Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #780 Dátum: 15 feb 20, 19:56:15 » |
|
Hali!! Én most kicsit le vagyok maradva. Valahol már meg lehet nézni a filmet?! Felirat milyen van hozzá? Szerk: MEGTALÁLTAM!! Valami istenkirály volt a film, csak szerintem túlságosan rövid lett elkapkodták a végét. Én még néztem volna legalább 3 órát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 20, 21:50:35 írta Sekai »
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #781 Dátum: 15 feb 21, 11:37:48 » |
|
Jon te sem vagy sokkal jobb nyelvtanból, ahogy látom. Nincs olyan, hogy "majdnem senki sem az". Az inkább szinte senki sem az. Egyébként nem is igaz amit állítasz mert Hinata az egyik legkedveltebb karakter és már jóval azelőtt is az volt, hogy Narcsi elvette. Ami a filmet illeti valóban nem tökéletes, jó lett volna ha a kapcsolat kidogozására több időt szánnak mert így tényleg kapkodós lett. Hehe Nos, fogalmazzunk úgy, hogy "elég" jó vagyok nyelvtanból, de el kell ismernem, hogy ezúttal tényleg igazad van. Nem is gondoltam bele, de a majdnem szó egyáltalán nem helyes abban a szövegkörnyezetben.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #782 Dátum: 15 feb 21, 15:38:59 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én kb 100x újrahallgattam a film zenéit Az utolsó a Naruto and Hinata még mindig annyira széééééééééép látom magam előtt a jelenetet xDDD Hinata ne engedj el. Nem foglak.Soha többé nem engedlek el. Imádom Szerk: Már vannak fönt képek az amerikai premierből...hát jobb minőségűek mint eddig bármelyik kíváncsi vagyok fölkerül-e valami hdcamos vagy hasonló pl ő is töltött fel pár képet amik egész jók figyelem!!!! zene megy alatta!!!! Köszi Chakra a figyelmeztetést,én nem hallottam,mivel nem volt bekapcsolva a hang
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 22, 21:37:23 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #783 Dátum: 15 feb 22, 21:26:25 » |
|
Az ilyen honlapokat, ahol automatikusan elinduló zene van, ráadásul jó hangos, be kellene tiltani. A szívbajt hozzák az emberre...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #784 Dátum: 15 feb 23, 17:06:22 » |
|
Ebben igazad van, Chakra. Azontúl azok a képek nem túl jók... Én nem fogom megnézni, csak a DVD-kiadást. Jobb lesz az úgy nekem.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #785 Dátum: 15 feb 26, 22:53:26 » |
|
Van némi párhuzam Dante's Inferno játékkal , ez az amikor Naruto meg próbálja megmenteni Hinatát, hogy nem házasodjon össze azzal a Tonerivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #786 Dátum: 15 feb 28, 01:52:47 » |
|
Egy biztos én már több Camos felvételt nem nézek meg. Egyszer elég volt végig szenvedni kb epilepsziás rohamot kaptam a rezgő videótól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #788 Dátum: 15 márc 21, 19:28:43 » |
|
Hát ha valaki tud franciául akkor annak nem jelenthet gondot !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #789 Dátum: 15 márc 21, 19:32:07 » |
|
Május 13-tól lesznek a vizsgáim Majd megnézem hdban amikor kijön Hinata 1080p-ben a legszebb kamosban már úgy is láttam párszor xDD Június sincs már messze,akkor adják ki dvd-n Szerk: http://www.saiyanisland.com/2015/03/the-last-naruto-the-movie-to-blu-ray-dvd-in-summer-north-americajapan/eszerint júli 22-én jelenik meg a film japánban dvd-n és blu rayen. Baromi messze van még de legalább tudjuk hogy mikor jön ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 21, 22:29:27 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #790 Dátum: 15 márc 26, 11:38:19 » |
|
Osszessegeben tetszett csak en valahogy tobb komolysagot vartam ettol. Plusz Narutotol is. A vegen meg jo lett volna ha belerakjak ahogy Hokage lett. Szoval van egy kis hianyerzetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #791 Dátum: 15 márc 26, 11:55:19 » |
|
Aki annyira betegül várta, hogy ez miatt kimenjen Franciába, az már szerintem kiment miatta Japánba lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #792 Dátum: 15 márc 26, 12:10:21 » |
|
En kimenek japanba de csak ez miatt tuti nem. Hamar ott vgyok es pont vetitik akkor talan, de felirt nelkul tobbnyire csak pislognek. Kar hogy itthon nem vetitik, arra tuti elmennek. Jo volt latni ezt a rajzolast, sokkal jobb mint az anime reszek. Nyilvan tobb ido is van ra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 26, 12:13:57 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #793 Dátum: 15 márc 26, 20:31:42 » |
|
"A franciák csak egy dolgot tudnak vendégül látni...egy inváziót" Johny English
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #794 Dátum: 15 ápr 09, 22:27:24 » |
|
|
|