim tudnak róla, és egyfolytában b*sztatnak vele... az egyiket már rászoktattam a DN-re, és amikor szóbakerül kettőnk közt a DN, egyből jön a harmadik szobatársam, hogy miért beszélgetünk olyan dolgokról, ami nem létezik?! Na általában ilyenkor jön az a rész, amikor elkezdek vitatkozni vele, hogy melyik az értelmesebb: a szombat esti animézés, vagy a diszkó, ahol esetleg agyon is verhetnek, akár meg is késelhetnek, és miért jó az, ha valaki elmegy, és részegre issza magát az első 20 percben? Nah, ez elég hosszú lett... de még így se írtam le mindent...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 08, 09:52:04 » |
|
hátőőő nálunk a következő a szitu: Muter meg Fater rámhagyja, lassan 23 vagyok szóval nem nagyon mondhatnak semmit az ízlésemre! nade a barátnőm csak kínai mániának nevez amitől én a falnak rohanok mert mondom hogy japán - erre ő az teljesen mind1 van 1 hugom ö is néz animéket de ő ezeket lánymeséket pl chobits meg nemtudom haverok: te még mesét nézel? te rajfilmetnézel? torzulni fog a valóságról alkotott képed, meghogylehet ilyen hülyeséget nézni...stb kb ennyi
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 08, 11:59:34 » |
|
Ja nekem is a korommal jönnek ilyenkor..., mintha ez kapcsolatban lenne vele. Igen én még hintázni is szeretek!!!! De a kedvenc a libikóka, csak az már nehezebb, mert keresni kell hozzá egy bátor embert. + remélem ez nem fog változni a következő pár év/évtizedben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 08, 23:03:31 » |
|
Vááá! Hinta-hinta!!! Azt én is szeretem!!! Ömm... anya tegnap este azt mondta, h a 8 évesek néznek ilyet... :'( pedig azért ... Na, mindenki tudja,h nem!!! Persze rögtön visszaszóltam,h nem, mert több millió korombeli is nézi a világban! (Asszem épp Gravitation ment, de anyu csak a rózsaszín hajú Shuichit látta). Még végig se mondtam a mondatot, már kiment a szobából... totál 12 évesnek vok egyébként itthon elkönyvelve...o.O a 20 ellenére... de ennek majd 10 év múlva fogok örülni Amikor egy újabb animét nézek majd Tartsunk ki!!! (th, Kenshin ti is )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 23:04:56 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 09, 09:16:00 » |
|
apám engem néha megszól azért, hogy animét nézek, de soha nem mondja hogy nőjek fel meg ilyesmi, csak elvicceli a dolgot és hagyja hogy nézzem...igazából engem senki sem néz kisebbnek meg ilyesmi emiatt (tudom, jó nekem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 09, 09:36:41 » |
|
...Ellentétben velem, akit a saját öccse cikiz ezzel. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 09, 09:43:16 » |
|
húh, szegényke. szoktasd rá az öcsédet. 8) Mellesleg bírom, h a bnőm talált Salior Moon-os mangákat nálluk, és azzal jött h képregény, és mivel nem bírom ezt a szót, mondom neki h nem képregény, hanem manga, de ő még bizonygatta, h képregény. xD De azt bírtam, h leríjzolta nekem Deidarát, sőt kérte h küldjek képeket róla, amiket lerajzolhat. Meg egy oszt társamnak megmutattam az Elfen Lied 1. részét, de szegényke tökre megilyedt, mert még elég kezdő, és egy anime-t se látott, és mondta h nagyon dúrva. Meg néha elmondogattam nekik, h mi van az MSN képeiken, és egy kicsit érdekli őket... És egy levelezős bnőm, akivel MSN-ezni szoktam ő is rászokott a Naruto-ra, bár még csak a Jetixen látta. Ő is Sasuke fan lett, és küldtem neki Sasuke-s képeket, tökre megörült neki. és még előtte írta nekem, h tök hülyeség a Naruto emg minden, aztán most meg megszerette, csak még nem igazán tudja, ki kicsoda. :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 09:44:14 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 09, 10:03:44 » |
|
Hehe. Ez jó. Fertőzöd a környezeted. Hmmm... Az Elfen első része szerintem is egy csöppet durva kezdő animéseknek.... Hát, a barátaimnak meg néha már áradozom, hogy mennyivel jobb animét nézni, mint tv-t, mert hogy milyen jó történetek, meg mondanivalók, ill. személyiség válságok, stb van benne. Erre megértően bólogatnak... (Ahha. Szegény bolond... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 09, 10:08:04 » |
|
De monnyuk nemhinném h végig tudnának nézni egy anime-t, mert egyikük se ért vmi nagyon a géphez, és nemhinném, h megtalálnák a részeket, vagy le is tudnák tölteni, a felirat felhelyezése pedig már nagyon bonyolult lenne, én meg lusta vok magyarázni. :-X Jah, és a bnőm, amikor eljött hozzánk, akkor kérte h nézzük meg az Elfen Lied utolsó részeit. Aztán én meg akartam nézni a Naruto egyik ujabb részét, bár az őt untatta mert RAW volt, és nem lehetett belőle semmit se érteni, de azzal hülyéskedett, h a höris kurzoromat odarakta Sasori szemébe, meg ott hülyült vele a film közben. xDD Ja, és Jiraiya pattanásán röhögtünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|