24 nov 23, 08:16:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akame ga Kill!  (Megtekintve 63020 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Vivien_Borsos
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #75 Dátum: 14 aug 27, 00:55:22 »

Bastian, lehet hogy ellenségesebb hangvételű lett az amit írtam, de részemről nem volt benne semmi sértődés a nem gondolom azt, hogy"márpedig úgy van ahogy én azt mondom, más véleménye bullshit". A jövőben így próbálok jobban fogalmazni Mosolyog

Azt én értem hogy kemény anime meg orvgyilkosok, de azért na.. 7 rész és 2 halott fő-mellék szereplő.. Lehet hogy hiszti, de én azért meg egy pár részig elnéztem volna mind Sherre-t, mind Bulatot, ha nem is harc közben, de legalább a sajátos bolondságukat. :/
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 27, 00:55:53 írta Vivien_Borsos » Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #76 Dátum: 14 aug 27, 06:54:50 »

Tetszett a 7. részben, ahogy Amamiya Sora hangja elváltozott, amikor Akame kiborult és rájött a sírás. Valószínűleg a Nanatsu no Taizai-ban is megcsodálhatjuk ezt az adottságát. ^^
Nálam Amamiya Sora a mostani szezonban elért teljesítménye miatt került be a kedvencek,Sawashiro Miyuki és HanaKana közé.Hármójuk közül még csak Miyukinak kellene szerepet osztani,és akkor teljes lenne a történet. =)
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #77 Dátum: 14 aug 27, 09:22:25 »

Éppenséggel lenne egy szerep, ami szerintem jól feküdne neki, ha már Kanbaru hangját is ő adja. Nevet
A Miyuki név láttán hallucinálni kezdtem és több száz Onii-samát láttam(pluszpont annak, aki érti). ^^""

Azt én értem hogy kemény anime meg orvgyilkosok, de azért na.. 7 rész és 2 halott fő-mellék szereplő.. Lehet hogy hiszti, de én azért meg egy pár részig elnéztem volna mind Sherre-t, mind Bulatot, ha nem is harc közben, de legalább a sajátos bolondságukat. :/

Teljesen megértelek, de sajnos vagy nem sajnos, éppen emiatt Akame ga KILL! az Akame ga KILL!. Amiről azt gondolod, hogy megteszi a mangaka, azt nem teszi meg, amire pedig nem számítasz, azt megteszi. Egy kegyetlen érzelmi hullámvasút, aminél nem árt bekötni a biztonsági öveket, különben kieshetünk és az piszkosul fájni fog. Mindig fel kell készülni a legrosszabbra.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 27, 09:23:07 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Appa123
Újonc
*

« Válasz #78 Dátum: 14 aug 31, 13:01:43 »

Első percben lévő gitárszóló címét tudja valaki?? ( 8. rész )
Naplózva
Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #79 Dátum: 14 aug 31, 23:08:39 »

A kiadás a horriblesubs-os/nyaa-s leállások miatt csúszni fog. Megértéseteket köszönjük! bow
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #80 Dátum: 14 szep 02, 19:17:43 »

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a felirat passzol-e a HorribleSubs-hoz, vagy letöltsem ezt a direkt félét?
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #81 Dátum: 14 szep 02, 19:42:35 »

A direkt letöltés maga a Horriblesubs-os kiadás. Tök mindegy melyiket töltöd, mert az lett feltöltve. Mosolyog
(Csak nektek akartunk kedveskedni ezzel, hogy ne kelljen az IRC-vel küszködni a Horriblesubs és nyaa elérhetetlensége miatt)
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #82 Dátum: 14 szep 02, 21:26:09 »

Dolgozok, ezert nem tudtam megnézni a direkt linket. A HorribleSubs-os féle videót meg már du.letöltöttem egy másik torrent oldalról..már csak a feliratot vártam Pirul amit köszönök szépen! Holnap meg is nézem^^
Naplózva

iiHALA MADRID!!
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #83 Dátum: 14 szep 04, 11:32:35 »

Sejtettem, hogy ez lesz, és egyből a Boa Hancock - Luffy párosra gondoltam. Nevet
Tatsuminak ezzel lehetősége lesz fejlődni, megismerni a szervezetet, plusz egy jó numerát is kaphat. Már csak üzennie kellene a többieknek, hogy minden rendben van. Nevet
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Astrath
Újonc
*

« Válasz #84 Dátum: 14 szep 07, 14:47:21 »

Általában mikor szoktak kijönni a részek?Vasárnap este, vagy inkább hétfő?(mármint felirattal)

Szerk.:Igen a magyar feliratot kérdeztem  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 07, 21:22:42 írta Astrath » Naplózva
Zeref96
Újonc
*

« Válasz #85 Dátum: 14 szep 07, 19:06:34 »

Már horriblesubs-on fenn van. Nem rég tették fel.
Naplózva
istog
Újonc
*

« Válasz #86 Dátum: 14 szep 07, 20:11:01 »

szerintem ő a magyar feliratot kérdezte Gondolkozik
Naplózva
Zeref96
Újonc
*

« Válasz #87 Dátum: 14 szep 08, 18:24:59 »

Ha már tudja, hogy mikor van fent horriblesubs-on, letudja vonni a következtetést, hogy kb másnap lehet már fent lesz  Nevet. Vagy az azutáni napon.  bye bye
Naplózva
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #88 Dátum: 14 szep 10, 09:41:19 »

Általában hétfőn vannak kint a feliratok, ha csúszás van, akkor vannak kint kedden, de eddig én nem tapasztaltam azt, hogy lenne esély a csúszásokra Mosolyog
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #89 Dátum: 14 szep 10, 12:19:18 »

Esdeath előlépett a legjobb csajjá a sorozatban. Jó ötlet volt Tatsumitól, hogy megpróbálta a főváros ellen szervezni. Az egyetlen hibája az volt, hogy túl korán hozta fel a témát. Taktikai szempontból még maradhatott volna egy kicsit és utána próbálni meg győzni őt. Esdeath aranyos volt, hogy mondja a távolság csak megerősíti a szerelmét. ikszdé

Szegény Wave-kun ikszdé Még nem akar meghalni. Nevet Azért sokkal rosszabb büntetést is kaphatott volna.

Azért Tatsumi kicsit túl gyorsan fejlődik. Néhány része még csak 1 másodpercig tudott láthatatlan lenni most meg már vagy fél percig.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins