(Nem túl specifikus,de spoiler)
Hát én is csatlakozok a koreai szinkronos "kissé" nagyon nehezen érthető angol felirattal megnézők táborához.
Nem kell atomfizikából diplomát szerezni ahhoz,hogy a film kb 99%-át teljesen megértsed még így is,az a maradék 1% az a technikai babla specifikumjai,de azt am is elfelejti az ember amint meglátja a végharcot és azt ami utána jön,azt amire a rajongók fele már a chunin vizsgák óta vár.
Maga a film egész jól sikerült,ha az animációt meg a muzsikákat nézzük.A sztorit egész élvezetesnek találtam,ahhoz képest hogy a film felét azzal töltöttem,hogy vagy "RASENGAN" vagy "mondd MÁR KI"-ztem.
Bónusz pont jár a stáblista alá berakott esküvőért is,aholis jelen volt kb az egész bagázs és láthattuk SASUKÉT mosolyogni(!!!!).A stáb lista után meg láthattuk milyen a shinobik boldog házas élete.
5/5
Alig várom a rendes verziót,hogy ne kapjak agyhimbilimbit a felirattól,ahol a nemek és az igeidők elképesztő kavalkádját lehet megfigyelni.A fordító annyit érdemel,hogy megköszönjem,hogy egyértelművé tette a sztorit.