25 júl 01, 12:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 108582 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 07 júl 09, 15:45:04 »

Én is teljesen leszoktam a tv-ről.  Nevet Habár nem tudom mit gondoltok, de én lehet, h nem örülnék, ha a 8-11 éves gyerekem animéket kezdeni nézni. Azt hiszem életbe lépne a cenzúra, vagyis csak a társaságomban nézhetné!!! Nevet Mekkora áldozat lenne!!!  Nevet  Nevet Viszont vszínűleg agybajt kapnék egy-egy Pokemonos résztől, hamar árvaságra jutnának.....
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #61 Dátum: 07 júl 09, 16:22:52 »

Handy megsúgom, hogy a manga=japán képregény, gyakorlatilag akármelyik képregényes honlapon lehet találni manga-szekciót... az, hogy visszafelé kell olvasni, nem jelenti azt, hogy nem képregény... bocsi, nem akarlak ezt nem osztásnak szántam, de nézd meg a "csapat tagja" menüpontban, hogy mi még a hobbim... igen... képregények... Nevet

Nekem kizárólag tesóm, és unokatesóim animések, de ők nagyon. A baráti körömben nagyon kevesen nézik, vagy csak nem tudok róla, mert azt hiszik szégyelni (ezt így kell leírni, vagy két L-el???) kell, mert rajzolt... vagy nem tom.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #62 Dátum: 07 júl 09, 18:47:17 »

Moderátor: A trécselést (chat) és az OFF-olást hanyagoljuk! Ha van valami jó történetetek, de nem kapcsolódik a témához, akkor arra ott van a Duma Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #63 Dátum: 07 júl 09, 20:28:22 »

Háát  Nevet
Nekem konkrétan egy haverom van akivel fan ok vagyunk és akivel közvetlenül taálkozom meghát persze ti Nevet
Aztán ennyi:D De vele suliba,msn-en.... mindenhol ilyesmiről beszélgetünk még háázibulin is  Nevet Nevet
De amúgy amikor anyum meglátta hogy valami japán srácok küzdenek a monitorom tulsó felén leült és nézni kezte:D ( ez volt a Naruto) Megnézett 1 -2 részt aztán elment:D Mondanom sem kell miket gondolt ikszdé
Aztán letöltöttem a Final Fantasy legújabb részét nuku magyar felirat nélkül. Anyum akkor is ép a szobában volt és mikor elkeztem nézni ő is mellém ült. De nekem sajnos sűrgősen el kellett mennem otthonról szóval anyum előbb látta végig a filmet mint én. :-[ Nevet Nevet :-X
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #64 Dátum: 07 júl 09, 20:31:20 »

Az én anyukám leragadt a Walt Disney meséknél, de azokat jobban vágja mint én. kacsint
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Adachi
*

« Válasz #65 Dátum: 07 júl 09, 20:34:04 »

Jujj! Mégis elmondom miket gondolt hisz ezért van ez a téma  Nevet
Szal elkezte mondani a sablon szöveget- hogy nemigaz hogy kiskoromban nemsokat néztem mesét mostmeg van hogy két napig alvás nélkül csak azt lesem (utól kellett érnem magam Nevet) Aztán jött az hogy ennek semmi értelme nincs benne tanulság.........De én mivel mindent megtudok magyarázni megmutattam neki még pár részt és levontam neki a részben látottakból a tanulságot:D Aztán kitért arra hogy erőszaknak semmi helye egy rajzfilmben......erre megint az okosság : -ez kérlekszépen japán animáció és pont ezért más Nevet
Naplózva
bmate17
Vendég
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 24, 14:33:52 »

azt hiszik h egy hülye vagyok mert még mindig nézek "meséket" pláne japánokat....bezzeg ha tom és jerry-t nézném nem szólnának semmit érte
Naplózva
Asakurave
Vendég
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 24, 19:16:50 »

Ebben van vmi! ??? Engem nem csúfolnak és/vagy utálnak érte. Igaz az egyik barátom néha kötekszik vele... a családom pedig nem szól semmit... ha rajzolok is olyanokat, akkor se szekállnak vele, meg semmi... mintha egy normális rajz lenne (és nem manga) 8) >Nevet
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #68 Dátum: 07 júl 25, 14:08:49 »

ohh, mondtam már, hogy amellett, hogy agresszívnek, egyesek dedósnak tartanak- - - > by osztálytársam
hát mondjuk erre nem tudom mit mondjak... ;D
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #69 Dátum: 07 júl 25, 18:08:57 »

a legidegölőbb az ha nem a szüleid hanem a haverjaid piszkálnak hogy "még mindíg ilyeneket nézel?".....uhh attól a falra mászok..nemtoom meik jobb éjjel nappal jáccani vagy Animét nézni...nahátakkor Nevet.....
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #70 Dátum: 07 júl 25, 19:41:37 »

ohh, mondtam már, hogy amellett, hogy agresszívnek, egyesek dedósnak tartanak- - - > by osztálytársam
hát mondjuk erre nem tudom mit mondjak... ;D
Nehogymár 12 évesen legyen baj az anime. Nekem most 16 évesen sem szól be senki.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #71 Dátum: 07 júl 25, 19:42:38 »

pont ez az. bár nem csodálom, neki az anime fogalom azt jelenti, hogy Pokémon, ami nem korhatáros anime
Naplózva
Alucard
Vendég
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 25, 20:31:28 »

Nekem van sok ennél sokkal rosszabbnak tartott mániám ezért nem szolnak be:D
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #73 Dátum: 07 júl 27, 04:48:14 »

...hm..jó neked..én ha kicsit morbidabb dolgot mondok..rajzolok ..1 ből ezze fogják..
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #74 Dátum: 07 júl 27, 16:30:32 »

Nekem meggyűlik a bajom vele, mert a barátaimtól folyton azt hallom. " Már megint mesét nézel" aztán kitör a vihogás, és egy csomó ideig ezért szívóznak. Másnap meg kíváncsiak hogy miért nem szoktam menni velük sehova. De semmi, fogalmuk sincsen róla, hogy mi is az az anime. Szerintem azt hiszik hogy olyan minta Hupikék törpikék meg hasonlók  Nevet .
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins