Ez a manga hatalmas!
Most minap olvastam végig és rettentő jó annyira hogy el se tudom mondani mindenkinek ajánlom.
Ami üzenete van az szinte tökéletes, ez a manga igazából az embert írja le hogy, milyen is valójában meg hogy befolyásolják az embert a környezete de még tiszta is tud maradni, vagy pont az ellenkezője, meg a jó és a rosszat elemzi hogy mi a különbség vagy hogy van-e különbség.
És ami nagyon tetszett hogy nem sablonos olyan csavaros az egész hogy hihetetlen sose tudtam kiszámítani hogy mi fog történni mindig meghazudtolta amit gondoltam, eltér a szokásoktól teljesen reális marad és nem csinál viccet magából (nem úgy mint az Attack on Titan hogy " mindent fel kell áldozni" mert ott túlzásba viszi magát, de amúgy azt is szeretem)
Most nem akarok spoilerezni de a manga képes veled megszerettetni akárkit vagy megutáltatni, és képes a legellenszenvesebb szereplőt is megszerettetni. Nincs valami mély üzenete de ami van az pedig nagyon igaz és jó. Ami engem megfogott hogy nem sablonos és kiszámíthatatlan, pedig sok hasonlót olvastam de ez igazán jó volt. Nekem a manga volt hogy szorongást okozott mert az igazat mutatta meg nem kíméli az olvasót. (Az igazság fáj)
Nekem ez a top 2 a Full Metal Alchemist után csak ajánlani tudom a mangát persze angolul van ég. De aki hasonlóan gondol mint én kérem jelezzen valakivel ezt meg kell beszélnem