Leito-kun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #135 Dátum: 14 nov 02, 13:15:05 » |
|
Ezért ezt így nem mondanám, ha szerdáig lett volna lektorálni való, akkor megcsináltam volna én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mafu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Unknown
|
|
« Válasz #136 Dátum: 14 nov 02, 21:49:56 » |
|
Ezért volt hosszabb a csúszás csak annyi volt benne, nem kell itt túlkomplikálni, meg magadra venni. Mivel lektorváltás volt csúsztunk pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
somniatis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 14 nov 02, 23:14:09 » |
|
Összene kapjatok, még a végén belső viszályok alakulnak ki. De végre kikerült, szóval úgy vélem már lehet róla beszéli. Elképesztő milyen érzéseket kelt ez az anime az emberben. Amikor végre van valakinek egy kedvence BUM meghal, és mindig az hal meg akit kedvelünk és az természetesen nem akit utálunk. Ennél azért mélyebb, mert komoly filozófia dolgokat tálal elénk, mint például, bols esetében. Elég nagy szívenszúrás volt számomra mikor megölt a kis vöröst, főleg, hogy unfail módon újraéled akame huga.
|
|
|
Naplózva
|
"Gondolkodom tehát egyedi vagyok."
|
|
|
ChoppR6
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 14 nov 06, 11:58:49 » |
|
Sziasztok!
Baromi hülye kérdés lesz, de végül is kiről szól ez a sorozat? Tatsumiról, akinek a szemszögéből mesélik, vagy a cím alapján Akame-ról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #139 Dátum: 14 nov 06, 17:02:12 » |
|
Mivel a címben Akame neve szerepel, ezért én azt mondom, hogy róla szól a történet. Nem hinném, hogy, ha Akame meghalna, akkor megváltoztatnák a címet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #140 Dátum: 14 nov 06, 19:16:38 » |
|
Akame ga Kill = The red eyed killer. Nem feltétlen akame.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #141 Dátum: 14 nov 07, 16:17:41 » |
|
Még jó, hogy Akamének vörös szeme van.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #142 Dátum: 14 nov 09, 17:20:22 » |
|
Ma nincs megjelenő epizód? Vagy csak későn jön?
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #143 Dátum: 14 nov 09, 17:28:37 » |
|
Ilyenkorra eddig mindig kinn voltak a részek, hogy már késésről beszélhetünk? Ajánlom a HorribleSubs oldalát, ahol jobb oldalt ott vannak a projektek, egy óra és a megjelenési idő. Megnéztem az új részt és azzal a (számomra) szomorú hírrel szolgálhatok, hogy anime eredeti lezárást fogunk kapni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 09, 18:26:57 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 14 nov 09, 20:55:58 » |
|
Volt eddig néhány olyan rész, ami valamennyit eltért a mangától, de a mai rész csapni valóan szar volt. Az, hogy az ebéd a Mine-Tatsumi vs Seryuu-Suzuka harc elé kerüljön, jó oké, de Borick halála... a mangában erre egy baromi jó harc volt levezetve eleinte 2 fronton, majd mindenki a templomban gyilkolta egymást, itt meg a fél Night Raid támad, Borick Esdeath figyelmeztetése ellenére menne ki a hátsó kijáraton és ott elkapják.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #145 Dátum: 14 nov 09, 21:28:33 » |
|
Az előző részben már csípte a szemem, hogy a Run vs. Akame harc egy nyamvadt támadást érdemelt Run részéről, de azt mondom, hogy az még belefért. Azzal is megbékéltem, hogy Tatsumi visszaemlékezése a bajtársairól csak pár képkockát kapott. A jelenetek sorrendjének megváltoztatása szintén a tűréshatáromon belül volt még. Az viszont már határozottan kívül esik rajta, hogy két tömegharcot is ki fognak hagyni a mai változtatással, amikben bizony fontos dolgok történtek. A következő rész címe pedig: Kill the Carnage, ami a manga jelenlegi, utolsó előtti fejezetének is a címe. Előre félek, hogy mi lesz ebből...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 09, 21:33:05 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 14 nov 09, 21:45:55 » |
|
Vicc, ahogy most felrúgták a forgatókönyvet... amúgy teljesen egyetértek veled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 14 nov 09, 21:55:01 » |
|
Szóval igazam volt, és ez is olyan irányba megy el mint a Claymore? eh Bár attól még lehet jó, csak hát na.. lehet akkor majd elkezdem olvasni a mangát. Ez alatt mit értesz? Megnéztem az új részt és azzal a (számomra) szomorú hírrel szolgálhatok, hogy anime eredeti lezárást fogunk kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #148 Dátum: 14 nov 09, 22:09:14 » |
|
Azt értem alatta, hogy a mostani, 19. részt megnéztem és mivel módosítottak az eseményeken, ezért bármit csinálnak innentől fogva, az már nem lesz hű a mangához, ergo anime eredeti zárás lesz, tehát nem lesz folytatva az anime x év múlva, hanem a 24. résszel örökre vége lesz. Szóval Claymore 2.0, tied a pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
somniatis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 14 nov 16, 10:34:49 » |
|
|
|