24 nov 23, 04:24:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akame ga Kill!  (Megtekintve 62975 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Unknown

« Válasz #60 Dátum: 14 aug 19, 17:52:56 »

Most Leito-kun-t keresem épp, hogy lektoráljon, nem tudok semmi konkrétat... (Max szerdán már ki fog kerülni, de még lehet reménykedni  Szomorú)
Mellesleg általában mindig csak este fele kerülnek ki új részek.
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #61 Dátum: 14 aug 19, 18:32:24 »

Akkor nem a tieteket neztem indavideon?  Hmm?
Mondjuk furcsa is volt egy kicsit  Szomorú
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Leito-kun
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #62 Dátum: 14 aug 20, 10:44:49 »

Most Leito-kun-t keresem épp, hogy lektoráljon, nem tudok semmi konkrétat... (Max szerdán már ki fog kerülni, de még lehet reménykedni  Szomorú)
Mellesleg általában mindig csak este fele kerülnek ki új részek.

Arra várnék, hogy elküld. Írtam h tedd fel a helyére!  smirksweat
Naplózva
Mafu
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Unknown

« Válasz #63 Dátum: 14 aug 20, 13:16:43 »

Vigasz képek. Nevet
Naplózva
BrainBox
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #64 Dátum: 14 aug 20, 22:15:39 »

Te atyajó úristen... Miért kell várni egy hetet? Ezt a rész is nagyom vártam mint minden folytatást, de edig ez a legjobb, a befejezés az csodálatos, megyek és morzsolok is pár könnycseppet remélem másnak is tetszett,köszi a fordítást
Naplózva
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #65 Dátum: 14 aug 24, 21:53:49 »

De én ezt úgy rohadtul nem hiszem el.. spoiler nélkül nem lehet leírni, szóval nem is mondok semmit, de egyszerűen hihetetlenül felidegesít ez az anime.. imádom meg minden, de olyan mintha ha képedbe röhögne, hogy "hah, naív vagy, nem gondoltad volna mi?! ch, kezdő..."
a 9. jónak ígérkezik, várom Esdeth-t, de a kiscsajt a végén (tudjukki testvére) annyira nem.. alig volt képernyőn pár másodpercet, de már irritál..
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Razzel
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #66 Dátum: 14 aug 25, 20:12:13 »

Nagyon köszi a gyors fordítást Nevet
Naplózva
Lord Skyle
Újonc
*

« Válasz #67 Dátum: 14 aug 26, 17:01:29 »

Úristen!  Ohh My God
Na ez nagyon epic rész volt!!! Nevet bow
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #68 Dátum: 14 aug 26, 19:22:59 »

Na ez a halál már sokkal kidolgozottabb volt! Hirtelen jött de rendes lezárást kapott. Bulat is bemutatta az erejét. Még le is győzte a felettesét csak hát bejött  a nők fegyvere vagyis a méreg... De így menő volt Tesó.  Nevet Kár, hogy elment de legalább szépen ment el. Tatsumi is szépen felerősödött. Kijárt már neki egy Teigu de azt hittem, hogy egy sajátot szerez.

Kíváncsi vagyok a csapatra, mikor meghallják Tasó elvesztésének a hírét. Egymás után két tag azért durva.  Tatsumi rossz szerencsét hozott nekik! Hümm-hümm
Kezdem érteni, hogy mi alapján hullanak a tagok. Eddig olyanok haltak meg, akiknek volt körözési plakátjuk. Már nem tudom melyik részben mutatták de az lehet hogy megadja az irányt. Tudom, hogy Akame rajta van de ő ő címadó főszereplő szóval ő tuti nem hal meg.

Erre a 6-okra kíváncsi vagyok, hogy milyen tagokból áll. Az Egyik Aklame húga a másik meg biztos Esdeath. Tetszetős tagok. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Lord Skyle
Újonc
*

« Válasz #69 Dátum: 14 aug 26, 21:43:53 »

Nekem nagyon tetszik hogy Tatsumi megkapta Bulat Teiguját! Mosolyog És nagyon tetszett az ahogy megkapta és ahogy láthattuk ahogy átalakul az ő testéhez! Nevet
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #70 Dátum: 14 aug 26, 22:17:18 »

Ezmiez? Kezd átmenni GOT-ba. Minden részben meghal majd egy NR tag? Aniki szép lezárast kapott, bár szerintem egy kicsit hamar halt meg:S Szerettem a karaktert, és jó poénforrás is lehetett volna a gay-ség miatt. Nem bánom amikor egy anime vagy sorozat nem fél kinyírni senkit sem, de ha túl sokat ölnek meg, akkor meg az a nagyobb baj. A GTO is vékony jégen táncol nálam emiatt.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #71 Dátum: 14 aug 26, 22:38:24 »

Ezmiez? Kezd átmenni GOT-ba. Minden részben meghal majd egy NR tag? Aniki szép lezárast kapott, bár szerintem egy kicsit hamar halt meg:S Szerettem a karaktert, és jó poénforrás is lehetett volna a gay-ség miatt. Nem bánom amikor egy anime vagy sorozat nem fél kinyírni senkit sem, de ha túl sokat ölnek meg, akkor meg az a nagyobb baj. A GTO is vékony jégen táncol nálam emiatt.
Én ezt már Sheere halála után megmondtam, de már nem is tudom ki lehurrogott, hogy nem is így van, nem megy át GOT-ba. Akkor csak nem én gondolom így ;P
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 22:39:36 írta Vivien_Borsos » Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #72 Dátum: 14 aug 26, 22:40:31 »

Megjegyezném, hogy ne Fairy Tail plot armort várjatok. Ettől érdekes ez az anime. Pontosan pedig ez a GoT az animék között. Azt nem mondom mi lesz, de hogy ne várjatok itt ''nakama powerup''-ot azt elmondhatom. Nem létezik itt. Nevet
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #73 Dátum: 14 aug 26, 23:04:54 »

Hát igen, az már nekem is lejött az 1.részben, hogy semmiben nem fog hasonlítani a FT-re. Nem is baj ez, szeretem a FT-t is, de már kicsit sok a "Barátaim eréjével lezúzok bárkit". Épp emiatt szerettem bele ebbe az animébe. Nem fél kinyírni senkit sem (épp ezt szeretem a GOT-ba is), de ha nem bánik a mangaka jól ezekkel a gyilkolásokkal, akkor meg ez lesz az óroási hátránya. De remélem, hogy brillírozni fog.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #74 Dátum: 14 aug 26, 23:42:53 »

Tetszett a 7. részben, ahogy Amamiya Sora hangja elváltozott, amikor Akame kiborult és rájött a sírás. Valószínűleg a Nanatsu no Taizai-ban is megcsodálhatjuk ezt az adottságát. ^^

Liver vérpengéi illettek volna a Deadman Wonderland-be. Pontosan
Bulat-ért majd megszakadt a szívem. Biztos odafentről is rajta tartja a szemét Tatsumi-n. Ég veled, Aniki! Byebög
A hatost pedig az openingből és az előzetesből is láthattuk pár képkockáig. A csapat nevének kiejtésére leszek kíváncsi. Remélem megkapjuk a "hántá" német megfelelőjét. Hümm-hümm

Én ezt már Sheere halála után megmondtam, de már nem is tudom ki lehurrogott, hogy nem is így van, nem megy át GOT-ba. Akkor csak nem én gondolom így ;P

Szia! bye bye
Ha megmondod nekem, hogy az előző oldalon lévő hozzászólásom melyik részében cáfoltam én azt, hogy ez nem megy át GoT-ba azt megköszönném. Emlékeim szerint, csak arra utaltam, hogy nem ment át ez semmibe, hanem ilyen volt az elejétől. Egy orvgyilkos csapatban bekövetkezhetnek halálesetek, Bulat el is mondta. Hangot adtam továbbá annak, hogy nem a GoT és nem is az SnK volt a jó szereplők elhalálozásának kitalálója. Persze értelmezni is kell egy hozzászólást és nem a "lehurrogott" mentalitást követni, ha valaki nem ért veled egyet. Béke! ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 23:43:29 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins