24 nov 23, 07:58:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akame ga Kill!  (Megtekintve 63011 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Unknown

« Válasz #120 Dátum: 14 okt 18, 20:21:18 »

Legalább nem kell sokat várnotok az új részre Nyelvesít Nevet. A héten sok dolgom volt, ez van.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #121 Dátum: 14 okt 18, 21:26:17 »

A manga mennyivel jár előrébb kb?  Nagyon tetszik ez az anime, és bár annyira nem szeretem a mangákat, de lehet beleolvasnék.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #122 Dátum: 14 okt 18, 22:44:08 »

A mostani rész a 28. és a 29. fejezeteket dolgozta fel, a manga pedig 52-nél jár. Az anime végére viszont 43-47-re is érhetek akár. Ezt majd idővel kiderül.

Az új opening egyébként iszonyatosan király! Kúl
Az endinget pedig, ha nem tévedek Akame szinkronhangja, Amamiya Sora énekli. Gyönyörű hangja van. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 18, 22:47:10 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*

Unknown

« Válasz #123 Dátum: 14 okt 19, 18:46:18 »

Yep, eltaláltad. Nevet Nekem is nagyon tetszett az új opening. Volt is mit gondolkozni rajta. Nevet A 16. résztől már kicsit jobban meg is lesz formázva majd.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #124 Dátum: 14 okt 19, 19:27:14 »

A mostani rész a 28. és a 29. fejezeteket dolgozta fel, a manga pedig 52-nél jár. Az anime végére viszont 43-47-re is érhetek akár. Ezt majd idővel kiderül.

Oké, köszi. Egyébként nem sok animét néztem meg, ezért nem teljesen vagyok ezzel tisztában, de úgy tudom, hogy ezt 24 részesre tervezik.Ez akkor az első évadja lesz, ugye? És akkor utána fognak egy nagy szünetet tartani?
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 19:31:09 írta dehunter » Naplózva

Bastian

« Válasz #125 Dátum: 14 okt 19, 20:20:59 »

Igen, jól tudod, 24 részesre tervezik. Sajnos az évadokat legjobb tudomásom szerint 10-14 epizódban szokták mérni, így már a "második" szezonban járunk, csak nem kapott más címet, alcímet a sorozat, mert hosszabb szünet nélkül fog lemenni a 24 epizód. A mangáról azt kell tudni, hogy havonta jelenik meg egy fejezet, úgy járunk most 52-nél. Ha az anime feldolgoz ebből 43-47-t, vagy akár többet, akkor minimum 4 év kellene, hogy elegendő alapanyag gyűljön össze a folytatásra, már ha folytatni akarják az animét valaha.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 20:21:56 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #126 Dátum: 14 okt 19, 21:24:50 »

Tehát akkor  lazán bejátszhatják azt, mint  a Claymorenál, hogy nem zárják le rendesen, és egy csomó dolog úgy marad (az is egy nagy csalódás volt) Szomorú Na mindegy, köszönöm.
Naplózva

Bastian

« Válasz #127 Dátum: 14 okt 19, 23:17:23 »

Szerintem ettől nem kell tartanod, bár nem akarom elkiabálni. A lényeg az, hogy van rá mód, hogy értelmesen és mangahűen lezárják lévén a 43. fejezetben érne véget az aktuális történetszál. Utána még meganimálhatnának egy-két dolgot anélkül, hogy nyitva hagynák az animét. Ha pedig folytatnák egy bizonyos idő után, akkor a zárás miatt kihagyott részekkel már lehetne is kezdeni. A Claymore mondjuk egyre inkább eltért a mangától, ahogy közeledtünk a végéhez, itt pedig erről egyelőre szó sincs.
Naplózva

Naruto098
Újonc
*

« Válasz #128 Dátum: 14 okt 30, 14:25:20 »

sziasztok!
Megtudjátok mondnai hogy körülbelül mikor lehet a kövi részre számítani? Mosolyog
Előre is köszi a választ!  Nevet
Naplózva

Naruto TESCO gazdaságos kage bunshinja
somniatis
Újonc
*

« Válasz #129 Dátum: 14 okt 30, 22:51:42 »

Jó estét, nem tud a kedves fordító egy partnert szerezni, hogy pontos legyen a fordítás ideje?
Naplózva

"Gondolkodom tehát egyedi vagyok."
Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #130 Dátum: 14 okt 30, 23:23:28 »

A kedves fordító a fordítást szabadidejéből csinálja, ha épp egyetem miatt vagy valami miatt ez nem sikerül, akkor mi csak annyit tehetünk, hogy ezt tiszteletben tartjuk.  Pontosan
Naplózva
somniatis
Újonc
*

« Válasz #131 Dátum: 14 okt 31, 07:57:22 »

Persze ez nyilvánvaló, de ha ketten fordítanák kicsit könnyebb lenne. Vagyis gondolom, de nem rajtam múlik szóval nem akarok vitába keveredni, lényeg a lényeg, hogy várjuk.   kacsint
Naplózva

Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #132 Dátum: 14 okt 31, 08:22:13 »

Ha ketten fordítanák az meg a minőség rovására menne hisz másképp fogalmaznak stb.  Szomorú
Naplózva
somniatis
Újonc
*

« Válasz #133 Dátum: 14 nov 02, 09:45:28 »

Már nem bírtam ki és megnéztem angolul. Háth mitmondhatnék. Eléggé felháborító volt ez a rész számomra (17.) de nem bojlerezek, csak annyit, hogy ez az anime mindig szíven döfi a rajongóit. De persze nagyon jó volt. Mosolyog
Naplózva

Mafu
Naruto-Kun Csoport
*

Unknown

« Válasz #134 Dátum: 14 nov 02, 12:16:25 »

Igen, igen. Ez a rész nagyon "megható" volt. Nekem is rendesen rossz érzésem volt, amit nem sok anime, de még film sem tud kihozni belőlem. Melleslegesen ma remélhetőleg ki fog kerülni a fordítás is.

Közérdekű közleményként mondanám, hogy Leito egy jó darabig nem lesz, helyette Tilon veszi át a lektori stafétabotot. (Most ennek volt köszönhető a hosszabb csúszás is.)
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 02, 12:21:10 írta Mafu » Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins