25 ápr 05, 17:05:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akame ga Kill!  (Megtekintve 66408 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Unknown

« Válasz #165 Dátum: 14 nov 19, 13:47:45 »

A mostani részben nem tetszett, hogy miniszter így elintézte a fia halálát. Lehetett volna adni neki egy kis emberséget.

Szegény Lubbock. A dárdák feleslegesek voltak, hisz a zuhanásba is belehalt volna. a katonák tényleg alá futottak, hogy felnyársalhassák? xD
Ezen én is gondolkodtam, hogy mégis hogy sikerült így elkapni a dárdával, de ott nagyon sok volt a butaság abban a pár percben.
Végig is megyek az észrevételeimen.
1. A lány hátba szúrta Lubbockot, azt megértem, hogy elejtette a "kart", de mivel az egész terep be volt már huzalozva, mért nem szabdalta fel egyszerűen Syurát?
2. Időközben Lubbock nem kapot új sérülést amikor csapdába ejtették, így amikor kiszabadult miért halt meg?
3. A Cross Tail mitől tört szét?
4. Az őrök csapatmunkája hihetetlenül precíz volt, de legalább ráfoghatom, hogy ugyanoda érkeztek vissza ahol voltak csak 500m-el feljebb?
5. Tatsumi miután visszatért Lubbock már nem is harcolt és megkötötték, mint valami sonkát, pedig úgy tűnt nem sok baja.

A miniszter reakcióját megértem mivel a fia eddig se jelentett neki sokat, külön élt az apjától eddig is és a miniszter, mint másokra is, csak a bábjaként tekintett rá, sírni is azért kezdett szerintem, mivel a jó apa szerepét játszotta egyrészt, meg nem jött rá rögtön, hogy tulajdonképpen nincs miért sírnia... mivel nem volt fontos a terveihez.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #166 Dátum: 14 nov 23, 17:32:27 »

A heti részről a véleményem dióhéjban:
http://www.memes.at/faces/kill.gif

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #167 Dátum: 14 nov 23, 19:42:02 »

Nem tudom, szerintem jó rész volt.

Aki még nem nézte meg, az ne is olvasson tovább(attól, hogy nincs lefordítva, remélem lehet róla írni, ha már angolul kijött)  Nevet
Durva, de engem Su halála jobban meghatott, mint Mine-é. Eddig Su-ra úgy tekintettem, mint egy fegyver, nem is nagyon érdekelt, de igazából valamennyi része emberi(ugye?), vagy legalább is próbálják úgy beállítani őt, és ja, a  végére meg is kedveltem.Minet is sajnálom persze, de ö halálát nem csinálták annyira szomorúra, vagy nem vágom, lényeg, hogy én Sut jobban sajnálom  Nevet

Ja és amúgy, ha így haladnak, végül mindenki meghal xD   Kíváncsi vagyok már, hogy mivel lesz vége, gondolom a lázadók megnyerik a háborút, vagy valami hasonló, de ezt 3 rész alatt kivitelezni...  Vagy ha erre gondoltál Bastian, hogy ez  a szál nem igazán mozog, akkor megértelek, de maga a rész szerintem nem volt rossz
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 23, 19:42:57 írta dehunter » Naplózva

lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #168 Dátum: 14 nov 23, 19:51:57 »

Elég közepes számomra ez az anime. Ha nem néznék ezzel párhuzamosan egy sokkal rosszabbat (sao2) akkor valószínűleg abbahagytam volna már. Sajnos az anime túl kiszámítható és összecsapott, nem figyel a részletekre elsiklik a részletek fölött.
Az viszont tetszik, hogy annak ellenére, hogy a miniszter meg a többi célpont két dimenziósan "haha én most jóllakom a szegényektől lopott pénzemből" (szinte pontos idézet a műből), a két nagy ellenség a Jagerek és a Night Raid egyikére sem lehet mondani, hogy a gonosz, a jó. Végig nézem ha már eddig eljutottam, de mindkét szezonban volt jobb anime is.
Naplózva

Bastian

« Válasz #169 Dátum: 14 nov 23, 20:11:41 »

@dehunter

Vannak olyanok, akik még élnek az animében, de meghaltak már a mangában és vannak olyanok, akik valószínű, hogy meg fognak halni az animében, a mangában ezzel szemben még élnek.

Az irány az hasonlít valamicskét a mangához képest, de ezt képzeld el úgy, hogy kihagytak előtte egy felvezető ívet és az azelőtti ív tetőpontját. Ezt kompenzálni próbálják azzal, hogy a kimaradt dolgokat új környezetbe helyezik, más szereplőkkel, ami nem javít, hanem csak ront a helyzeten.

Erről van szó. Nem tudok nem undorral rátekinteni a múltheti, a heti és a maradék epizódra. Tudom, hogy mit olvastam és elhiheted, hogy nem az anime rendezőjének változatára voltam kíváncsi. Felvezetés, karakterek személyisége, aggódás a karakterékért... ezek mind megszűntek létezni. Most már nyírjunk ki mindenkit, ha már csak 3 részünk maradt. Uccu neki!
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #170 Dátum: 14 nov 23, 20:25:15 »

Megnéztem az új részt... Eddigi logika alapján akihez Tatsumi kötődni kezd, az meghal. A shounen/shoujo-khoz híven ebben is meg van a hárem style, és itt Tatsumi még csak senkit sem kell megbántania , hogy összejöjjön akivel akar (én Akame-re számítottam az elején , úgy nézett ki, hogy vele kezdték el shippingelni.. aztán valahogy mindenkivel csak vele nem xD), mert mindenki mást kinyírnak, és ráadásul előtte kap egy közös küldit Tatsumival, hogy elmondja, hogy mi mindent akar csinálni .. én ezt elég olcsó megoldásnak gondolom...
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #171 Dátum: 14 nov 24, 00:42:44 »

Komolyan nem tudom, hogy kedveljem ezt az animét vagy utáljam? egyszerűen hihetetlen, hogy mindenkit kinyírnak:D Tudom, hogy sokat hasonlítgatjuka a GoT-hoz, de ez már ahhoz képest is kiábrándító. Szomorú
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*

Unknown

« Válasz #172 Dátum: 14 nov 25, 18:52:23 »

Hát, mint írtam már, ez már csak egy sűrítmény amiben csak a harc maradt benne. Azt én is észrevettem, hogy aki megkedveli Tatsumit az pusztul, valószínűleg, hogy így még drámaibb legyen a dolog, de azért szó sincs nézhetetlen mosléktól, bár vannak az utolsó részeknek átgondolatlan hülyeségei, mint fentébb írtam, de ha az egészet nézzük elmondható, hogy egy jó kis anime azért ez.  Mosolyog
Például Bols halála nagyon hatásos volt és még sajnálni is lehetett, Chelsea is még "jó" volt.
SPOILER! Utána viszont Mine-t nem tudtam például sajnálni, egész nap eddig veszekedett Tatsumival, erre előző részben kitalálja, hogy bírja, ebben a részben meg már a "szerelemért" hal meg... Én cseppet sem sajnáltam. Su az egész jól meg lett oldva, Lubbock viszont kegyetlenül nagy hülyeség volt, smirksweat  aki azért halt meg mert csak.

A SAO-ról megint más a véleményem. Szerintem az elején hozta az elvárásokat, a közepétől kicsit leengedett, amikor vége lett a versenynek, de az utolsó pár rész, főleg az utolsó viszont ismét jól sikerült szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 18:57:09 írta Mafu » Naplózva
Bastian

« Válasz #173 Dátum: 14 nov 25, 19:45:24 »

Az FMA első animéjét állítanám párhuzamba az Akame animéjával. Ha nem ismered az eredeti művet, akkor egész szórakoztató, de ha ismered, akkor már eltörpül az eredeti mellett.

Mine vs. Budo
Ha már hülyeségek: senki nem vitatja azt, hogy Mine "one-shottolt" egy Esdeath-szintű ellenfelet? Senki? Ha nem, én megteszem. Utána pedig magát hazudtolta meg. Mi történt a nem veszíthetek, élni akarok mentalitással, ami eddig jellemezte őt? Legyőzte Budo-t, majd feladja a "harcot"?! Ez fájt.

Vajon hányszor fog még Tatsumi egy nevet kiáltani a rész végén?

Naplózva

Mafu
Naruto-Kun Csoport
*

Unknown

« Válasz #174 Dátum: 14 nov 25, 20:07:58 »

Mine vs. Budo
Ha már hülyeségek: senki nem vitatja azt, hogy Mine "one-shottolt" egy Esdeath-szintű ellenfelet? Senki? Ha nem, én megteszem. Utána pedig magát hazudtolta meg. Mi történt a nem veszíthetek, élni akarok mentalitással, ami eddig jellemezte őt? Legyőzte Budo-t, majd feladja a "harcot"?! Ez fájt.
Mondom meghalt, mert csak. Mert Lubbock is. ^^
Vajon hányszor fog még Tatsumi egy nevet kiáltani a rész végén?
Nevet Jó észrevétel. xD
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 20:08:34 írta Mafu » Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #175 Dátum: 14 nov 25, 20:27:03 »

Ha már hülyeségek: senki nem vitatja azt, hogy Mine "one-shottolt" egy Esdeath-szintű ellenfelet?

Gondolom az azért  lehetett, mert mindent beleadott, nem csak magáért tette.Minden érzelmét beleadta abba, Tatsumi miatt is(mindenféleképpen megakarta védeni), így jóval erősebbet lőtt mint eddig bármikor is.  Szerintem ez így jó megoldás volt,  és jobb is, mintha  egy sorozatot ereszt belé, vagy csak fejbe   lövi.. Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #176 Dátum: 14 nov 25, 21:10:59 »

Elfogadhatónak elfogadható a megoldás, de a "barátság, érzelmek erejével bármit legyőzhetsz" mentalitást helyezte előtérbe, ami pont, hogy nem az Akame védjegye. smirksweat

Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy Esdeath-szintű. Ha Esdeath lett volna az áldozat, akkor lefogadom, hogy az epizód visszhangja erőteljesen negatív lenne. Ez már nem fog kiderülni.

@brakszi

Bocsi, de a manga tartalmának elmondását szándékosan el akarom kerülni, így eltávolítottam a hozzászólásod. Aki kíváncsi a mangára, az majd elolvassa, ezért nekik nem szeretném lelőni a változtatásokat. Igen, a Mine vs. Seryu-tól kevernek, kihagynak, fillereket tesznek be. Sajnos, feltűnt. Nincs mit tenni, ezt az utat választották. Szomorú
Manga téma: Itt
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 22:26:52 írta Bastian » Naplózva

brakszi
Újonc
*

« Válasz #177 Dátum: 14 nov 25, 22:29:00 »

Elnézést!

Akkor a lényeg amit szerettem volna, hogy a végére elrontották az egészet ezzel a kavarással, és Minet sajnálom, hogy ennyire gyorsan megköszönték neki.
Naplózva
Bastian

« Válasz #178 Dátum: 14 nov 25, 23:52:48 »

Semmi probléma! ^^

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy fogunk mi még itt sajnálni több karaktert is... Ki fogja egyáltalán túlélni? Wave? Run?

Igazából már régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy ha egy anime adaptáció feladata az, hogy népszerűsítse a mangát/novelt, akkor miért viszik el más irányba az alapműtől/miért próbálják meg lezárni? Ha én növelni szeretném egy széria eladásait, akkor nem zárom le a történetét egy anime keretében, amikor még fut. Miért nőne meg az eladott példányok száma egy lezárt anime hatására? Nem pont az lenne a cél, hogy a folytatáshoz venniük kellene a mangát/novelt? Egy lezárt animével egyszerűen elkönyvelik a nézők, hogy ennyi volt, biztos az alapmű is ilyen. :/
Naplózva

brakszi
Újonc
*

« Válasz #179 Dátum: 14 nov 26, 13:08:50 »

Hát igen erősen érződik, hogy csak fejezzük be 24 rész alatt aztán lesz vmi.
Csak remélni tudom, hogy az anime készítői beszélnek arról a mangakával, hogy aki az animében meghal az vmilyen formában a mangában is meg fog.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins