24 nov 30, 22:04:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 239578 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #750 Dátum: 15 jan 26, 20:08:40 »

Egyszer nézhető volt így camossal, de szerintem ezután már megvárom a végleges DVD/BD verziót.

Maga a film amúgy elég jó lett, csak kicsit az az érzésem, hogy túl sokat baszakodtak a tenseigan-os plottal és még elfért volna egy-két jelenet helyettük, ahol Naruto meg Hinata kapcsolatát simítgatják, mert azt picit elsürgetettnek éreztem. Nem halálosan, de ha azt nézzük nincs olyan rengeteg közös jelenetük, ahol ezt építenék, mert amint kezdene beindulni a dolog Toneri lenyúlja Hinatát.

Sakura és Naruto beszélgetése viszont kifejezetten tetszett, amikor Sakura elmondja, hogy szerinte mért rohangált utána Naruto annyit és igazából tökre hihető magyarázat, hisz amint Naruto úgymond "lemond" róla, amikor Sasuke elhagyja a falud és naruto nem tudja visszahozni, utána (vagyis a Shippudentől) teljesen megváltozik a kapcsolatuk és sokkal inkább testvérekként kezelik egymást.

Tonerit nem tudom, hogy szeressem-e vagy se, de őszintén szólva egyáltalán nem vagyok kibékülve vele. Ha egy szóban kéne jellemeznem, akkor az az lenne, hogy "Idióta". Olyan mint egy nagyra nőtt 7 éves, aki azt hiszi, hogy minden, amit apu mond igaz és minden az ő játéka, ha azt el tudja venni a kisebb gyerekektől.
A végén meg, hogy "Vezekelni akar a bűneiért"... Há? Milyen bűneiért? Hogy követte azt, amit  fejébe plántáltak ősei? Senkinek nem ártott semmit. Oké, hogy árthatott volna, de végül is kihúzták a seggét azzal, hogy megállították.

Ha pontoznom kéne így első Cam-os nézésre, akkor azt mondanám, hogy 7.5 vagy 8/10. Szerintem semmivel nem jobb vagy rosszbb, mint a Road to Ninja.

Kiemelnék viszont 2 jelenetet, ami szerintem iszonyú kínos lett.
Az első, amikor a bemondónő világnak kürtöli, hogy úr isten ezek a hősök megmentettéka  világot.
A második a film végén az a rész, amikor Naruto kiövi magát meg Hinatát a rasengannal és utána csak azért robbantja ki a barlang tetjét, hogy a hold elött smacizhasanak....
Ez a 2. jelenet sokkal jobb (és hatásosabb) lett volna úgy pl: ha simán csak kijönnek a barlangból aztán előre küldika  többieket és valami hegycsúcson történik a csókjelenet.

Amúgy Sasuke meg tök fölösleges volt ebbe a filmbe lol. Szerintem csak azért rakták bele, hogy a Sasuke fanok ne lázadjanak.

Majd még újraértékelem a filmet, ha kijön rendesen és meg tudom nézni normális minőségben, úgy hogy már tudom mi lesz és nem várom, hogy mi fog történni.

Ja és utolsó megjegyzés. Az angol felirat nagyon nagyon jó alatta. Nem tudom ki csinálta, de le a kalappal.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 26, 20:10:10 írta Exkirion » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #751 Dátum: 15 jan 26, 22:08:52 »

Sasuke tényleg csak bevillant.

Azért ez a felirat már moziba készült,és a Hype is nagy volt.Illett jól megcsinálni. Nevet

UI:Hinata is milyen lazán kiszemezte Tonerit.

Nem volt tökéletes,de nagyon is megérte megnézni. kacsint
Csak tudnám miért lőttem annyi Screenshotot. smirksweat
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #752 Dátum: 15 jan 26, 22:51:18 »

Számomra 3 baromi szép jelenete van a filmnek amik nekem nagyon tetszettek.
-Amikor azoknál a romos házaknál vannak,Naruto már szereti Hinatát,de egyikük sem tudja mit csináljanak
-Miután lezúzták a végítélet halálos fegyverét,Hinata odaadja Narutonak a sálat és mindenki örül Nevet
-A harmadik természetesen a csók jelenet...imádtam főleg a zenét alatta.Bár én azt még el tudtam volna viselni hogy +1 jelenet amikor visszamennek Konohába,mindenki üdvözli őket, és Naruto meg Hinata már kézen fogva sétálnak be Kakashihoz vagy hasonló.

Ichigo,igen láttam már,és nem győzöm hangsúlyozni hogy mennyire tökéletes Hinata Naruto számára Nevet
látja hogy le van égve,no problem, Ichiraku együnk egyet occón.
Nem az mint ami szakuracsannal lenne hogy 1 bal egyenes azt szevasz Nevet
Ja és ne szórakozz már hogy ugyanaz az avatarunk xDDDD
mindegy nem érdekel,marad ez már Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 26, 22:55:36 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #753 Dátum: 15 jan 26, 23:10:23 »

Előbb tettem ki,de kit izgat.
Amúgy sincs megtiltva az azonos kép.
De hogy megnyugtassalak,hasonlítanak,de mégsem ugyanaz a kettő. Nyelvesít

Kösz végre megkaptam a választ. Hümm-hümm
Ha van elég kreativitásuk lesz belőle Anime verzió is.Omake,Ova vagy jelenet.

UI:Nagy elmék ha találkoznak.
A fontosabb jelenteket már kiemelted.
Azért az semmi hogy Kurama-val íratnak üzenetet. ikszdé
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #754 Dátum: 15 jan 26, 23:35:53 »

Tonerit nem tudom, hogy szeressem-e vagy se, de őszintén szólva egyáltalán nem vagyok kibékülve vele. Ha egy szóban kéne jellemeznem, akkor az az lenne, hogy "Idióta". Olyan mint egy nagyra nőtt 7 éves, aki azt hiszi, hogy minden, amit apu mond igaz és minden az ő játéka, ha azt el tudja venni a kisebb gyerekektől.
A végén meg, hogy "Vezekelni akar a bűneiért"... Há? Milyen bűneiért? Hogy követte azt, amit  fejébe plántáltak ősei? Senkinek nem ártott semmit. Oké, hogy árthatott volna, de végül is kihúzták a seggét azzal, hogy megállították.

Ha pontoznom kéne így első Cam-os nézésre, akkor azt mondanám, hogy 7.5 vagy 8/10. Szerintem semmivel nem jobb vagy rosszbb, mint a Road to Ninja.

Az első, amikor a bemondónő világnak kürtöli, hogy úr isten ezek a hősök megmentettéka  világot.
A második a film végén az a rész, amikor Naruto kiövi magát meg Hinatát a rasengannal és utána csak azért robbantja ki a barlang tetjét, hogy a hold elött smacizhasanak....
Ez a 2. jelenet sokkal jobb (és hatásosabb) lett volna úgy pl: ha simán csak kijönnek a barlangból aztán előre küldika  többieket és valami hegycsúcson történik a csókjelenet.

Amúgy Sasuke meg tök fölösleges volt ebbe a filmbe lol. Szerintem csak azért rakták bele, hogy a Sasuke fanok ne lázadjanak.

Majd még újraértékelem a filmet, ha kijön rendesen és meg tudom nézni normális minőségben, úgy hogy már tudom mi lesz és nem várom, hogy mi fog történni.

Nem tudom, nekem Toneri főleg a sok "megölték XY-onomat, ezért gonosz leszek" (Obito, Sasori, Madara, Nagato - abszolút "favorit" - ect) antagonisták után Toneri nem volt annyira gáz, bár nála is eljátszották ezt a "félrevezetést" (lásd Fekete Zetsu átírta a kőtáblákat hogy átverje az Uchiha klánt Madara-val az élen). Nem tett semmit? Azért szépen kilyukasztotta a bolygót a meteorjaival ahol tudta. S lehet, hogy félrevezették, de ettől még lehet bűntudata azért, amitt tett (emberrablás, emberiség kiirtása, kényszer házasság - miután beültette Hinata-ba a gömböt onnantól már nem nagyon volt akarata -, gyilkossági kísérlet - pl Naruto stb).

A két jelenettel kapcsolatban az elsőben totálisan egyetértek, a másodikra meg azt mondom, hogy ha csak nem akarták lefejelni a hegyet belülről, akkor nem csoda, hogy röptében bezúzták.

Sasuke meg kb annyi szerepet kapott, mint a Road To Ninja-ban, annyi különbséggel, hogy itt legalább csinált valamit:
- Megtalálta és hazavitte Hiashi-t.
- Megmentette Konoha-t + Kakashi-t.

A filmet én is csak akkor fogom értékelni, amikor kijön a rendes DVD/Blu-Ray verzió, mert:
1.Kb 8-10 perc hiányzott (!) a filmből.
2.A zenék és a hangok nem voltak teljesen hallhatóak.
3.A látvány is sötétebb volt a mozi miatt (csak nézd meg az mozis verziós 16-ik opening-et).

Nálam amúgy a Ninja Clash In The Land Of Snow és a Will Of Fire után a harmadik, esetleg ha a Bonds-ot is beleveszem akkor meg a negyedik legjobb film.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #755 Dátum: 15 jan 27, 08:43:03 »

Egyszer nézhető volt így camossal, de szerintem ezután már megvárom a végleges DVD/BD verziót.

Maga a film amúgy elég jó lett, csak kicsit az az érzésem, hogy túl sokat baszakodtak a tenseigan-os plottal és még elfért volna egy-két jelenet helyettük, ahol Naruto meg Hinata kapcsolatát simítgatják, mert azt picit elsürgetettnek éreztem. Nem halálosan, de ha azt nézzük nincs olyan rengeteg közös jelenetük, ahol ezt építenék, mert amint kezdene beindulni a dolog Toneri lenyúlja Hinatát.

Sakura és Naruto beszélgetése viszont kifejezetten tetszett, amikor Sakura elmondja, hogy szerinte mért rohangált utána Naruto annyit és igazából tökre hihető magyarázat, hisz amint Naruto úgymond "lemond" róla, amikor Sasuke elhagyja a falud és naruto nem tudja visszahozni, utána (vagyis a Shippudentől) teljesen megváltozik a kapcsolatuk és sokkal inkább testvérekként kezelik egymást.

Ja és utolsó megjegyzés. Az angol felirat nagyon nagyon jó alatta. Nem tudom ki csinálta, de le a kalappal.
Most ez arra volt jó hogy egy kicsit lecsillapítsa a kedélyeket, de az a baj hogy a dvd megjelenés is még legalább 4 hónap...vagy több.
Abban is igazad van hogy Naruto és Hinata kapcsolatának kialakulását is rohadtul elsürgették...rájön hogy szereti,10 perc a romoknál aztán már viszi is magával Toneri...túl gyors igazad van.
Összességében szerintem baromi jó film lett...ezen kívül egyedül csak az a repülő ninjás rész tetszett a többi csak erős közepes
Mondjuk te hogy látod? nagyjából olyan tavasz végére lesz kint a film dvd minőségben nem? Ha azt nézzük hogy nagyjából 4-5 hónap szokott eltelni a mozis és a dvd megjelenés között akkor olyan május körül jön nem?
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 15:07:49 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #756 Dátum: 15 jan 27, 17:50:23 »

No én is megnéztem. Először nem bírtam valami sokáig mert egyszerűen hajat tépő volt ahogy a srác kezelte a kamerát. Nem értem miért nem állította be akkor előre. Aztán kb 10 perc után jobb lett.
Erre megint elkezdi mozgatni. Most nem tudom hogy azért mert félt hogy észre veszi valaki vagy más miatt de valahogy mindig a lényeges részeknél mozgatta és ez nagyon irritáló volt még úgyis hogy nem az angol feliratot sajnáltam mert ennyire azért tudok már japánul hogy felfogjam miről beszélnek a fontosabb részekben, de azért na. Volt hogy konkrétan a kép 3/4-e hiányzott. Nevet

Maga a kép minőség jó volt de a hang az valami moslék. Hifim maxon sőt még a PC-n is maxon volt a hangerő és úgy hallottam valamit. De akkor meg elkezdett kattogni nekem a háttérben a kamerája meg kiadott hangot ugye amit felvételnél szokott. Szóval tök jó hogy felkerült végre netre teljesen de pont az ilyen minőség miatt nem nézek kamerás dolgokat. Nevet

No de a film:

Egyértelmű hogy ez a legjobb Naruto mozi eddig. NaruHina páros tényleg nagyon kevés jelentet kapott és ezáltal olyan gyorsnak tűnt minden hogy szó nincs rá de ezt ti is leírtátok. Igazából ennek oka az hogy ha egy komplett slice of life mozit csinálnak randizással meg miegymással akkor meg az lett volna a baj (nekem mondjuk nem Nevet) pláne a NaruSaku agyhalottaknak. ikszdé De még így is amikor kaptak végre jelenetet egyből megjelent ez a majom Toneri. Ezt nem így kellett volna. Hagyni kellett volna nekik legalább 1-2 jelenetet amit teljesen rájuk írnak és nem csak ilyen flashbackeket mint a szigetes rész pl mert azt is úgy oldották meg hogy a háttérben beszélgetnek tök érdektelen dolgokról. azt a komplett részt megcsinálhatták volna nem lett volna sokkal hosszabb film plusz 10-15 perc sem kellett volna szerintem és máris reálisabb lett volna hogy és nem mondani sok ember hogy Naruto csak úgy hipp-hopp belezúgott Hinatába. Ráadásul a végén ugye már el is jegyzi majd nem látunk semmit csak azt hogy esküvő van. Ez mind szép és jó de ilyenkor azért kell a körítés még ha ez egy shounen fight anime akkor is. Ha már felvállalták hogy csinálnak egy ilyen mozit valami kamu ellenséggel mert Toneri az volt akkor vállaljanak be több slice of life jelenetet mert attól csak még jobb lett volna. Életszerűbb lett volna. Így meg csak kapkodás volt az egész anime.

Egyébként maga a film sima 8/10 persze a kamerás minőség sokat levont az értékéből de BD verzióban tuti meglesz a 9/10 is. Maxot sosem adnék rá MAX ha jobban kidolgozták volna a szerelmi szálat. Jó persze mondhatjuk hogy lesz folytatása hisz a Boruto filmben is látjuk őket együtt ez FIX. De az már a jövő itt meg ugye mind azt hiányoltuk hogy túl röviden oldották meg a pálfordulást.

Maga az alap felállás egyébként nem volt rossz. Toneri tök átlagos ellenfél volt semmi extra igazából. A célját megszolgálta itt most nem is a harc volt a lényeg és épp ezért sajnálom hogy nem fektettek több időt a kapcsolatuk kidolgozására. A sok nyáladzó fangirl helyére bekerülhetett volna pár NaruHina moment inkább pl egy randi. Akkor kicsit hihetőbb lenne az egész. Mert az oké hogy Naruto miért jött rá a dolgokra hisz látta végre testközelből milyen is Hinata és mit is érez de ez így akkor is gyors volt.

Igazából az esküvői jelenetek helyett randizást kellett volna betenni hisz akik olvassák a mangát tudják mi lett a vége a kapcsolatuknak akik meg nem azoknak is leesett volna hisz a legvégén ott volt a családi jelenet.

Egyébként a BEST momentum a filmben Hinata és Hanabi beszélgetése volt amikor elkezdte cikizni. ikszdé
Fergeteges rész volt. Nevet

A csók jelenetet mintha csak Hálivúúdban forgatták volna de nekem bejött mert Superman fan vagyok. Nevet Plusz szokásos Kishi hasonlat ugye Kushináékra.

Amit tényleg nagyon sajnálok az a romok közti jelenetek mert az nagyon jó kis slice of life NaruHina jelenet lehetett volna de így csak elhülyéskedték az egészet.

Amúgy nem értem miért írtad Sergei hogy 10 perc kb hiányzik a filmből? Én nem vettem észre. Az egyetlen ami hiányzott a végén a csoport kép eleje a stáb listából de az nem nagy dolog. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 17:57:35 írta Kuro25 » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #757 Dátum: 15 jan 27, 18:08:22 »

Igen túl sok időt fordítottak a Tonerivel való bonyodalomra..a lényegen meg átrohantak Szomorú
Nekem pl az nagyon bejött hogy Sakura próbálta össze hozni őket.Én végig idegesítőnek találtam a sima Narutoban,és a Shipuuban is de itt most úgy néz ki tud normális is lenni...
A csók jelenet meg egyszerűen fenomenális,vagy 100x újranéztem Nevet engem leginkább a Heroes egyik jelenetére emlékeztetett,bár belegondolva eléggé  Superman "lopás" az is xDDD mondjuk nincs is vele bajom én is bírom,bár én inkább Batmant kedvelem,őt egyedül a DC hősök közül...de mindegy.
Az a jelenet is baromi szép amikor a végén Naruto megkéri Hinatát hogy adja oda neki a sálat és mindenki mosolyog...vártam hogy Sai mond valami parasztságot,de nem tette xDDD
Én még ziher hogy újranézem párszor a filmet xD  kicsit állítgattam a hangszíneken (nekem a mély volt olyan hogy beleremegett a tetőtér) és már sokkal tűrhetőbb xD
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #758 Dátum: 15 jan 27, 18:10:59 »

Amúgy a regényt érdemes elolvasni, aki tud angolul, mert abban EGY CSOMÓ MINDEN BENNE VAN, ami a filmben nem volt benne!

* Ino, Shikamaru and Chouji visit Kurenai and Mirai at the beginning

* Extended dialogue at the Gokage conference.

*Yamato, Kiba, Lee, Tenten, etc assemble to defend against meteorites

*Naruto leaving camp to check up on Hinata at night

*Kakashi and everyone getting nervous as he looks through the telescope to see Kurama’s handwriting and realizing that the mission was completed

Sőt, VOLT NÉHÁNY KONKRÉT JELENET, AMIT UTÓLAG KIVÁGTAK! Azokat állítólag majd a DVD és Blu-Ray kiadásokban elérhetőek lesznek (vagy meg benne lesznek, mint rendezői változat).

Szóval a shipping ellenére bejött, de csak azért, mert kaptam egy kis Otsutsuki történetet is - Ashura-t és Indra-t állni a faterjuk mellett miközben mindenki feléjük nézz míg Hamura a holdon árgus szemekkel figyelte a dolgokat rohadtul kirázott! Persze még mindig nem jobb nálam a Will Of Fire-nél, de úgy kb az utóbbi 3 filmnél (The Lost Tower, Road To Ninja, Blood Prison) 100-szor jobb (nem beszélve a második és harmadik sima Naruto filmeknél).
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #759 Dátum: 15 jan 27, 21:28:23 »

Letöltési linket kaphatok?  bow

Már feltöltötték indavideóra, ahol szerencsére nem kell félni copyright sz*rok miatt.

http://indavideo.hu/video/Naruto_The_Movie_The_Last_Film_1resz_CampRip_Angol_Felirat_Spoiler

http://indavideo.hu/video/Naruto_The_Movie_The_Last_Film_2resz_CampRip_Angol_Felirat_Spoiler

http://indavideo.hu/video/Naruto_The_Movie_The_Last_Film_3resz_CampRip_Angol_Felirat_Spoiler

http://indavideo.hu/video/Naruto_The_Movie_The_Last_Film_4resz_Vege_stablista_utan_extra_jelenetCampRip_Angol_Felirat_Spoiler
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #760 Dátum: 15 jan 28, 11:47:08 »

Ahhoz képest, hogy kamerás, egészen szép volta kép. Mondjuk az elején fogtam a fejemet, hogy a csávókám ne rángassa azt a kamerát ide-oda. De ezt leszámítva nem volt rossz.

No akkor jöjjön maga a film.
Hááát....... átlagos, nem rossz, de nem egy nagy wasistdas. Ahhoz képest, hogy ekkora hype volt körülötte, nem lett akkora nagy szám, legalább is a részemről.
Szöcskének nem is kellett volna szerepelnie ennyi erővel. Hinata öt percenként sálat kötött.  Utána "NASA" felvétel a darabokra potyogó holdról.   ikszdé Hmm? Az a sál elszakadt, elégett...több próbáltatásnak volt kitéve, mint hőseink.  Pojén
Nagyon vontatott volt. Lehetett volna több akció benne. A romantikus szál, amit oly sokan vártak, hát... elsürgették rendesen. Egy pozitívum, Sakura itt nem volt idióta (ez is valami...). A poén jelenetek nem voltak rosszak, Shikamaru szövegelése hozta a formáját. A főgonosz pedig nem volt egy nagy szám, ahogyan a végső harc sem. Hinatától a szemgolyó kitépés azért vicces volt.
A film jobb lett Road to Ninja-nál, de a többi mozinál azonos színvonalú, sőt egy-kettőnél még gyengébb is lett.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 28, 11:49:17 írta Krisz7199 » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #761 Dátum: 15 jan 28, 15:04:50 »

Úgy látszik, még Kishi közbejárásával sem nagyon tudnak a japók olyan mozit készíteni a Narutóhoz, amin ne facepalmoznék legalább háromszor.

- Toneri kimeríti a közhelyesség fogalmát. Még annyi egyedisége sincs, mint egy darab deszkának. 
- Nem hiszem, hogy Hinatának gondot okozott volna megállítani saját zuhanását.
- Az egész filmen érezhető volt az összecsapottság. Sasuke tíz másodperces szereplésén látszódott ez a leginkább.

Pozitívum viszont, hogy kicsit jobban bemutatták az Ootsutsuki klánt, és hogy a végső harc a Holdon játszódott. A harcokat izgalmasnak találtam, Naruto pedig igazi badass ninjává érett a végére. Sakura nagyon szimpatikus volt végig, pláne mikor elmagyarázta Narutónak a dolgokat. Ekkor derült fény arra is, hogy Naruto valójában nem volt szerelmes Sakurába. Sőt részben Sasukével való rivalizálása miatt udvarolt neki, hogy bizonygassa: jobb az Uchiha csávónál. Hinatával viszont más volt a helyzet. Amit viccesnek tartok, hogy az utóbbi igazolásához Sakurára és egy genjutsura volt szükség. =D

Összességében a film elment, de ennél kicsit többre számítottam. A végső csókhoz vezető múltkivetüléses jelenetet viszont így  is megkönnyeztem. Végül is csak nyolc évet vártam rá. A stáblista forgásakor éreztem, hogy vége. Véget ért az a sorozat, melyet évekig követtem, és átkísért a kamaszkorból a felnőtt korba.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #762 Dátum: 15 jan 28, 16:46:41 »

Úgy látszik, még Kishi közbejárásával sem nagyon tudnak a japók olyan mozit készíteni a Narutóhoz, amin ne facepalmoznék legalább háromszor.

- Toneri kimeríti a közhelyesség fogalmát. Még annyi egyedisége sincs, mint egy darab deszkának. 
- Nem hiszem, hogy Hinatának gondot okozott volna megállítani saját zuhanását.
- Az egész filmen érezhető volt az összecsapottság. Sasuke tíz másodperces szereplésén látszódott ez a leginkább.

Pozitívum viszont, hogy kicsit jobban bemutatták az Ootsutsuki klánt, és hogy a végső harc a Holdon játszódott. A harcokat izgalmasnak találtam, Naruto pedig igazi badass ninjává érett a végére. Sakura nagyon szimpatikus volt végig, pláne mikor elmagyarázta Narutónak a dolgokat. Ekkor derült fény arra is, hogy Naruto valójában nem volt szerelmes Sakurába. Sőt részben Sasukével való rivalizálása miatt udvarolt neki, hogy bizonygassa: jobb az Uchiha csávónál. Hinatával viszont más volt a helyzet. Amit viccesnek tartok, hogy az utóbbi igazolásához Sakurára és egy genjutsura volt szükség. =D

Összességében a film elment, de ennél kicsit többre számítottam. A végső csókhoz vezető múltkivetüléses jelenetet viszont így  is megkönnyeztem. Végül is csak nyolc évet vártam rá. A stáblista forgásakor éreztem, hogy vége. Véget ért az a sorozat, melyet évekig követtem, és átkísért a kamaszkorból a felnőtt korba.

Az igaz, hogy a Naruto filmek nem sikerültek túl jól a Will of Fire kivételével, de amiket felsoroltál....

1.Még mindig jobb, mint az Naruto gonoszainak a 80%-a, akik mind csak azért lettek gonoszok, mert megölték valakijüket (Obito = meghalt a 13 éves lolicon-om ezért gonosz leszek, Sasori = megölték a szüleimet ezért gonosz leszek, Madara = megölték a kistesómat ezért gonosz leszek, Nagato = megölték a szüleimet majd a barátomat s még a kiskutyámat is ezért gonosz leszek stb). Hozzájuk képest maga volt a változatosság.

2.Arra gondolsz, amikor a sálon próbál felmászni? Nem tudom észrevetted-e, de mielőtt volt az üldözéses jelenet az elején Toneri ugyanazzal a zöld gömbbel világította meg Hinata-t, amivel később Naruto-nak is kiürítette a chakra-ját, szóval azért nem tudott felmászni rendesen, mert Toneri kiszívta az ő chakra-ját is még a zuhanós jelentnél. Amúgy meg láttunk már rosszabbat is, ahol még csak kifogás sem volt ( http://i.imgur.com/uH7na.jpg ).

3.Mondjuk inkább nagyon siettek, de így sem volt annyire kapkodós. Viszont lehet, hogy Sasuke csak 10 másodpercre jelent meg, de nem csak, hogy több fontosabb dolgot tett, mint pl az előző movie-ban, de ráadásul badass-ebb volt mint Batman a Sötét Lovag trilógiában!

Én azt hiányoltam, hogy a regényben több minden volt, remélem valamilyen "rendezői változatként" benne lesznek.
Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #763 Dátum: 15 jan 28, 19:30:53 »

Toneri Byakugan hercegnőnek nevezte Hinatát, így nem lepődtem meg hogy kényszer házasságot akar. Hamurát öregként látva egy kicsit más volt , a Mint Hagoromot. Naruto kiszabaditja Hinatát jelentétt vala hogy lehetett birni.
Sasuke most formába volt, Kakashi képtelen volt elhárítani a meteort, Látszik hogy más abban a formában volt mint régen.
Sasuke többet is megjelenhetett volna. A Manga után Boruto foglya gatyába rázni.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #764 Dátum: 15 jan 28, 20:49:56 »

Valaki felrakta Youtube-ra is:

#rv‚nytelen YouTube Link#

Remélem azért hogy az amerikaiak azért fognak adni annyit a minőségre, hogy beülnek megnézni a moziba is megnézni, mert azért megnézni egy CamRip-et meg egy saját szemeddel megnézni a filmet ég és föld.

Most jutott eszembe valami:

Mi lenne, ha miután megjelnet a The Last DVD-n és Blu-Ray-en, akkor valamelyik moziban zártkörű, csak a sorozat fanjainak fenntartva a naruto kun hu rendezésével levetítené? Regisztrálni/befizetni a mozira online lehetne, utalással, s amikor odamész a mozihoz akkor bemondod a kódot amit megadtak s már be is ülhetsz a mozira. Szoktak rendezni ilyen zártkörű mozikat, s ráadásul mivel tudni is lehet, hogy hányan jönnének, így veszteség sem érne senkit.

Egyén ötlet otthoni vetítésre?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins